Şimdi Ara

Htc one x almaya gittim Galaxy s3 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gündür yoğun bir şekilde beyaz htc one x arıyordum. Dün 3 4 tane buldum ancak fiyatlar 150 200 tl artmış resmen piyasada beyaz one x yoktu 40 50 yer dolaştım en ugyun 1250tl kayıtlı siyah buldum.O da made in china olunca vazgeçtim.Sonra garantililere bakmaya başladım beyaz one x için 1700 tl ye 2 yıl garantili buldum.Tam alıyorum, yanımda dayım s3 neden bakmıyorsun dedi (kendisinde s3 var) öylesine onun garantili fiyatını sordum 1750tl dedi.Düşündüm satarken s3 te avantajlı olacam rom sıkıntısı yine yaşamam şarj süresini çok takıyordum kafama daha uzun, 50 tl daha veririm s3 alırım derkeeenn aldım gitti.Biraz geç de olsa elimden onlarca android telefon geçsede bizzat şahsıma ait ilk android telefonum s3 oldu ve hiç pişman değilim.Allah herkese istediği telefonu nasip etsin..

• Hayirli olsun gule gule kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullanman dileğiyle doğru bir tercih yapmışsın
  • Senin gibi niyetle gidip S3 alan yyuzlerce insan olduğuna eminim,yanında sana yol gösterecek biri olmasa telefoncular s3ü önerecekti ve yine aklın s3 e kayacaktı
  • zaten en dgru secımı yapmıssın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdALine

Senin gibi niyetle gidip S3 alan yyuzlerce insan olduğuna eminim,yanında sana yol gösterecek biri olmasa telefoncular s3ü önerecekti ve yine aklın s3 e kayacaktı

İşin komik yanı arkadaş bana htc one x i satabilmek için baya çabaladı bu daha iyi falan diye ama masada s3 duruyor onunda tahminim one x ten daha fazla kazanacaktı ama hakkını yemeyeyim 2 deri kılıf 4 tane ekran koruyucu orjinal araç şarj cihazını ve orjinal batarya hediye etti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamsuq -- 6 Temmuz 2012; 11:03:50 >
  • vay anasını kaca aldın butun bunları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamsuq

quote:

Orijinalden alıntı: ArdALine

Senin gibi niyetle gidip S3 alan yyuzlerce insan olduğuna eminim,yanında sana yol gösterecek biri olmasa telefoncular s3ü önerecekti ve yine aklın s3 e kayacaktı

İşin komik yanı arkadaş bana htc one x i satabilmek için baya çabaladı bu daha iyi falan diye ama masada s3 duruyor onunda tahminim one x ten daha fazla kazanacaktı ama hakkını yemeyeyim 2 deri kılıf 4 tane ekran koruyucu orjinal araç şarj cihazını ve orjinal batarya hediye etti..

Elden çıkarmaya çalışıyorlar ,S3 daha yeni ve iyi bir cihaz alıcısı zaten dolu,satıcı bu bakış açısıyla one x almaya gelene satmaya çalışacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: okcoolpeache

vay anasını kaca aldın butun bunları

1750TL
  • hocam hayırlı olsunun telefonun. sana tavsiyem acil saglam bir kılıf al
    telefonu düsürdünmü yere yandın cünkü benim 3 arkadasımda
    gs3 var tümünün ekranları ve arka tarafı cizik dolu kılıfsız kullanılabiliecek
    bir telefon degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

hocam hayırlı olsunun telefonun. sana tavsiyem acil saglam bir kılıf al
    telefonu düsürdünmü yere yandın cünkü benim 3 arkadasımda
    gs3 var tümünün ekranları ve arka tarafı cizik dolu kılıfsız kullanılabiliecek
    bir telefon degil

aldım inan ekranına 1 kere dokunmadan shield ile kapladım birtanede buz beyaz zarif bir silikon kılıf taktım umarım onlar tarafından korunmaya ihtiyaç duymaz
  • super güle güle kullan
  • Güle güle kullanın, ben de beyaz S3 almaya gidip mavisini aldım.
    Eline alınca herşey değişiyor sanırım
  • doğru seçim yapmış olman beni ziyadesi ile memnun etti...

Güle güle kullan , Allah gorilla Glass'ına zeval vermesin
  • Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullan Bu arada hangisini alsan pişman olmazdın zaten sorun yok.
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun doğru tercihi yapmışsın. :)
    O fiyata yanındaki hediyeleri çok kıskandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: pergamonist

Hayırlı olsun doğru tercihi yapmışsın. :)
    O fiyata yanındaki hediyeleri çok kıskandım.

çok pazarlık ettim baktım fiyatta 1 lira inmiyor bende domuzdan kıl koparma hesabı hediyelere asıldım
  • Hayırlı olsun,ben de benzer şekilde s3 almıştım.Güle güle kullan
  • Hayırlı olsun.Güle güle kullan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.