Şimdi Ara

Htc One X Alınır mı ? 2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2. el tertemiz pırıl pırıl bir one x buldum kutulu faturalı + daha 1 yıl garantisi var ... Sizce şimd ibu mesajı yazdığım tarihte yani 2014 eylül ayında alınır mı ? Telefon nasıldır ne gibi sorunlar çıkabilir ? 2. elde adam sorun yok dedi satan adam ama ben ona ne gibi sorular sorayım ne gibi testler yapayım telefonda.. Çok Acill en iyi donanım haberde ilgilenirler dedim ve buraya yazdım... Lütfen fikir belirtin (Bu arada tel 500 tl)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayres26

Arkadaşlar ben 2. el tertemiz pırıl pırıl bir one x buldum kutulu faturalı + daha 1 yıl garantisi var ... Sizce şimd ibu mesajı yazdığım tarihte yani 2014 eylül ayında alınır mı ? Telefon nasıldır ne gibi sorunlar çıkabilir ? 2. elde adam sorun yok dedi satan adam ama ben ona ne gibi sorular sorayım ne gibi testler yapayım telefonda.. Çok Acill en iyi donanım haberde ilgilenirler dedim ve buraya yazdım... Lütfen fikir belirtin (Bu arada tel 500 tl)

Alma tegra 3 ün ısınma ve sarj sorunlari var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya ve performans berbat alma derim,2.el xperia sp falan bakin cok cok daha olumlu olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR İPHONE 13 ALINIR MI
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.