Şimdi Ara

Htc One X !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben elimde paramla telefon arıyorum önce galaxy s2 ye talip oldum ancak One X olunca arada kaldım en son One X alıcam gibi ancak telefonun yığınla problemi var oyunlarda ve menüde donma 750 Mb ram yemesi zaten çopk garip Sense 4 kullanılan XE de toplam o kadar Ram var zaten , video çekiminde donuyor tegra 3 resmen berbat edilmiş bu telefonda ama galaxy s2 artık orta segment bir telefon olmaya başladı işlemcisi ve ekran çözünürlüğü yetersiz ama yinede iyi bir tercih , One X çok güzel duruyor ancak Browseride berbat donup duruyor sizce bu yazılımsal sorunlar çözülür mü ?

• Bahsettiklerinin çoğu yazılımsal, tegra çok yeni. Merak etme browser felan düzeltilir
  • Sitede yeni rom ile ilgili video yayinlanmisti. Bahsettigin bir cok sorun giderilmis bu rom da . Sonucta donanim olarak yeni bir urun . Yaki bi zamanda 2 3 update ile butun sorunlar giderilip cihazi ucururlar .
  • Ben söyleyeyim bu problemler tamamıyla çözülene kadar bu telefonu almam , ama içim gidiyo bi bilseniz :D
  • HTC One X kullanmadım ama İCS 4.0 ve Sense 4 HTC için yeni zamanla güncellemeler ile düzeltilebilir. Tegra 3 çok yeni bir platform oda zamanla gerçek gücünü ortaya koyacaktır. Bunu eski bir S2 kullanıcısı olarak söylüyorum ama dersen o kadar bekleyemem 1 hafta bekle S3 lansmanını S3 al. Ama dediğim gibi HTC One X düşünüyorsan bahsettiğin konular tamamen yazılımsal düzeltilebilir
  • Tamam bide nerden alabilirim telefonu gerçi 1 ay felan beklemeyi düşünüyorum ama android telefonları.com iyimidir sizce yoksa vatan felan beklersem en az 2 milyardan gelir oralara
  • Valla eğer S2 alsam içimde bişey kalcaktı ama bu telefon yeni ve süper yazılımsal olarak halledilsin alıcam eğer o zamana daha iyi bir S3 çıkarsa onu alıcam Samsung herzaman HTCden iyidir sonuçta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone x
    2 yıl önce açıldı
    Sony Xperia X Compact
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime
    Samsung herzaman HTCden iyidir sonuçta

bu kanıya nerden vardınız ?
  • bana kalırsa One X eğer özellikleri doğruysa S3 ten daha iyi bana kalırsa sırf Sense 4 oyumun %50sini alıyor bi kere samsungun arayüzü çok sıkıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bana kalırsa One X eğer özellikleri doğruysa S3 ten daha iyi bana kalırsa sırf Sense 4 oyumun %50sini alıyor bi kere samsungun arayüzü çok sıkıcı

hocam telefonu ilk mesajınızda yerden yere vuruyorsunuz sonrada Galaxy S3 ten daha iyi diyorsun kendinizde ne yapmak istediğinizi sanırım anlamadınız, gereksiz yere başlık açmışsınız.Ana konusunda sorunları ile ilgili gerekli bilgi ve cevapları okumanız lazım.
  • Ben yerden yere vurmadım programsal eksikliklerini söyledim S3 ten donanımsal olarak iyi lütfen tek bir konuda incelemeyin konuyu anlamıyorsanız da burda işiniz ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: This is it

quote:

Samsung herzaman HTCden iyidir sonuçta

bu kanıya nerden vardınız ?

Samsung teknik destek ve bazı teknolojileri ekran , ram , işlemci kendi üretiyor bu yüzden daha uyumlu. Bu iki özelliği ile bu kanıya vardım tabi Htc ise sadece telefon ürettiği için daha iyi yazılımsal destek verecektir.
  • galaxy s3 htc one x den daha iyi olabilir. ama samsung herzaman htc den daha iyidir demek yanlış olur. her iki markanında en üst seviye telefonlarını kullanmış birisi olarak yazıyorum bu yazıyı..
  • Telefonların tepedeki modellerini ele alırsak zaten genelde iyi ve kötü yanları var Samsung genelde destek vermez Htc bozuk üretir veya eksik gibi dezavantajlar olarak değerlendirmeye çalıştım zaten
  • htc her hafta rom atıyor en son ramda çoğu sorun düzeltildi ki zaten android tegra 3 ü yeni yeni destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

htc her hafta rom atıyor en son ramda çoğu sorun düzeltildi ki zaten android tegra 3 ü yeni yeni destekliyor.

Sadece telefon üretmesinin avantajı mesela
  • Sensation XL da düşünün derim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

htc her hafta rom atıyor en son ramda çoğu sorun düzeltildi ki zaten android tegra 3 ü yeni yeni destekliyor.

Sadece telefon üretmesinin avantajı mesela

evet çamaşır makinesi üreten firma değil sonuçta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.