Şimdi Ara

HTC ONE WI FI sorunu kesin COZUMU içeri gerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda okudum bazıları hard reset atın bazıları bılmem ne yapın demıs cozum cok basıt olarak anlatıyorum hıcbırısıne gerek yok. Öncelikle ayarlardan wi-fi girin. sağ üstte 3 noktaya basın wi-fi direct giriş yapın. tekrar üstten 3 noktadan cihazı yeniden adlandır seçeneğinden telefonun adını htcone52626 gıbı olarak değiştirin. sorun ortadan kalkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ceza -- 16 Şubat 2014; 11:40:57 >

• Öncelikle teşekkürler. Ama maalesef olmadı!... :(

Cihazı dün 4.4.2 ye güncelledim. Açıkçası belki yaşadığım sorunu düzeltmişlerdir diye de umutlandım. Bu güncellemeden önce ise cihaza hard reset attım (yüklediğim onca program doğal olarak silindi tabii ki); router'ın 4 kanalını (ethernet girişlerini) tek tek denedim; modemin (Airties RT211) arayüzüne girerek WPA, WPA2, WEP (Sanırım adı buna benzer bir şeydi. Şimdi tam olarak hatırlayamıyorum. Zaten bunu seçmemi de Airties teknik servisi söyledi ve belki işe yarayabileceğini belirtti.) seçeneklerinin tümünü sırasıyla tek tek varsayılan yaptım. Ama maalesef hiçbiri işe yaramadı!...

En son olarak burada belirtilen yöntemi denedim ve açıkçası çözümün bukadar anlamsız bir yerde nasıl olabileceğini düşünerek hem hayret ettim, hem de umutlandım. Ama 4.4.2'de de daha önceki sürümlerle bağlanabildiğim evdeki modeme bağlanamadım... Airties Türkiye bu sorunun kendilerine çok fazla iletiltiğini belirtti. Çözümün belli bir olasılıkla WAP yerine WEP kullanılmakla çözülebileceğini, ya da yeni nesil modemlerden birinin satın alınması gerektiğini belirttiler. Birkaç kez facebook'tan mesaj gönderdiğim HTC'den ise bir fayda yok maalesef!

Neyse sorun hala ortada. Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler. Kesin çözüm bulanlar çözüm yöntemini burada paylaşırsa sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One X Açılmama Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.