Şimdi Ara

HTC ONE V SİYAH 8GB HAFIZA KARTIYLA 3GÜNLÜK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar , 3 gün önce aldığım telefonumu one X alabilmek için satıyorum. Her ne kadar uygulama ve çalışılabilirlik açısından yeterli bir telefon olsa da ben daha büyük ekranlı bir telefon istiyorum.
    Telefon Türkiye çıkışlı , full kutu içeriği ile birlikte kargolayacağım. Faturası henüz kesilmedi , direk olarak alan arkadaşa kestireceğim faturayı.
    Ekran üzerinde mat ekran koruyucu mevcut , arka ve yan tarafını koruma amaçlı moshi mat siyah sert arka kılıf aldım. Ayrıca telefonu gönderirken yanında 8gb microsd kart göndereceğim.
    Sıfır gibi , yeni faturalı tertemiz bir telefon istiyorsanız işte size fırsat . Beatsaudio sesini de unutmamak lazım... Fiyat :550TL

Talep olursa kendi fotoğrafını da yüklerim. Tertemiz olduğu için çekme gereksinimi duymadım.

NETWORK: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, HSDPA 850 / 900 / 2100
    BOYUTLAR ve AĞIRLIK: 120.3 x 59.7 x 9.2 mm, 115gr
    EKRAN: 480 x 800 pixel, 3.7 inch (~252 ppi pixel yoğunluğu), 16 milyon renkli kapasitif dokunmatik ekran, HTC Sense UI
    SİSTEM ve HAFIZA: Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich), 1 GHz Snapdragon S2 işlemci, 4GB dahili hafıza, 32GB'a kadar microSD desteği
    DATA: GPRS: VAR
    EDGE: VAR
    3G: HSDPA, HSUPA
    WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot
    Bluetooth: v4.0 A2DP
    USB: microUSB v2.0
    KAMERA: 5 megapixel, 2592 x 1944 pixel, autofocus, LED flash, 720p HD video kaydı, ikincil görüntülü görüşme kamerası YOK
    DİĞER: 3.5mm kulaklık girişi, A-GPS, Beats Audio
    PİL: Li-Ion 1500 mAh

Tekno Kampushttp://www.teknokampus.com/HTC.One.V.Fiyati.ozellikleri-h-2246.asp#ixzz28o1dPzpe

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolti -- 9 Ekim 2012; 17:24:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: coolti

Dostlar , 3 gün önce aldığım telefonumu one X alabilmek için satıyorum. Her ne kadar uygulama ve çalışılabilirlik açısından yeterli bir telefon olsa da ben daha büyük ekranlı bir telefon istiyorum.
    Telefon Türkiye çıkışlı , full kutu içeriği ile birlikte kargolayacağım. Faturası henüz kesilmedi , direk olarak alan arkadaşa kestireceğim faturayı.
    Ekran üzerinde mat ekran koruyucu mevcut , arka ve yan tarafını koruma amaçlı moshi mat siyah sert arka kılıf aldım. Ayrıca telefonu gönderirken yanında 8gb microsd kart göndereceğim.
    Sıfır gibi , yeni faturalı tertemiz bir telefon istiyorsanız işte size fırsat . Beatsaudio sesini de unutmamak lazım... Fiyat :600TL

Talep olursa kendi fotoğrafını da yüklerim. Tertemiz olduğu için çekme gereksinimi duymadım.

NETWORK: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, HSDPA 850 / 900 / 2100
    BOYUTLAR ve AĞIRLIK: 120.3 x 59.7 x 9.2 mm, 115gr
    EKRAN: 480 x 800 pixel, 3.7 inch (~252 ppi pixel yoğunluğu), 16 milyon renkli kapasitif dokunmatik ekran, HTC Sense UI
    SİSTEM ve HAFIZA: Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich), 1 GHz Snapdragon S2 işlemci, 4GB dahili hafıza, 32GB'a kadar microSD desteği
    DATA: GPRS: VAR
    EDGE: VAR
    3G: HSDPA, HSUPA
    WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot
    Bluetooth: v4.0 A2DP
    USB: microUSB v2.0
    KAMERA: 5 megapixel, 2592 x 1944 pixel, autofocus, LED flash, 720p HD video kaydı, ikincil görüntülü görüşme kamerası YOK
    DİĞER: 3.5mm kulaklık girişi, A-GPS, Beats Audio
    PİL: Li-Ion 1500 mAh

Tekno Kampushttp://www.****/HTC.One.V.Fiyati.ozellikleri-h-2246.asp#ixzz28o1dPzpe

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

pm

• pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maycry84 -- 9 Ekim 2012; 19:23:21 >
  • telefon satıldı mı ne durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

telefon satıldı mı ne durumda

telefon oski32 arkadaşımıza satıldı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.