Şimdi Ara

HTC One Serisinde SD Kart yuvası olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hiç Androidli telefon kullanmadım daha doğrusu hala Nokia 1100 kullanıyorum. Para biriktirdim ve SG S3 veya HTC One S bekliyorum. Fakat Yeni lansmanı yapılan HTC one serisi ve Sony Xperia S serisinde hafıza kartı girişi bulunmamakta, bunun yerine HTC de Dropbox üyeliği verilerek bu telafi edilmeye çalışılmış. Sanırım yeni çıkan telefonlarda trend bu yönde olacak gibi görünüyor.

Android uygulamalarının kapladığı alan göz önünde bulundurulursa, SD kart kullanımı bir zorunluluk mudur? Dropbox gibi bir ortam ile bu kartın eksikliğini aşabilirmiyiz?

HTC Sense arayüzü kullanan sensation gibi modellerde SD kart kullanmayan üyemiz varmı? SD kart hangi uygulamalar ve durumlar için elzemdir.

• böylesi daha iyi aslında. onu sd karta taşı bunu taşı gibi dertler olmayacak. müziğinden tut resmine kadar herşeyin tek bir yerde olacak. karışıklık yok.

dropbox'a resim gibi şeyler yüklenebilir, uygulamalar atılmıyor doğal olarak.

ayrıca telefonun stabilliğine ufak bir katkısı olacak herşeyin kendi hafızasında olmasının. sd kart ne kadar hızlı olursa olsun oradan çalışan uygulamaları sürekli sd karttan okumak ve sd karta yazmak için ayrı bir çaba harcıyor telefon. batarya ömrü için de iyi bu durum, sd kartlar güç harcayan şeyler.

format atılacağı zaman içindeki herşey bilgisayara alınır, format atılır ve tekrar telefona atılır. sd kart yedek medek karışıklık olmaz. temiz

dert etmenize gerek yok yani

• bu telefon sırf bu yüzden pek satmayacak bekleyin görün ve htc firması htc one nin yeni bir sd kartlı versiyonunu sürecek piyasaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilek

bu telefon sırf bu yüzden pek satmayacak bekleyin görün ve htc firması htc one nin yeni bir sd kartlı versiyonunu sürecek piyasaya

iphone'da en başından beri herhangi bir hafıza girişi yok ama gördüğün üzere peynir ekmek gibi satıyor.

dediğin şey imkansız.

sd kart hamallıktan başka birşey değil, kaç kişi telefonu kartı değiştirerek kulanıyor ki. bunun yerine yüksek boyutlu bir dahili hafıza her zaman daha kullanışlı.
  • Her ne kadar dropbox tan alan versede onu kullanabilmemiz için internet bağlantınızın olması gerekiyor.Hali hazırda ekstradan sd kartın yerini hiç birşey tutmaz ki günümüzde donanımlı yüksek cihazlarda hd film-flac müzik vs gibi depolama alanına ihtiyaç duyan boyutları 1 gb ı aşan oyunların olduğu bir zamanda sd kartın olmaması bence en büyük eksiklik.Sd kartın yanında bataryasıda gömülü olarak gelicekmiş.

http://www.htc.com/us/products/htcones-tmobile#tech-specs Burada özellikler kısmında sd karttan bahsedilmemiş.Bataryanında gömülü olarak geliceği yazmış.

• htc birşey yaptı onuda eline yüzüne bulaştırdı sırf bu yüzden bu telefonu beklemeyecegim vede almayacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilek -- 10 Mart 2012; 15:34:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eau Rouge aan Raidillon

quote:

bu telefon sırf bu yüzden pek satmayacak bekleyin görün ve htc firması htc one nin yeni bir sd kartlı versiyonunu sürecek piyasaya

iphone'da en başından beri herhangi bir hafıza girişi yok ama gördüğün üzere peynir ekmek gibi satıyor.

dediğin şey imkansız.

sd kart hamallıktan başka birşey değil, kaç kişi telefonu kartı değiştirerek kulanıyor ki. bunun yerine yüksek boyutlu bir dahili hafıza her zaman daha kullanışlı.

iphone zaten en sevmedigim telefon adamlar kendi istedikleri gibi at koşturuyor telefonda özgürlügü yaşayacaksın bu iphone malisef yok
    birde devamlı internetemi bağlı kalacaksın verilere ulaşmak için tamamen saçmalık htc bu yüzden dedigim gibi bu cihazı az satacak gine piyasa samsung'a kalacak
    bende samsung'a geçecegim zaten saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eau Rouge aan Raidillon

quote:

dediğin şey imkansız.

iphone zaten en sevmedigim telefon adamlar kendi istedikleri gibi at koşturuyor telefonda özgürlügü yaşayacaksın bu iphone malisef yok
    birde devamlı internetemi bağlı kalacaksın verilere ulaşmak için tamamen saçmalık htc bu yüzden dedigim gibi bu cihazı az satacak gine piyasa samsung'a kalacak
    bende samsung'a geçecegim zaten saygılar

telefonun zaten 16gb hafızası var dostum. bunu bir sorunmuş gibi büyütmüşsün sen.

dropbox'u kullanmak zorunda değilsin 16gb'ı doldurmadığın sürece. bağlı mağlı olduğun yok. ki kullansanda birşey olmaz, bilgisayarla arasında bütün dosyalar eşitleniyor, çok yararlı bir program.

android'in zaten keyfi telefonu internete bağlı kullanınca çıkıyor. mail senkronizasyonu yapmayacaksam ne diye akıllı telefon kullanayım.

piyasa samsung'a falan kalmaz merak etme. o dandik arayüzü, ucuz plastik kasaları olduğu sürece htc'ye yenilmeye devam edecek. amerika'da şu anda toplamda en çok satılan akıllı telefon markası htc.

• HTC One S her yönüyle aradığım özellikte geldi, ancak SDCard olmaması büyük hayal kkırıklığı oldu. Bugün SG3 ü beklemeye karar verdim.

quote:

telefonun zaten 16gb hafızası var dostum. bunu bir sorunmuş gibi büyütmüşsün sen.

ancak sadece 10GByte civarında bir alanı kullanıcı kullanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anafor

HTC One S her yönüyle aradığım özellikte geldi, ancak SDCard olmaması büyük hayal kkırıklığı oldu. Bugün SG3 ü beklemeye karar verdim.

quote:

ancak sadece 10GByte civarında bir alanı kullanıcı kullanabiliyor.

hiçbir cihazda depolama alanının tamamı kullanıcıya bırakılmıyor ki.

gerçi boşuna tartışıyoruz, bana 10gb yeter ama size yetmeyebilir. sd kartı fazlalık olarak görebilirim, kimisi de benim için gereklilik der. kullanıcının tercihi bu. ne desek boş

• Dropbox SDkart yerine geçmez, ikisi farklı olaylar. SDkart bir zorunluluk da değil aslında, cihaz hafızası geniş olduktan sonra SD kart ihtiyacı da ortadan kalkıyor. Ama şahsi düşüncem dahili hafıza büyük olsa da kullanıcıya SD kart seçeneğinin verilmesi gerektiği yönünde.

Yeni modellerde SD karttan kaciliyor bu da dogru çünkü SD kart ucuz ve yavaş bir hafıza çözümü. Dahili hafıza kadar seri çalışabileceğini sanmıyorum. Bu durum eskiden cihazlar yavasken bir problem olmuyordu cihazlar kendileri yavaş olduğu için kart darboğaz yapmıyordu. Artık telefonlar hızlandı kartlarla aradaki hız farkı bariz hale geldi. Bu sebeple üreticiler genel kullanıcı deneyimini olumsuz etkilenmemek için SD kartlardan kaçıyor diye düşünüyorum.,
  • Mesela şimdi baktım, fiyat etiketinin daha önemli olduğu one v de SD kart yuvası var, çünkü dahili hafızası dusuk.

Performansın daha önemli olduğu one x ve one s te ise dahili hafıza büyük tutulup, SD kart kullanılmamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.