Şimdi Ara

HTC One S ve Motorola RAZR XT910

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar tam bir telefon manyağı olduğum için telefon almakta zorluk çekiyorum. Daha önce Iphone 4 kullanıyordum ancak bazı sebeplerden dolayı artık kullanmıyorum. Ama IOS'u bırakıp Android'e geçmek ile doğru bir hareket mi yapıyorum bilmiyorum. IOS ile çok mutluydum. Umarım Android de aynı zevki verir. Aslında Iphone 5 i beklemeyi düşündüm ama artık akıllı bir telefona okadar para vermek istemiyorum. Neyse lafı uzatmadan konuya gireyim. Forumlar ve teknoloji ile ilgili her ne varsa inceleyip okudum. Zaten telefon piyasasını yakalamak neredeyse imkansız artık onu mu bekleyim bunu mu bekleyim derken bir bakıyorsunuz ki elinizde hiçbir şey yok :) Bu doğrultular üzerine kendime iki tane akıllı telefon seçtim. Bunları;

-HTC One S
    -Motorola RAZR XT910

olarak belirledim.

Benim telefonda ardığım özellikler ise arayüz, görünüş, malzeme kalitesi, hız, performans ve internet. Çünkü telefonu kişiselleştirmeyi, oyun oynamayı ve internette gezinmeyi çok seviyorum. Yani takılma, kasma, yavaşlama, donma gibi şeyler olsun istemiyorum. Özellikle teknoloji haberlerini yakından takip ediyorum. Telefonu aldığım takdirde bir bilgisayar gibi kullanıyorum.

Her iki telefonda da Android 4.0 ı kullanacağımız için bir sorun yok. Bütün yorumları okumama rağmen malesef diğer arkadaşlarım gibi Motorola RAZR XT910 konusunda pek bilgi sahibi olamadım. Htc One S ile ilgili forumda paylaşılan yorumları okudum ve hoşuma gitti. Tabiki bir ton inceleme okuyup izledim her iki telefon içinde. Her türlü kaynağı inceledim. Bu arada 10-15 Haziran tarihleri arasında HTC One S Adana Optimum MediaMarkt'ta satışa sunulacakmış. Sipariş verilmiş aldığım bilgiye göre. Motorola RAZR XT910 ise Turkcell satıyor zaten.

Asıl sorum ise; siz olsanız bu iki telefondan hangisini seçerdiniz ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulc -- 30 Mayıs 2012; 0:54:14 >

• güzel ürün
  • arkadaşlar tim de telefonu inceledim bende maxx bekliyordum ama vazgeçtim bataryadan başka hiçbir artısı olmayan bir tel ekran vasat 4.3 ekrana kocaman bir gövde tam bir hayal kırıklığı oldu 1000 tl olsa belki alınır ama bu tele 1600 verilmez ve lütfen kimse vermesin paranıza yazık s2 nin 1450 note 1580 tl ıphone 4 s 1750 tl olduğu şu zamanda motorolanın fiyatı tam bir fiyasko çok merak ediyorum ayda 1 yane satabiliyorlarmı...

batarya konusuna gelince çok önemli bende bunun için almak istiyordum ama 1000 tl den 1 lira fazla verilmez ben başka tel alacağım ve yedek batarya kullanarak bu sorunu bu şekilde çözmüş olacağım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulc -- 30 Mayıs 2012; 17:59:27 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.