Bildirim
HTC One - one x plus kulaklık takas
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
One X'in kulaklığı daya iyi diye biliyorum. Beats Audio kulaklık olması lazım. Neden değiştirmek istiyorsunuz ki. -
quote:
Orijinalden alıntı: kemalboran
One X'in kulaklığı daya iyi diye biliyorum. Beats Audio kulaklık olması lazım. Neden değiştirmek istiyorsunuz ki.
poşetinden gördüğüm kadarıyla one x plus ın kulaklığı biraz kalın kulagıma tam oturmıyan cinsinden ama one daki kulaklık bnm kulagıma tam oturuyor denedim bi arkadaşınkini sebebi bu -
quote:
One X'in kulaklığı daya iyi diye biliyorum. Beats Audio kulaklık olması lazım. Neden değiştirmek istiyorsunuz ki.
one x in kulaklığı bebats değildir -
quote:
Orijinalden alıntı: svideoz
quote:
one x in kulaklığı bebats değildir
one ın kulaklıgı beats mi ? -
-
evet budaa işte satan varmıdır ? -
One X+ ilede beats kulaklık verilmedimi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yokmu ilgilenen ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: trcix01
arkadaslar 10 ay önce aldıgım htc one x plus kulaklığım hala posetinde duruyor ve htc one kulaklığı ile takas etmek istiyorum üzerinede bir miktar para verip.. ilgilenenler yazsın lütfen..
bumu kulaklık?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi
quote:
arkadaslar 10 ay önce aldıgım htc one x plus kulaklığım hala posetinde duruyor ve htc one kulaklığı ile takas etmek istiyorum üzerinede bir miktar para verip.. ilgilenenler yazsın lütfen..
bumu kulaklık?
Evet kardesim aynen bu zaten posetin icinde ama posetten gorebiliorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadasım ne bu yani adamın boru gibi kulaklığı var bununlamı değişicek ? üstüne bide para vericeksin he , 5 tl 10 tl desen hadi adamın veya senin yol paranı karsılamaz bu para . ebayda 17 19 tl arası bişey bu kulaklık . kutusuyla veriyorlar al yani ne uğraşıyosun
http://www.ebay.com/itm/100-Original-Headset-earpiece-MAX300-FOR-HTC-One-X-M7-801e-G23-X920e-Butterfly-/221270495184?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item3384bfcfd0
-
quote:
Orijinalden alıntı: hbaras06
arkadasım ne bu yani adamın boru gibi kulaklığı var bununlamı değişicek ? üstüne bide para vericeksin he , 5 tl 10 tl desen hadi adamın veya senin yol paranı karsılamaz bu para . ebayda 17 19 tl arası bişey bu kulaklık . kutusuyla veriyorlar al yani ne uğraşıyosun
http://www.ebay.com/itm/100-Original-Headset-earpiece-MAX300-FOR-HTC-One-X-M7-801e-G23-X920e-Butterfly-/221270495184?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item3384bfcfd0
aynen +1
-
hiç aklıma gelmedi kardeşim tşkler ebaydan alırım daha iyiyşmiş :) -
KARDEŞ KUSURA BAKMA Bİ ATARLI KONUSMUŞUM :D HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN :) -
quote:
KARDEŞ KUSURA BAKMA Bİ ATARLI KONUSMUŞUM :D HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN :)
sıkıntı yok kardeş :D bişe soracam bu ebayda kargo parası ödemiosun dimi ? 9$ dior kulaklık için 9 -
kardeş benim attığım linkteki free shipping , beleş kargo yani . -
quote:
kardeş kulaklıgı sattınmı acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: therionboy
quote:
kardeş kulaklıgı sattınmı acaba?
Yok karses satmadim,hala duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Kafana uydum :) aldım ve 18 günün sonunda herifler sahtesini gönderdi...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X