Şimdi Ara

HTC One - one x plus kulaklık takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 10 ay önce aldıgım htc one x plus kulaklığım hala posetinde duruyor ve htc one kulaklığı ile takas etmek istiyorum üzerinede bir miktar para verip.. ilgilenenler yazsın lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LooF -- 13 Ekim 2013; 15:59:58 >

• One X'in kulaklığı daya iyi diye biliyorum. Beats Audio kulaklık olması lazım. Neden değiştirmek istiyorsunuz ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

One X'in kulaklığı daya iyi diye biliyorum. Beats Audio kulaklık olması lazım. Neden değiştirmek istiyorsunuz ki.

poşetinden gördüğüm kadarıyla one x plus ın kulaklığı biraz kalın kulagıma tam oturmıyan cinsinden ama one daki kulaklık bnm kulagıma tam oturuyor denedim bi arkadaşınkini sebebi bu
  • quote:

One X'in kulaklığı daya iyi diye biliyorum. Beats Audio kulaklık olması lazım. Neden değiştirmek istiyorsunuz ki.

one x in kulaklığı bebats değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

one x in kulaklığı bebats değildir

one ın kulaklıgı beats mi ?
  • hayır oda beats değil beats kulaklıklar sadece htc sensation serisi ile verildi sonraki modellerde bu uygulama kalktı.

htc one kulaklığı budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 13 Ekim 2013; 16:52:21 >
  • evet budaa işte satan varmıdır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık xbox one X
    4 yıl önce açıldı
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • One X+ ilede beats kulaklık verilmedimi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokmu ilgilenen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcix01

arkadaslar 10 ay önce aldıgım htc one x plus kulaklığım hala posetinde duruyor ve htc one kulaklığı ile takas etmek istiyorum üzerinede bir miktar para verip.. ilgilenenler yazsın lütfen..

bumu kulaklık?

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

arkadaslar 10 ay önce aldıgım htc one x plus kulaklığım hala posetinde duruyor ve htc one kulaklığı ile takas etmek istiyorum üzerinede bir miktar para verip.. ilgilenenler yazsın lütfen..

bumu kulaklık?

Evet kardesim aynen bu zaten posetin icinde ama posetten gorebiliorum..

• arkadasım ne bu yani adamın boru gibi kulaklığı var bununlamı değişicek ? üstüne bide para vericeksin he , 5 tl 10 tl desen hadi adamın veya senin yol paranı karsılamaz bu para . ebayda 17 19 tl arası bişey bu kulaklık . kutusuyla veriyorlar al yani ne uğraşıyosun
    http://www.ebay.com/itm/100-Original-Headset-earpiece-MAX300-FOR-HTC-One-X-M7-801e-G23-X920e-Butterfly-/221270495184?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item3384bfcfd0

• quote:

Orijinalden alıntı: hbaras06

arkadasım ne bu yani adamın boru gibi kulaklığı var bununlamı değişicek ? üstüne bide para vericeksin he , 5 tl 10 tl desen hadi adamın veya senin yol paranı karsılamaz bu para . ebayda 17 19 tl arası bişey bu kulaklık . kutusuyla veriyorlar al yani ne uğraşıyosun
    http://www.ebay.com/itm/100-Original-Headset-earpiece-MAX300-FOR-HTC-One-X-M7-801e-G23-X920e-Butterfly-/221270495184?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item3384bfcfd0

aynen +1

• hbaras06 H kullanıcısına yanıt
    hiç aklıma gelmedi kardeşim tşkler ebaydan alırım daha iyiyşmiş :)
  • KARDEŞ KUSURA BAKMA Bİ ATARLI KONUSMUŞUM :D HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN :)
  • quote:

KARDEŞ KUSURA BAKMA Bİ ATARLI KONUSMUŞUM :D HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN :)

sıkıntı yok kardeş :D bişe soracam bu ebayda kargo parası ödemiosun dimi ? 9$ dior kulaklık için 9
  • kardeş benim attığım linkteki free shipping , beleş kargo yani .
  • quote:

kardeş kulaklıgı sattınmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: therionboy

quote:

kardeş kulaklıgı sattınmı acaba?

Yok karses satmadim,hala duruyor

• quote:

arkadasım ne bu yani adamın boru gibi kulaklığı var bununlamı değişicek ? üstüne bide para vericeksin he , 5 tl 10 tl desen hadi adamın veya senin yol paranı karsılamaz bu para . ebayda 17 19 tl arası bişey bu kulaklık . kutusuyla veriyorlar al yani ne uğraşıyosun

Kafana uydum :) aldım ve 18 günün sonunda herifler sahtesini gönderdi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.