Şimdi Ara

Htc one miniyi begenmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
2.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 14 Ağustos 2013; 21:42:56 >

• sizce nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 14 Ağustos 2013; 21:45:33 >
  • Çok beğendim bu telefonu, fiyatı inşallah 1000 lira altında olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen tam aradığım telefon. 4.6 ve 5 inç telefonlar çok büyük bu tam ele oturum açısından ideal. Ram ve işlemci konusunda uygulamaların çoğunu sorun yaşamadan çalıştıracaktır.

Çıktıktan 1 ay sonra falan alırım. Büyük ihtimalle s4 mini den önce çıkaracaklar, s4 mini çıkana kadar ne kadar satarsak sattık mantığı ile ilerlerler. S4 mini çıkınca fiyatı düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Çok beğendim bu telefonu, fiyatı inşallah 1000 lira altında olur.

Yaklasik 1200 Tlden cikmasi bekleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

Aynen tam aradığım telefon. 4.6 ve 5 inç telefonlar çok büyük bu tam ele oturum açısından ideal. Ram ve işlemci konusunda uygulamaların çoğunu sorun yaşamadan çalıştıracaktır.

Çıktıktan 1 ay sonra falan alırım. Büyük ihtimalle s4 mini den önce çıkaracaklar, s4 mini çıkana kadar ne kadar satarsak sattık mantığı ile ilerlerler. S4 mini çıkınca fiyatı düşer.

Galaxy s4 mini'yi dün londra'da tanitti samsung büyük ihtimalle avrupa piyasasina bu ay sonu verecekler,htc one mini icin tarih belirsiz :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabanci_ch -- 21 Haziran 2013; 4:08:42 >

• Bunu almaya bütçem anca kışa doğru müsait olur, benim acelem yok :)

gsmarenada 3. çeyrekte çıkacak yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 21 Haziran 2013; 11:00:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1200 civarı olursa S4 mini ye yönelebilirim.

• ne zaman çıkar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: |WhiteNight|

ne zaman çıkar acaba

S4 MİNİ Daha Ülkemize Ulaşmadı . O Ulaştıktan sonra oda çıkar en fazla 1-2 ay diye düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

quote:

Orijinalden alıntı: |WhiteNight|

ne zaman çıkar acaba

S4 MİNİ Daha Ülkemize Ulaşmadı . O Ulaştıktan sonra oda çıkar en fazla 1-2 ay diye düşünüyorum :)

s4 mini çıktı şuan satışta link

• Hocam bunu alacağım.Usandım öbür telefonlardan.Başlarım iPhone 5'ine de iOS 7'sine de 5 inchlik telefonlarına da!.Adam gibi bir cihaz bir bu var.İnadına hTC One Mini alacağım!S4 Mini'ye de gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Hocam bunu alacağım.Usandım öbür telefonlardan.Başlarım iPhone 5'ine de iOS 7'sine de 5 inchlik telefonlarına da!.Adam gibi bir cihaz bir bu var.İnadına hTC One Mini alacağım!S4 Mini'ye de gerek yok.

Bence telefon çıktıktan 1-2 ay sonra alın . Telefon 1200 tl den çıkması bekleniyor 1-2 ay sonra 900 ü bulur hocam şimdiden hayırlı olsun :))
  • quote:

quote:

Hocam bunu alacağım.Usandım öbür telefonlardan.Başlarım iPhone 5'ine de iOS 7'sine de 5 inchlik telefonlarına da!.Adam gibi bir cihaz bir bu var.İnadına hTC One Mini alacağım!S4 Mini'ye de gerek yok.

Bence telefon çıktıktan 1-2 ay sonra alın . Telefon 1200 tl den çıkması bekleniyor 1-2 ay sonra 900 ü bulur hocam şimdiden hayırlı olsun :))

Hocam telefonum olmadığından dolayı çıkış fiyatı ne olursa olsun vereceğim :) .Ön sipariş yapacağım.

Bu arada teşekkür ederim :)

Edit:Bu arada işlemci 4 çekirdekli 1,4 olacak diyorlardı?

1.4Ghz quad-core Qualcomm Snapdragon 400 (Cortex A7) processor

http://www.knowyourmobile.in/htc/htc-one-mini/8266/htc-one-mini-m4-specs-revealed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 8 Temmuz 2013; 21:35:01 >

• pilinin sıkıntı yaratacağı söyleniyor. sizler ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

pilinin sıkıntı yaratacağı söyleniyor. sizler ne düşünüyorsunuz?

Pek sanmıyorum.
  • quote:

quote:

kim bekliyor hocam telefonun 1200 den çıkmasını ayrıca samsung bile 1-2 aya o kadar indirim yapmıyor hayal görmeyin 1400 den giriş yapar büyük ihtimal üstü olabilir ama altı olacağını sanmıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chrstr

quote:

quote:

kim bekliyor hocam telefonun 1200 den çıkmasını ayrıca samsung bile 1-2 aya o kadar indirim yapmıyor hayal görmeyin 1400 den giriş yapar büyük ihtimal üstü olabilir ama altı olacağını sanmıyorum..

Olabilir hocam.

Fakat bence en kötü 1500 tlye çıkar.En iyi de 1300 tlye.

Edit:Cihaz 4 çekirdekle geliyor.1.4Ghz quad-core Qualcomm Snapdragon 400 (Cortex A7) işlemcisi var.1404 Mhz yani 1,4 Ghz gücünde tek bu var.

Quad ARM® Cortex™ A7 CPU at up to 1.4GHz per core

http://www.qualcomm.com/snapdragon/processors/400

http://www.techtastic.org/2013/07/htc-one-mini-m4-specs-confirmed-in-benchmark/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 9 Temmuz 2013; 9:38:11 >

• 1500 ne yaptın hocam ya, millet gider o paraya S4 alır. Ben telefonun S4 Mini ve Sony Xperia SP ile aynı fiyat aralığında seyredeceğini düşünüyorum.
  • quote:

1500 ne yaptın hocam ya, millet gider o paraya S4 alır. Ben telefonun S4 Mini ve Sony Xperia SP ile aynı fiyat aralığında seyredeceğini düşünüyorum.

Hocam Htc One'la arasında çok fark yok.Ondan dolayı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.