Şimdi Ara

htc one mini ve one mini 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki telefon hakkında yorum yapabilir misiniz? yeni yeni araştırma yapıyorum ve çok bir bilgi sahibi olamadım...

• Kucuk ekran boyutunda en iyi secim z3 compacttir hocam.Buyuk ekran derseniz g3 32 oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 30 Aralık 2014; 13:06:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Kucuk ekran boyutunda en iyi secim z3 compacttir hocam.Buyuk ekran derseniz g3 32 oneririm.

1100-1200 tl maksimum fiyatım. o rakamlara çıkamam...
  • Bu iki ürününde sıfırını bulamıyorum piyasada, Satıcı arkadaşlar var ise irtibata geçmelerini rica ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce ikisinide kullandım. One mini bataryası çok zayıftı. One mini 2 ise fena bir cihaz değildi. Kullanımda sorun çıkarmaz. Ama bildiğim kadarıyla One Mini 2 pahalı bir cihazdı. Daha iyi başka cihazlara bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSG

Bu iki ürününde sıfırını bulamıyorum piyasada, Satıcı arkadaşlar var ise irtibata geçmelerini rica ederim.

http://m.akakce.com/p/?2867713

M7 mini de 20 tl daha ucuzdan başlıyor. Yorum kabul eder misiniz bilmiyorum ama bu fiyatlara bunlar alınmaz, alınmamalı hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iki cihazında sadece şekilde Görüntüsü için tercih ediyorum, telefondan anlamam, işim sadece alo demek ve mesajlaşma.
    Şu an piyasadaki telefonların hepsi birbirinin benzeri görüntüde ve çok büyükler.
    Nispeten daha ele oturan kibar bi telefon olması sebebi ile bu iki cihaza bakıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.