Şimdi Ara

htc one mı yoksa s4 mü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkes iyi forumlar öncelilker. htc one yada s4 almk istiyorum ancak acayip kararısz kaldım.

s4 fıyat olarak şu anda 1400 tl den satılıyor (YURTDIŞI MODELLERİ

htc one ise 1550 tl den.YURTDIŞI MODELLERİ

yani bakınca htc deger kaybetme ve degerli olma konusuda s4 daha doğrusu samsungtan daha iyi.

ancak kamera konusunda htc one braz kuşkulandıırıyor beni çnkü s4 oldukça keskin ve daha net resim detayı sunuyor

müzik benm için oldukça önmli galaxy s4 üzerindeki 5 tl lik zenci saatçilerin saattıgı saatler gibi dandik olan bu kulaklıklardan müzik zevki nerdeyse yok gibi. lakin beat audio

teknolojisi ile bütünleşen htc one on nmara oldgu söleniyor.

oyun konusunda cihazlardan iyi bir performans bekliyorum sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum her iki cihazda.

tasarım şıklıgı ve malzeme konusunda htc one ı tebrik ediyorum resimlerden ve videolardan ve alanların methini okudukça oldukça başarılı s4 ise bildgnz gibi plastik

malzeme oldugu için sıradan bir hissiyat uyandırıyor.

ekran konusunda ise sony x peria z kullandım ve mat soluk görüntü tam bir hayal kırıklıgıydı. htc ise one x modelinde bu nokta soluktu. anck s3 modelinde bile samsung

cidden keskin ve net ekran sunuyordu özellikle merak ettigim htc one ekran bakımında çok canlı bir görüntü sunar mı

SİZCE HANGİSİ ??? YAZDIKLARIMDAN KATILMADIGNZ VE TAVSİYE ETTTGNZ NOKTALAR NELERDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devriye76 -- 16 Mayıs 2013; 4:22:09 >

• kardeş ben de aynı ikilemdeyim S4 mü One mı? bence HTC One tasarım olarak çok ötede; Android üzerine giydirilmiş arayüzü biraz değişik, ses anlamında istisnasız herkes harika oldğunu ve bu konuda rakibinin olmadığını söylüyor. samsung galaxy S4 yazılımsal anlamda çok iyiymiş, karşılaştırma sonuçlarında S4 hemen hemen her testten daha yüksek puan alıyor, sensörleri, kendi uygulamaları çok iyiymiş. ikisinin de iyi ve birbirlerine göre üstün özellikleri var; ama kötü özellikleri yok bence :) biri bana da deseki "şunu al" gidip onu alırım.
  • HTC ses bakımından çok kaliteli ama SAMSUNG un ekranı amoled kalitesi mükemmel insan gözünü ekrandan alamıyor ben olsam S4 alırdım hem bataryası değişiyor hemde Sd kart takılabiliyor uygulamaları anlatmama bile gerek yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MefaBilisim -- 16 Mayıs 2013; 10:45:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MefaBilisim

HTC ses bakımından çok kaliteli ama SAMSUNG un ekranı amoled kalitesi mükemmel insan gözünü ekrandan alamıyor ben olsam S4 alırdım hem bataryası değişiyor hemde Sd kart takılabiliyor uygulamaları anlatmama bile gerek yok sanırım

haklısınız s4 en büyük artısı ekran da gizli amoled ekran çok canlı göze geliyor hele birde full hd çözünürlükte oldukça kaliteli görünecektir.ses tasarım noktasında ise açık ara önde htc one. bilmiyorum napıcam kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk akbaba

quote:

HTC ses bakımından çok kaliteli ama SAMSUNG un ekranı amoled kalitesi mükemmel insan gözünü ekrandan alamıyor ben olsam S4 alırdım hem bataryası değişiyor hemde Sd kart takılabiliyor uygulamaları anlatmama bile gerek yok sanırım

haklısınız s4 en büyük artısı ekran da gizli amoled ekran çok canlı göze geliyor hele birde full hd çözünürlükte oldukça kaliteli görünecektir.ses tasarım noktasında ise açık ara önde htc one. bilmiyorum napıcam kararsızım

Sürekli dışarı ses verip müzik, film dinlemiyorsanız yeterli olacaktır.Sesi o kadarda kötü değil gayet güzel fakat mono hoparlör nedeniyle one'ın gerisinde kalıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk akbaba

quote:

Sürekli dışarı ses verip müzik, film dinlemiyorsanız yeterli olacaktır.Sesi o kadarda kötü değil gayet güzel fakat mono hoparlör nedeniyle one'ın gerisinde kalıyor

siz sanırım s4 kullanıcısınız degıl mı... merak ettigim br noktas ise galaxy s3 speedtest programı ile turkcell hat kullanırken 5-6 mb çekim hızına sahiptı ve yavaştı..s4 aça kaç mb hızla veri bağlantısı sağlıyor...

ben birde olaya kar- zarar bakımından değerlendiyiorum mesala s3 1300 tl den şu anda satılmakta çok cabuk düşüyor ve bu düşüş devam edikce. anck htc one en düşük şu anda 1500 tl cıvarında sattgm vakit çok zarar etmk istemiyorum...kullanıcı olarak detaylı br degerlendirme yaparsan iyi olur

• samsung iyi hoş da dediğin gibi fiyatlar çok çabuk düşüyo insanın morali bozuluyo 3 5 ay sonraki fiyatını görünce
  • Valla haklsn acikcasi bn sikca tel degistren bryim ve samsung cidden cbuk deger kaybedyr htc dha direncli bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arakdaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz s4 veya htc one alcam ikisi arasında kararsız kaldım ikiside muhteşem telefon sizce hangisini almayım lütfen doğru yönlerndirin beni ona göre alcam çünkü .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplan45

Ya arakdaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz s4 veya htc one alcam ikisi arasında kararsız kaldım ikiside muhteşem telefon sizce hangisini almayım lütfen doğru yönlerndirin beni ona göre alcam çünkü .)

bence htc one
    tasarımı,plastik olmayışı,beats audio , zoe falan
  • Hocam htc one'yi tavsiye ederim.
  • +1 htc one daha mantıklı bence..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.