Şimdi Ara

HTC One M9 ön inceleme videosu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: YüceÜstad

@Speed-Step

z3 ün lensi kullanılmış diyorlar doğrumu...m9 kamerası kime ait

Lens Toshiba ürünü olması lazım
  • Telefonlar yeni alindiklarinda performansli ve akiskan oluyorlar zaten. Mesele uzun kullanimdan sonra. S4-S5'i alan arkadaslar surekli sikayetci ve pismanliklarini bildiriyorlar. HTC One M8'de hic boyle sorun yasayan duymadim. Hep akiskan bir telefon olarak belirtiliyor. Yani demek istedigim hersey ozellik degil. HTC One M9 de bence boyle olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: YüceÜstad

@Speed-Step

z3 ün lensi kullanılmış diyorlar doğrumu...m9 kamerası kime ait

Lens Toshiba ürünü olması lazım

ekran konusunda m8 den daha canlı ve net olduğu konusunda yorumlar dinledim ..m8 m9 göre daha donuk mat ve renkler konusunda daha düşük seviyede kalıyormuş..

benim için önemli olan kamera ve ekran ..eğer kamerada iyi iş çıkarmışlarsa alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: conrado

quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

isterse aya iniş yapsın o çerçevelere 5 kuruş vermem

çöp kelimesini pek kullanmadım ama bu gerçekten de çöp m8 gibi

m7 fena değildi

imzanızda lg görsem saygı duyabilirdim , herkesin kendi fikri adam çöp diyorsa ona göre çöptür der geçerdim

ama z1c var :D (belki kendi telefonunuzada çöp aldık diye pişmansınızdır günahınızıda almayım)

pişmanım tabi

z4 o çerçeveleri inceltmezse bende samsunga geçeceğim

bir de sanal tuş olayından rahatsızım sonyde

5.2 diyorlar ekrana alttan tuşlar geldi mi ekran oluyor 4.7

sonyden bu yüzden uzaklaşıyorum.

evet haklısınız ,
    ben htc m8 kullanıyorum almadan öncede z1c yeni çıkmıştı ve m7 ile arasında gidip geliyordum.
    htc m8 aldığıma memnunum tabiki fakat alacağım zaman m7 nin kamera pembeleşme gibi sık görülen kronik bir problemi olmasaydı sanırım onu alırdım.
    Çünkü ekran boyutu aynı sayılır m7 ile dediğiniz gibi tuşlar daraltıyor ekranı.

• ön tarafta altta ve üstte bol delikli hoparlör.altta htc yazan siyah bant.çerçeveler fırlamış.bu nasıl tasarım anlaşıyışı aga.

premium bir tasarım değil bu aga.
  • bu olsa olsa htc m8s olur. su cercevelere bi ayar cekselerdi. sanal tus yerine htc yazisinin oludgu yer kullanilsa bile olurdu.
    htc m9 hayal kirikligi helal olsun samsung s6 edge le islemcisiyle yapti yapicagini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: askarali

quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

quote:

Orijinalden alıntı: askarali

Bu çerçeve kalın diye kuduran arkadaşlar çerçevesiz telefon alıpta 3 gün sonra 30 santimden düşürdüm ekran tuz buz oldu yoaaaa diye sağda solda ağlaşan adamlardır

yav he he

İyiki bi laf meşhur oldu..alemsiniz ya..

HTC One M9 ön inceleme videosu

Postere aman tanrım dedim, hoşuma gitmedi.

Cihazsa tasarım dışında olmuş sanki?

(Tasarım aşırı kötü değil)

• quote:

quote:

quote:

m7 fena değildi

imzanızda lg görsem saygı duyabilirdim , herkesin kendi fikri adam çöp diyorsa ona göre çöptür der geçerdim

ama z1c var :D (belki kendi telefonunuzada çöp aldık diye pişmansınızdır günahınızıda almayım)

pişmanım tabi

5.2 inc ekran z3 te sanal tuslardan sonra 5.05 inc ekrana donusuyor fazla abartmıssınız biraz.

ayrıca z3c kullanıyorum sanırım boyutları z1c ıle aynı olmasına ragmen ekranım 4.6 ınc yanı telefon ekran oranından dolayı z3 degıl z3c aldım.

bende cerceveden rahatsızım ama z3c de bunu halletmısler kesınlıkle. z4 buna gore gelecektır bence

• quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

quote:

quote:

m7 fena değildi

pişmanım tabi

5.2 inc ekran z3 te sanal tuslardan sonra 5.05 inc ekrana donusuyor fazla abartmıssınız biraz.

ayrıca z3c kullanıyorum sanırım boyutları z1c ıle aynı olmasına ragmen ekranım 4.6 ınc yanı telefon ekran oranından dolayı z3 degıl z3c aldım.

bende cerceveden rahatsızım ama z3c de bunu halletmısler kesınlıkle. z4 buna gore gelecektır bence

bende isterim z4 mesela zl çerçevesi gibi gelsin ama hemen gelsin

eylül falan diyorlar tanıtıma o vakte kadar piyasa telefona doymuş olacak samsung ile.

sonynin gidiş gidiş değil.

• hayal kırıklıgı
  • Bence iyi olmuş neden beğenmediniz anlamadım ama tek sorunu batarya 2840 mah oğlum insan 3200 koyar şuna Bu arada g3 de 2k ekran var snapdragon 801 kullanıyor bunun ekran full hd snapdragon 810 var Yani burada lg ne kadar buyuk hata etmiş görün bu arada bende g2 kullanıyorum

• htc tasarımı zaten güzeldi hiç risk almamış .donanımsal artılarla ilerlemeyi düşünüyor.en önemlisi bom sound teknolojisi ile çok cazip geliyor bakıldığında ..rakiplerinin önce bunlara bi cvp vermesi gerekiyor..özellikle bom sound teknolojisi htcyi zirvede yalnız bırakıyor...bence htc m9 yine en iyi cihaz daha iyisi çıkana kadar .. tek eksiği ekranı 5 inç fakat htc yazısı ve üstündeki sanal tuşlarla ekran daralıyor.bunu çözerse iş biter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberTavsiye

Bence iyi olmuş neden beğenmediniz anlamadım ama tek sorunu batarya 2840 mah oğlum insan 3200 koyar şuna Bu arada g3 de 2k ekran var snapdragon 801 kullanıyor bunun ekran full hd snapdragon 810 var Yani burada lg ne kadar buyuk hata etmiş görün bu arada bende g2 kullanıyorum

geçtiğimiz hafta iş dolayısıyla arkadaşla geziye çıktık
    yoğun olarak gps kullandık gittiğimiz yerlerde fotoğraf çektik ve ikimizde birbirimizin telefonunu inceledik.
    Note4 ile m8 i kıyaslama imkanı buldum diyebilirim.(M8 benimki)
    öğleden sonra ve akşamları gps i hep benim telefonda açmak zorunda kaldık
    ve akşamları fotoğrafların hepsini benim telefonla çektik

çok açık söyleyebilirim, note4 evet güzel beğendim ama batarya konusunda kağıt üstündei teknik değerlere aldanmayın , 2 kat hatta neredeyse 3 kata kadar dayanabilen bir ömür sunuyor htc.
    Muhtemelen m8 de ki 2600 mah bile piyasadaki ortalamanın bayağı üstündeyken , m9 da birkaç yazılımsal iyileştirme ve 200mah lık fark ile batarya konusunda en uzun ömürlülerden birisi olacaktır, tahminim bu yönde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

quote:

quote:

m7 fena değildi

pişmanım tabi

bende isterim z4 mesela zl çerçevesi gibi gelsin ama hemen gelsin

eylül falan diyorlar tanıtıma o vakte kadar piyasa telefona doymuş olacak samsung ile.

sonynin gidiş gidiş değil.

hocam tel güzel olursa piyasası her turlu olur apple da eylulde tanıtıyor her daim satıyor. her daim tel alacak kesim mevcut bu iş erken tel cıkarmakla olsaydı zamanında xperia z patlama yapardı

• Hadi bu parayı vericekler bi elini kaldırsın
  • Sensör ve lens ayrı şeyler sensör sony üretimi olabilir ancak m9 karanlıkta kötü çekiyor sensör yanında lens, görüntü işlemcisi ve yazılımında iyi olması gerek 1020 hariç en iyi kamera şuan s6 da 2700tl verecek adam iyide bir kamera ister o boşluklardan söz etmiyorum bile en iyi tasarım halen m7 de

• Şu Siyah boslugu da HTC yazısını da kaldırsalar olmuyor sanki . Oraya bakmaktan bişey anlamadım videodan . Olmamıs bastan yapın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.