Şimdi Ara

HTC ONE M9 ANA KONU (5' FHD, S810, 3 GB Ram, 32 GB, 20mp Cam) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.321
Cevap
42
Favori
173.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon çıkarmış olmak için çıkarmış, Htc pazarlamadan kaybediyordu, artık hiçbir şey kurtaramaz Htc'yi
  • M8'in fiyatı düşünce M8 alırız, seneye M10 çıkınca da M9'u alırız artık
  • Ve htc kendi ayagina kursun sıktı

• videodaki cihaz ne kadar gerçek m9 bilinmez ama eğer bu cihaz cıkarsa htc yara alır yarısta
  • Arkadas neyin yarasını alacak biri bana adam akıllı acıklar mı?

Gecen senenın malzeme kalitesi ve tasarım olarak en iyi cihazıydı M8. Adamlar daha ustune ne koysun.

Su telefonun performansı biraz daha artmıs vaziyette cıktıysa alacak adam cercevesine bakmaz zaten. Tutturmussunuz cerceve dıye. Iphone'un bu kadar elestirildigini hatırlamıyorum. Onun cercevesı cok mu ınce sankı.

Pıyasada cerceve/ekran oranı dusunuldugunde en ıyısı LG zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TariKB24

Seneye Hoparlörler alta konumlandırılmış full ekran çerçeve o yapılan konsept çalışmalı kasa

4000Mah
    Sense 8
    40 MP kamera +20 MP derinlik algılayıcı duo Camera oıs
    20mp ön kamera
    Snapdragon 820 veya Snapdragon 1000(128bit)
    Kapasitif tuşlar htc yazısının sağına ve soluna konumlandırılmış şeklinde bir Cihaz istiyorum gerçi buda güzel duruyor ama kamera çıkıntısı olmamış kamera bakalım ekranda güzel duruyor alan arkadaşlar illa ki olacak ben m8den geçmeyi tamamen saçma buluyorum açıkcası sense 7 nasılsa gelecek bakalım makro çekimleri nasıl olacak..

• sürpriz olmadı maaaaaaalesf
  • M9 alacak arkadaslar m8 alsin tasarim bence berbat o camera ciktisi nedir oyle

Htc sadece arka kasayi degistirmis 1-2 performans artisi bitti yazik bu firmaya

• quote:

Orijinalden alıntı: kalamar01

M9 alacak arkadaslar m8 alsin tasarim bence berbat o camera ciktisi nedir oyle

Nesi berbat ya. Apple'in yaptigindan iyidir. M8'in kotu muydu tasarimi? Hayir. Bir gelsin bakarim durumumuza gore alacagim. 64 Bit'e taktim kafayi.

• tanıtımda telefonda vasat olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

Nesi berbat ya. Apple'in yaptigindan iyidir. M8'in kotu muydu tasarimi? Hayir. Bir gelsin bakarim durumumuza gore alacagim. 64 Bit'e taktim kafayi.

Burdaki tum arkadaslara soruyorum herkes fikrini beyan etsin m8 mi yoksa m9 unmu tipi daha iyi 64 bit falan gec onlari tasarimcilar gercekten yatmislar

Keske gecen sene m9 bu sene m8 tanitilsaydi daha iyi olurdu
    Not: m8 kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

tanıtımda telefonda vasat olmuş

Aynen insan giyimine kusamina dikkat eder ger seyiyle vasat

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

Burdaki tum arkadaslara soruyorum herkes fikrini beyan etsin m8 mi yoksa m9 unmu tipi daha iyi 64 bit falan gec onlari tasarimcilar gercekten yatmislar

Keske gecen sene m9 bu sene m8 tanitilsaydi daha iyi olurdu
    Not: m8 kullaniyorum

S6'nin fotograflari falan sizdi. Aklimi basimdan aldi. Galiba S6 alacagim. HTC One M9'dan sogudum o yuzden.

• nedense pek ilgi çekmedi. garip. ben beğenmedim pek gerçi yakından bakmak lazım bi de.
  • gram heyecan uyandırmadı bende
  • m7'den sonra htc'ye tövbeliyim. Beter olsun Htc pişmanlıktır.
  • Anlaşılan M8 i bırakıp M9 almak pek mantıklı değil. Pek fark yok ortada. ( kameralar hariç diyelim )
  • Tanıtıldı :D Ama 2840 MAh ne kadar yetecek bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jancatezcan -- 1 Mart 2015; 18:27:07 >

• M7 den sonra M8 i pas geçmiştim. Fakat her ne kadar M7 yi gördüğümdeki heyecanımın zerresi kadar heyecanlanmasam da artık M7im miladını doldurdu ve M9 a geçeceğim.

S6'nın sızan görsellerine göre S6 da bu yıl tasarım olarak iddialı olacak gibi görünüyor, yazılım kısmında da geliştirmeler yapılmış.. Bakalım nasıl bir rekabet olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 1 Mart 2015; 18:45:54 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.