Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam dogrudur sasirdim niye bu kadar isiniyor diye 810 bile bu kadar isinmiyor ondan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 801 çok ısınıyor diye 810 da bakır borusu falan arttırdılar sanırsam biraz önlemde aldılar ısınmaması için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3plusda isiniyor ise yaramadi bakir boru felan

• Z3 plus hakkında bilgim yok vallahi.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdzxc345

Parlaklık konusunda efem-35 e katılıyorum. Htc one m8s te kullanılan ekran super LCD3 , zenfone 2 deki IPS LCD. 2 si arasında bir miktar daha fazla renk ve parlaklık var.

Birde m8s 441 ppi, zenfone 2 401 ppi.

Ekran ve parlaklık olarak telefonu Iphone 6 ile karşılaştırdım youtube'dan aynı videoyu açarak. M8s'in iphone 6dan daha iyi görüntü kalitesi ve ekran parlaklığı varmış. Ses konusunda da öyle. İphone'un sesini bastıramadı ama daha fazla ses veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil ne kadar gicek diye bir deneme yaptım. %100 den 0'a inmesi 19 saat sürdü. %80 de güç tasarrufuna alarak telefon kapanana kadar kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessRoad -- 23 Kasım 2015; 3:46:49 >
  • Hocam bu 19 saatin kaç saati tam kullanımda geçti acaba?

• %1 kadar pilin kapanmaması cok cok iyi ve tam kullanimdan sonra 19 saat suresi bile artabilir pil daha cok yeni bende %1 indirdim tam sarjdan sonra 2 gun kullandım gittikce pil güzelleşiryor

• Arkadaşlar bana fotograf çekimi için bana kendi kullandığınız ve memnun olduğunuz hassas ayarları söylermisiniz şu ana kadar benim için hayal kırıklığı iphone 6 standart ayarlarda dahi çok daha iyi gerçekten hassas ayarlara ihtiyacım var.
  • burak35 B kullanıcısına yanıt
    ev degerini biraz artir...

• cinar96 kullanıcısına yanıt
    Hafıza kartı ne kullanıyorsunuz M8S ile?
  • ankemir A kullanıcısına yanıt
    8 gb class 10 lexar diye markaydi ucuz diye aldim kingston veya sandisk önerimdir :) telefon kutudan 11 gbsi dolu olarak cikiyor bunu belirteyim almis oldugunuz karti buna göre secmenizi tavsiye ederim
  • Çok klasik bir soru olacak ? M8 mi M8s mi ?
  • cinar96 kullanıcısına yanıt
    Sandisk Ultra UHS-1 32 GB kullanıyorum, 48 Mb/s veri aktarım hızı var.

Lexar standart Class 10 kendi sitesinde hız bilgisi bulamadım. Eğer yavaş kalıyor ve hafızası da dolu ise cihazda yavaşlamaya sebep olabilir.
    Daha önce farklı cihazlarda benzer şeyler başıma geldiği için söylüyorum. Daha hızlı bir kart ile deneyin.

İşyerinde iki yan masam Z2 ve G2 kullanıyor. Her ikisi ile boom beach v.b. oyunlarda başlama testi yaptık, her seferinde M8S daha hızlı açtı oyunu.
    Z2 ile neredeyse kafa kafaya denilebilir, çok az önde. G2 ise biraz daha geride kaldı.

Z3, Z3+, G3 gibi cihazların ise performans olarak geride olması son derece normal.

Kamera konusunda 3. parti kamera uygulamaları, dahili uygulamadan daha başarılı. Google Camera, Camera 360 gibi alternatifleri deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdzxc345

Hocam bu 19 saatin kaç saati tam kullanımda geçti acaba?

Mobil veri sürekli açıktı. 6 - 7 saatlik kullanımım aralıklarla Chrome ve müzik playerdı. Yaklaşık 1 saat kadar son ses müzik dinledim(kulaklıksız). Son 3 saatide Wifi den youtube ve Chrome. Çoğunlukla müzik açıktı.

• asdzxc345 A kullanıcısına yanıt
    Kamera, Pil ömrü ve daha yeni bir cihaz olması nedeni ile M8S tercih ettim.
  • Bu yorumlarınızdan sonra alasım geldi telefonu :D
  • ankemir A kullanıcısına yanıt
    onla ilgisi yokki hafiza karti alali 2 gün oldu ondan öncede dedigim seyler vardi asus zenfone ve bu cihazi elime aldim ayni anda bütün uygulamarı acan pencereye tikliyorum zenfone2 daha önde mortal combat xe giriyorum zenfone daha hizli xperia z2yle kiyaslamam bile z2nin yaninda bunun islemci performansi cocuk oyuncagi arti snapdragon 615 1000lira alti performansli telefonlar icin ideal afedersiniz ama sirf htc logosu ve 150 gram metal icin birsürü para veriyoruz :(
  • Kart markasına takılmayın sandisk lexar transcend hepsini kullanıyorum. Sadece class 10 olsun 45mb/s yeterli oluyor.

Kamerada ince ayar yaparak ahım şahım birşey çekemezsiniz yazılımlada en fazla fotoğraf kaydetmeyi hızlandırırlar. Yine birşey değişmez. Odaklama hızı da dahil çok birşey değişmez.
    Ev değerini arttırırsan ışık da iyi değilse karanlık bir foto çekmiş olursun.

• Tank gibi cihaz

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.