Şimdi Ara

HTC ONE M8 Temiz , Hediyeli ve Satılık/Takaslık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Herkese merhaba .

Elimde S5 ile takas yapmış olduğum bir M8 bulunmaktadır . Ürün yurtdışı ve Verizondur . Malum yollar ile kayıt altına alınmıştır . Bir çizik dışında neredeyse kusursuzdur . 32 GB hafızası , Hafıza kart 128 GB desteği vardır .

Forumda yada ilanlarımdan da görebileceğiniz gibi hemen hemen tüm telefonları kullanıyorum teknoloji aşkına . Yurt içi yurt dışı hiç farketmiyor benim için . Önemli olan temiz ve güzel olması ilanın . Sattığım ürünler genelde full ve temiz olarak veriliyor .

Bu telefon ile birlikte ; 120 TL lik kulaklık Philips marka , 60 Liralık çok kaliteli kırılmaz ve çizilmez cam filmi , 30 liralık çok kaliteli bir slikon kılıfı orjinal şarj ve usb orjinal kablosu ile verilecektir . Kutusu ne yazık ki yoktur ürünün . Keza çok gerekli de değildir .

Galaxy S5 G3 Z2 den sonra M7 gibi M8 de çok güzel geldi bana . Hem sağlamlık hem ses hem arayüz ve akıcılık olarak en hızlısı diyebilirim . Çeşitli romlar da denedim . En sevdiğim orjinal rom lakin bazı programlar kaldırılmış olanı oldu . Ultrapixel olayı zaten çok hoş . Öndeki 5 MP selfie kamerası normal telefonların arka kamerası gibi çekiyor . Arka kamera zaten geceleri özellikle çok fazla ışık toplayabildiği için çok harika görüntüler veriyor . Gündüz çekimleri zaten hemen hemen her telefonda çok güzel .

İşlemci ve arayüz iletişimi çok iyi . Samsungda ki TouchWiz gibi bir kasma donma kesinlikle yaşanmıyor . Bu konuda sanırım en iyileri Sony Z2 ve HTC ONE M8 . (birde Nexus5 var saf androidli oda işlemci olarak biraz geride kalıyor) Ses kalitesi hakkında yoruma bile gerek duymuyorum . Gerek hoparlör gerek kulaklık da çok harika sesler alıyorsunuz . HTC nin en sevdiğim yanı kullanıcılarını her yönden mutlu etmeye çalışmaları . M7 de de aynısı vardı .

Telefonu satmak yada takaslamak isteme nedenim ; büyük gelmesi . Cidden telefon S5 gibi büyük geldi cebime. İşim yüzünden genelde elimde taşıyorum . Iphone 5 takası özellikle düşünüyorum ( Bunun haricinde ise ; NEXUS 5 LG G2 gibi telefonlar da olabilir ) . Yurt dışı olabilir lakin temiz olmalı . Telefonumun resimlerini en ince ayrıntıya kadar yakından çektim . Görünen neyse alınacak olanda odur .

Fiyat olarak 1450 TL düşünmekteyim . Pazarlık elbet olacak nakitte . Sanalpazar Sahibinden gibi sitelerden taksitli satışta olacaktır . Takas da indirim beklemeyin kesinlikle .
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     HTC ONE M8 Temiz ,  Hediyeli ve  Satılık/Takaslık HTC ONE M8 Temiz ,  Hediyeli ve  Satılık/Takaslık HTC ONE M8 Temiz ,  Hediyeli ve  Satılık/Takaslık HTC ONE M8 Temiz ,  Hediyeli ve  Satılık/Takaslık HTC ONE M8 Temiz ,  Hediyeli ve  Satılık/Takaslık HTC ONE M8 Temiz ,  Hediyeli ve  Satılık/Takaslık HTC ONE M8 Temiz ,  Hediyeli ve  Satılık/Takaslık HTC ONE M8 Temiz ,  Hediyeli ve  Satılık/Takaslık HTC ONE M8 Temiz ,  Hediyeli ve  Satılık/Takaslık HTC ONE M8 Temiz ,  Hediyeli ve  Satılık/Takaslık

• öm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolhearts

öm.

Cevaplandırılmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yurt dışı sifir lar 1450 tl sahibinden aç bak . Hemde fatura veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Armityle

Hocam yurt dışı sifir lar 1450 tl sahibinden aç bak . Hemde fatura veriyor

Forumun özel olarak görevlendirilmiş fiyat takipçilerinden biri de geldi .

1450 liraya sıfır ; aparatsız vs siz şarj cihazı ile satılan imei atılmış cihazlar doğrudur vardır da bu telefon ile o telefon arasında ne fark var ? Mesela kaliteli bir kulaklık , kılıf , cam filmi ( toplamda bunları kaliteli şekilde almak isterseniz zaten 150 200 liradan aşağı çıkamazsınız . ) 1450 liralık sıfır ürün olur size 1600 lira . O fiyata 1700 civarına garantili hatta 1600 e garantili alırım daha iyi

İkisi de imei atılmış yurt dışı cihazı . Fatura nedir arkadaş . Birde fatura da veriyor demiş . Güzel kardeşim yaşın vesilesi ile anlamaya çalışıyorum seni lakin ; " Aç Bak " vs gibi emrivaki şekilde konuşmamanı tavsiye ediyorum . Biraz adaplı olmaya özen göstermelisin . Babanın oğlu yok karşında sonuçta . Normal hayatta belki görünce yol değiştireceğin biriyimdir ? Yada çok daha pısırık biri vs . Siz biz şekline özen göster .

Güle güle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirituals -- 2 Eylül 2014; 19:51:02 >

• Aynen cümleyi tam toparlayamadim , neyse kusra kalmada . Zaten sifir alinca verilecek bir kulaklik var . Bunu ek olarak göstermek neden ?

Neyse ben uzatmayı sevmem açıkçası alıcısı olmadığım ürünlerde tavsiye amaçlı yazarım. Tavsiyem doğruysa zaten bu telefon kolay satmaz bu fiyata . Sikayet edebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Armityle

Aynen cümleyi tam toparlayamadim , neyse kusra kalmada . Zaten sifir alinca verilecek bir kulaklik var . Bunu ek olarak göstermek neden ?

Neyse ben uzatmayı sevmem açıkçası alıcısı olmadığım ürünlerde tavsiye amaçlı yazarım. Tavsiyem doğruysa zaten bu telefon kolay satmaz bu fiyata . Sikayet edebilirsiniz

Ürün satıldı ama . Güzel kardeşim gerek yok tavsiye ye. Biz zaten neyin ne olduğunu bilecek kadar ticaret yaptık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.