Şimdi Ara

HTC ONE M8, SONY XPERIA Z3, LG G3 hangisini almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu 3 telefonunda RAM, ROM,CPU ,GPU,ppi .... kısacası bütün teknik özeliklerini biliyorum. Bu telefonları neden almalıyım ya da neden almamalıyım ( yani 3 ününde + - lerini merak ediyorum) bunu istiyorum özellikle kullanan kişilerden. Şimdiki kullandığım telefon Xperia U çok yavaşladı bu 3 ünden hangisi daha uzun vadede yavaşlayacaktır ve hangisini güncelleme desteği daha uzun olacaktır bunu da yazabilir misiniz? Hangi marka daha fazla destek vermekte?

• elınızdekı telefonla bırazdaha ıdare edın 1 2 aya yenı nesıl 64 bıtlı telefonlar gelecek...

suankı telefonlara bu gunlerde bu paralar verılmemelı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

elınızdekı telefonla bırazdaha ıdare edın 1 2 aya yenı nesıl 64 bıtlı telefonlar gelecek...

suankı telefonlara bu gunlerde bu paralar verılmemelı...

Ucuzlayacağından dolayı mı diyorsunuz çünkü yeni nesilleri alacak gücüm yok geleceğini biliyorumda bunlardan seçim yapacağım.Yeni nesiller ne kadara gelir az çok tahmin edebiliyorum
  • player1905 P kullanıcısına yanıt
    m8 z3 bunlar ucuz telefonlar degıl... lg garantılı g3 te ucuz degıl 1900 ler ve uzerınde fıyatları. hanı neredeyse 2000 TL lere gelmıs. o sebeble cok bı fark olmaz.

yerınızde olsam note 4 e bakardım eger hemen alacam dıyorsanız.
  • quote:

m8 z3 bunlar ucuz telefonlar degıl... lg garantılı g3 te ucuz degıl 1900 ler ve uzerınde fıyatları. hanı neredeyse 2000 TL lere gelmıs. o sebeble cok bı fark olmaz.

yerınızde olsam note 4 e bakardım eger hemen alacam dıyorsanız.

Samsungdan uzk durma taraftarıyım :) tasarım arayüz sevmiyorum hiç :) Acıkcası hemen almayacağımdan ön incleme yapıyorum askerden gelince aacğım eylül gibi falan
    1 seneye kım ole kım kala derler :D

ne telefonlar cıkar o fıyatlar :D cok erken baslamıssınız arastırmaya...

10 uzerınde amıral cıkar 1 seneye :)
  • quote:

1 seneye kım ole kım kala derler :D

ne telefonlar cıkar o fıyatlar :D cok erken baslamıssınız arastırmaya...

10 uzerınde amıral cıkar 1 seneye :)

telefon dünyasındaki bu amiral gemilerindeki hızlı diğşimi bende biliyorum ama en sonuncuyu alacak durumu yok . her sene telefon da dğeiştiremem marka fanatikleri gibi :) 1-2 nesil geirden gideceğm doğal oalarak :) ben aldığımda bunlar bi önceki nesil oalcaktır m9 z4 g4 gelecek sonuçta . dEli gibi incleem izliyorum ama bi türlü karar veremedim .eski telimden çok cektiğmden bi daha oyle oslun istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    gecen senenın amırallerıyle bu olay bıttı denebılır...

eylule 2. amıraller de cıkar m10 z7 g5 felan... bellı olmaz...

sıze onumuzdekı amırallerı soyleme sebebımde bu donemkılerden cok daha uzun omurlu olacakları. cunku 64 bıt e bır gecıs olacak bu senekı amırallerle..

z4 g4 s6 m9 felan al dememın sebebıde budur yanı :)
  • quote:

gecen senenın amırallerıyle bu olay bıttı denebılır...

eylule 2. amıraller de cıkar m10 z7 g5 felan... bellı olmaz...

sıze onumuzdekı amırallerı soyleme sebebımde bu donemkılerden cok daha uzun omurlu olacakları. cunku 64 bıt e bır gecıs olacak bu senekı amırallerle..

z4 g4 s6 m9 felan al dememın sebebıde budur yanı :)

Tamam o zaamnda bi araştırma yaparım yine sağolun.Bunlarda 64 bit desteği yok mu peki .Yoksa geçilş olduğu işiçin flaanm ı diyorsuuz
    suankı amırallerde yok.

s810 la gelecek 64 bıt amırallere..

alt modellerde basladı 64 ama amırallere gelmedı daha
  • quote:

suankı amırallerde yok.

s810 la gelecek 64 bıt amırallere..

alt modellerde basladı 64 ama amırallere gelmedı daha

ooo çok teşekürler bunu öğrendiğim iyi oldu :) s801 yerine s810 aileisnden bi şey alırım o zaaman. Telefon dünyasını iyi biliyorsunuz analadığım kadarıyla s805 ne oldu patladı mı o işlemci çıkmıyor onla fazla cihaz
    korede g3 s5 de ozel modelle cıktılar. ara ıslemcı oldu :) omru yoktu zaten
  • quote:

çok teşekürler her şey için :) alıp kalacaktım öyle iyi oldu buaylar öncesinden de olsa iyi ki çamısısm bu konuyu işime yaradı :) s810 ailesinden bi şey alacağım o zaman yien çarım sizi bekeim oraya da .) g4 mü z4 mü 9m mu konu başlığına ya da bi üst modelelri hangisi bütçeme uygun olursa artık :)
  • quote:

size yeni bi soru sorabilir miyim bu mdil işlemcilerde hangisi daha iyi snapdragon ,arm, ıntel .... ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.