Şimdi Ara

Htc one m8 şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Htc one m8 kullanıcısıyım fakat dün bi sorun yaşadım.
    Telefonu herzamanki gibi şarja taktım yüzde 60larda çıkardım şarjdan aldım elime ekran parlaklığı sıfırdaydı, güç tasarrufu açıktı ve sadece telefondaki açık uygulama mobil veriydi fakat telefonun şarjı bi anda erimeye başladı 1 2 saatte şarj yüzde 30lara ve telefon ısınmada yapıyordu. Daha sonra kapattım açtım şarja taktım %100 olana kadar çıkarmadım %100 oldu çıkardım aldım aynı şey olmaya devam etti bugün tamamen şarjının bitmesini bekledim tekrar %100 yaptım yine aynı düzelme yok yardımcı olabilir misiniz? çok acil yardıma ihtiyacım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: VivaChavez

Arkadaşlar Htc one m8 kullanıcısıyım fakat dün bi sorun yaşadım.
    Telefonu herzamanki gibi şarja taktım yüzde 60larda çıkardım şarjdan aldım elime ekran parlaklığı sıfırdaydı, güç tasarrufu açıktı ve sadece telefondaki açık uygulama mobil veriydi fakat telefonun şarjı bi anda erimeye başladı 1 2 saatte şarj yüzde 30lara ve telefon ısınmada yapıyordu. Daha sonra kapattım açtım şarja taktım %100 olana kadar çıkarmadım %100 oldu çıkardım aldım aynı şey olmaya devam etti bugün tamamen şarjının bitmesini bekledim tekrar %100 yaptım yine aynı düzelme yok yardımcı olabilir misiniz? çok acil yardıma ihtiyacım var.

Birde düzeltme yapıyorum telefon yaklaşık 2 aylık daha
  • batarya kaynaklı görünüyo servise gönderin başka çareniz yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    11 yıl önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    HTC ONE M8 KAMERA VE LENS SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.