Şimdi Ara

HTC One M8 mi? Sony Xperia Z2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikisi arasinda kaldim yarin sabah gidip almam gerekiyor sizce hangisini secmeliyim?

• Kelepce kullanıcısına yanıt
    Pil ömrü biraz daha iyi olduğu ve biraz daha ucuz olduğu için Z2 tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Z2

quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Pil ömrü biraz daha iyi olduğu ve biraz daha ucuz olduğu için Z2 tavsiye ediyorum.

Peki Galaxy S5 i önerirmisiniz? yada bu ikisinden birimi
    Galaxy S5'in ekranı muazzam, pilinin kullanıcı tarafından değiştirilebilir olması da bir avantaj, ancak malzeme kalitesi rakiplerine göre pek iç açıcı değil. Sistemi şişiren gereksiz bir sürü özellikle donatılması ve hantal çalışan arayüzü de bence alınmaması için yeterli sebep. İnsan bu kadar para verdikten sonra malzeme kalitesi daha iyi olan ve stabil hafif arayüze sahip bir telefon almak istiyor.

HTC One'ın malzeme ve ses kalitesi çok iyi, arayüzü de oldukça stabil çalışıyor, ancak tasarımı kalın çerçeveleri nedeniyle hoşuma gitmedi. Pil ömrü de Z2'den daha az, fiyatı da rakiplerine göre çok yüksek. Bu nedenle ben olsam onu da elerdim.

Sonuç olarak, malzeme kalitesi iyi, pil ömrü uzun, kamerası da güzel olan bir telefon olan Z2'yi tercih ederdim ben olsam.
  • Htc one m8 en stabil androidli cihaz (nexuslar ayri), tasarımı mükemmel, pili çok da kötü gitmiyor, z2nin rami 3 gb ama ikisinde de sikinti cekmezsin, z2nin ekrani büyüklüğünden dolayi daha çok zevk verebilir, m8 guncellemeleri daha önce alir, z2in islemcisi ufak farkla daha iyi.
    Ben one m8 diyorum, pişman olmayacaksiniz
    S5 sakin alma: pili falan iyi gidiyor, ekrani ve kamerasi güzel ama bu ikisine göre daha az stabil ve tipsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 22 Haziran 2014; 19:45:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Islemci farki yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

Islemci farki yok.

One m8in islemcisini 2.26 ghz saniyordum ikisi de ayniymis ( 2.36 ghz)

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Galaxy S5'in ekranı muazzam, pilinin kullanıcı tarafından değiştirilebilir olması da bir avantaj, ancak malzeme kalitesi rakiplerine göre pek iç açıcı değil. Sistemi şişiren gereksiz bir sürü özellikle donatılması ve hantal çalışan arayüzü de bence alınmaması için yeterli sebep. İnsan bu kadar para verdikten sonra malzeme kalitesi daha iyi olan ve stabil hafif arayüze sahip bir telefon almak istiyor.

HTC One'ın malzeme ve ses kalitesi çok iyi, arayüzü de oldukça stabil çalışıyor, ancak tasarımı kalın çerçeveleri nedeniyle hoşuma gitmedi. Pil ömrü de Z2'den daha az, fiyatı da rakiplerine göre çok yüksek. Bu nedenle ben olsam onu da elerdim.

Sonuç olarak, malzeme kalitesi iyi, pil ömrü uzun, kamerası da güzel olan bir telefon olan Z2'yi tercih ederdim ben olsam.

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Htc one m8 en stabil androidli cihaz (nexuslar ayri), tasarımı mükemmel, pili çok da kötü gitmiyor, z2nin rami 3 gb ama ikisinde de sikinti cekmezsin, z2nin ekrani büyüklüğünden dolayi daha çok zevk verebilir, m8 guncellemeleri daha önce alir, z2in islemcisi ufak farkla daha iyi.
    Ben one m8 diyorum, pişman olmayacaksiniz
    S5 sakin alma: pili falan iyi gidiyor, ekrani ve kamerasi güzel ama bu ikisine göre daha az stabil ve tipsiz
    @kemalboran Bu genis ve detayli aciklaman icin tesekkür ederim. Benim de gönlümden gecen Z2 aslinda tüm gündür arastiriyorum pek olumsuz birsey görmedim diyebilirim aslinda bu iki telefon icinde gecerli ikiside iyi telefonlar anladigim kadariyla sadece kiseye kalmis görüntü ve kullanislik ele oturmasi vs bakimindan.

@srknpower Tesekkurler ederim birde bu one m8 ayri bir telefon one m8 google edition ayri bir telefon mu? bugün bir kac sitede rastladim google edition diye

Google Edition donanım olarak aynı telefon, ancak içerisinde saf android yüklenmiş, özelleştirilmiş herhangi bir arayüz bulunmayan ve güncellemeleri ilk elden alacak telefonlara denir. Bildiğim kadarıyla zaten Türkiye'de Google Edition telefonlar satılmıyor.
    One m8 google edition çıktı mi bilmiyorum, eger ciktiysa normal m8le tek farki üstündeki yazilimda. Google edition saf androidi kullanir, normal m8de sense arayüzü vardir.ayrica m8 google edition, nexus cihazi gibi olduğu için guncellemeleri daha hizli alir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 22 Haziran 2014; 20:00:17 >
  • arkadaşlar 2si arasında bende kararsız kaldım .
    benim için tek önemli olan kulaklık çıkışı hangisinin daha kaliteli... elimde kaliteli bir kulaklık var iphone 5s ' de kullanıyordum memnundum.
    Htc nin ve Sony ' nin ses adına büssürü gelişmeleri var.
    Kullananlar hangiisini almalıyım müzik dinlemek için ? ( kulaklık )
  • Kulaklık sesi çıkışı konusunda her zaman HTC en iyisi olmuştur. Ancak bu iki telefonu bizzat denemiş değilim. Deneyen varsa daha sağlıklı yorum yapacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 22 Haziran 2014; 20:22:51 >
    İki cihazdan da pisman olmassınız ama ben olsam z2 yi tercih ederim.
    20.7 mp g lens camera(en önemli artısı bence)
    Saglamlık (kendi sonylerimden biliyorum)
    Htc
    Aluminyumn kasa
    Boomsound (Beats yok...)
    Ön kamera 5mp(Olay lens le alaklı m7 den pek farkı yok)
    2500 lirayı haketmiyor(her cihaz icin)..

• quote:

One m8 google edition çıktı mi bilmiyorum, eger ciktiysa normal m8le tek farki üstündeki yazilimda. Google edition saf androidi kullanir, normal m8de sense arayüzü vardir.ayrica m8 google edition, nexus cihazi gibi olduğu için guncellemeleri daha hizli alir.

Ama stock rom un avantajlarından yararlanamaz bu sefer..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiusanmaz

quote:

Ama stock rom un avantajlarından yararlanamaz bu sefer..

Evet sense arayüzünün nimetlerinden yararlanmaz Google edition alan. Bence imkanı olan tasarım harikası olan senseli htc one m8 almalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • z2 tabıkı..
  • Z2>S5>M8
  • Sony bölümüne açarsan Z2 derler tabi başka ne diyecekler çoğu takip ediyor yada kullanıyor birde HTC bölümüne aç M8 derler en iyisi bu konuyu cep telefonu tavsiyeleri kısmına açman bende bu ikilem içindeyim.
  • Z2 bu senenin en iyi amiral gemisidir. Sony ilk defa eksiksiz bir cihaz yaptı. Su ve toza karşı dayanıklılık diğerlerinden fazlasıdır. Ayrıca 4k ve slowmotion olarak diğerlerinden öndedir. 4k kaydında bitrate değeri diğer bütün telefonlardan yüksektir. Ses konusunda m8 ile kıyaslamadım ama eski telefonlarına göre gayet iyi. Net ve berrak bir ses, derin basslar veriyor.

Ses kalitesi istiyorsan m8 kamera kalitesi istiyorsan z2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.