Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat5555

olması gereken dosyalar bunlar olmadığı için hatayı alıyorsun

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >>

HTCDev'den indirdiğim rar dosyasında bunların çoğu yok. Nereden indirebilirim? Link verebilir misiniz?

• Saylam06 kullanıcısına yanıt
    xda dan m8 için yayınlanan "hasoon2000's htc one 2014 (m8) All-In-One Toolkit" indirirsen sorunun kalmaz. bu toolkit zaten mutlaka sende olmalı ihtiyacın olabilecek işlemleri rahatlıkla yapabilirsin.
  • quote:

xda dan m8 için yayınlanan "hasoon2000's htc one 2014 (m8) All-In-One Toolkit" indirirsen sorunun kalmaz. bu toolkit zaten mutlaka sende olmalı ihtiyacın olabilecek işlemleri rahatlıkla yapabilirsin.

Süpersin hemen indiriyorum teşekkürler...
  • dostlar merhaba bende htc one m8 gold rengi almış bulunmaktayım.
    birçok telefona rom root vs yüklemiştim birçok konudan anlarım.iphone aldım 1hafta kullanamadım sattım hemen bu cihazı aldım.
    suan da stock lollipop rom var ama içerisinde ıvır zıvır çok uygulama var root olup silip tekrar rootu kaldırayım diyorum da
    illa bootloader kilidi ni kırmak mı gerekiyor?bu htc baya farklıymış sony de bootloader kilitliyken apk ile rootlayabiliyorduk.
    bootloader kilidini kırıp tekrar kapatabiliyormuyuz hemen?

not: ayrıca hboot kısmında en üstte ***Software status: official *** yazıyor bootloader kilidi açılınca orası yine oyle kalıyormu silinirse ne yapacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix31 -- 19 Ekim 2015; 13:00:21 >
  • Arkadaşlar,performans ayarlarından cpu gücünü yükselttim,antutu yaparken reset atıyor telefon neden acaba?
  • Telefonu yüksek performans moduna alıyorum antutuda daha az çıkıyor puan,normal modda ölçüyorum daha fazla çıkıyor anlamadım bu olayı?
  • İşlemci daha fazla ısındığı için kendini kısıtlıyor ve resetliyor ondan da performans düşüyor buzdolabına koyun soğutun dahada artar puanı oyle düşünün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puan super helal olsun z2 ile aynı puan hemde 2gb ram ile
     》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix31 -- 20 Ekim 2015; 14:47:34 >
  • quote:

Gördüğün gibi durum hala aynı hocam. Var mı bir önerin?

All-in-one kit içinden de yapsam, komut satırını kendim de açıp komutu girsem yine waiting for device'da takılıp kalıyor...

Kardeşim geliştiriciden usb hata ayıklama acıkmı? Onu açıp gelen izinleri onayladığında görür

•  》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >>

Arkadaşlar hava durumu widget i için güncelleme saat aralığını değiştiremiyorum. Ne yaptıysam ordaki ayara dokunamıyorum. Her saat hava durumu güncellemesi yapıyor. Bunu nasıl kapatabilirim??

Bu arada cihazım one m8s

Bir de root etmek için illa bootloader kilidini açmak mı gerekiyor bu htc cihazlarında? :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 21 Ekim 2015; 8:53:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix31

Kardeşim geliştiriciden usb hata ayıklama acıkmı? Onu açıp gelen izinleri onayladığında görür

Açık hocam. Bakıyorum bakıyorum problemi bulamıyorum kafayı yiyeceğim
    htc driver yüklümü yüklü olmadığı için yapamıyorsun. bir de hata ayıklama açık olacak bu da önemli
  • quote:

htc driver yüklümü yüklü olmadığı için yapamıyorsun. bir de hata ayıklama açık olacak bu da önemli

htc driver derken htc sync'ten mi bahsediyorsunuz? Nereden yükleyebilirim driver'ları?

Şu an HTC Sync kuruyorum ve HTC driver'ları da kuruyor gözüküyor.

Edit: HTC Sync ile olmadı. HTC Sync Manager var bir de. Onu kurup deneyeceğim şimdi de..

Edit 2: OLDU!

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 21 Ekim 2015; 12:55:34 >

• Espa kullanıcısına yanıt
    teşekkür edrim peki ben bu teli nasıl root edecem bilginiz varmı one m8 yöntemlerini denedim olmadı
  • tolgasenturk T kullanıcısına yanıt
    kardeşim neden root etmek istiyorsun. daha önce çok bu işlerle uğraştım eğer cpu hızları ile falan uğraşmak istiyorsan hiç tavsiye etmem. custom rom yüklemek istersen root etmene gerek yok bootloader kilidini aç yapabilirsen s-off yap hiç bir engelin kalmaz istediğin romu denersin. ama bana kalırsa stock romdan şaşma derim.
  • Millet merhaba,

Telefonda 5.0.1 yüklü jet gibi uçan telefon yerlerde şuan. İlk stock rom a 4.4 e nasıl geri dönebiliriz?

Teşekkürler.
  • 4.4 olarak ben hiç kullanmadım root rom işleri vs. için yüklediğimde ise gerçekten çok hızlıydı haklısın. ama bence dönme bekle derim android 6.0 performans bazlı değişiklikler ile geliyor. güncelleme verilsin ondan sonra düşünürsün.
  • İyi akşamlar arkadaşlar htc one m8 aldım ama telefon at&t telefonu unlock yapılmış ve ımei atılmış kulanıyorum ama internet paylaşamıyorum ve at&t sacma programları var at&t nasıl sile bilirim ve at&t yazılım gunceleme var calışmıyor at&t den nasıl kurtula bilirim yardımcı olur musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: treyson34

İyi akşamlar arkadaşlar htc one m8 aldım ama telefon at&t telefonu unlock yapılmış ve ımei atılmış kulanıyorum ama internet paylaşamıyorum ve at&t sacma programları var at&t nasıl sile bilirim ve at&t yazılım gunceleme var calışmıyor at&t den nasıl kurtula bilirim yardımcı olur musunuz

kardeşim burada uzun uzun cevap vermek isterim ama aşağıdaki linkte zaten bu anlatılmış. ilgili başlıkları araştır ihtiyacın olabilecek herşey var.

TIKLA

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.