Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel' (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
71.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • htc hd2 ile başladığım htc deneyime htc sensation ile devam ettim, 2 sene kadar sensation kullandım ve 6 mayıs itibariyle one a geçtim.
    bu haftasonu yurtdışına çıkıcam bekleyemedim, biraz da benden once almıs bır arkadasın baskısına ve telefonun bakıslarına dayanamayıp erken aldım.

telefonu anlatmaya , övmeye falan gelen yok.
    merak eden gitsin bi tanışsın, ama boş gitmeyin almadan çıkamazsınız çünkü.

çarşamba günü fransadan dönmüş oalcağım, isteyen var ise y.dışında getirebilirim.
  • Merak edenler için kendi çektim bir slow motion video. Bu arada merak edene not, 2007'den beri iPhone kullanıcısıyım. İlk android telefonum.

• Bence çok başarılı bir çekim olmuş.. Hassy'de süper maşallah..
    Güle güle kullanın..
  • valla bugn sarıyer tim'de htc one'a baktım ve kamerası ayarlarının hepsine bakmama rağmen berbattı.Kamerada baktığım alan resmen dalgalanıyordu(hani düşük hertzli tvlere kameralarla bakınca dalgalanma görürsünüz o ya onun gibi)açıkçası bunun o telefonun bir sorunu olduğunu düşnmüyor değilim ama Samsung s4ün kamerası çok iyiydi,,dizaynı ve müzik performansı yüzünden htc one almayı düşünmüşken ikisini canlı görünce malesef htc one'dan vazgeçtim.:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BREATH -- 21 Mayıs 2013; 20:49:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BREATH

valla bugn sarıyer tim'de htc one'a baktım ve kamerası ayarlarının hepsine bakmama rağmen berbattı.Kamerada baktığım alan resmen dalgalanıyordu(hani düşük hertzli tvlere kameralarla bakınca dalgalanma görürsünüz o ya onun gibi)açıkçası bunun o telefonun bir sorunu olduğunu düşnmüyor değilim ama Samsung s4ün kamerası çok iyiydi,,dizaynı ve müzik performansı yüzünden htc one almayı düşünmüşken ikisini canlı görünce malesef htc one'dan vazgeçtim.:(

Hic dedigin gibi bi sorunla karsilasmadim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

valla bugn sarıyer tim'de htc one'a baktım ve kamerası ayarlarının hepsine bakmama rağmen berbattı.Kamerada baktığım alan resmen dalgalanıyordu(hani düşük hertzli tvlere kameralarla bakınca dalgalanma görürsünüz o ya onun gibi)açıkçası bunun o telefonun bir sorunu olduğunu düşnmüyor değilim ama Samsung s4ün kamerası çok iyiydi,,dizaynı ve müzik performansı yüzünden htc one almayı düşünmüşken ikisini canlı görünce malesef htc one'dan vazgeçtim.:(

Bende de oyle bir sorun yok. Incelediğiniz cihazda sorun olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

M.markta baktım.htc fanatiği olmama ve evo 3d kullanmama rağmen one ı begenmedim.s4 ele daha iyi oturuyor ve 10gr da olsa hafifliği avantaj.s4 siparişi verdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daddy06

şu kumanda özelliğini gerçekten kullanıp yorum yapabilecek birisi yok mu allah rızası için.öyle yeni nesil lüks televizyonları mı kontrol edebiliyor sadece yoksa her türlü 37 ekran beko dan girip 130 ekran vestel plazmadan çıkıyor mu? saygılar..

37 ekran bekoya uyduramadım onu ama geçen barda otururken sony lcdyi ele geçirmem 2 dakika sürdü bar sahibi etrafta kumandalı saat ararken çağırdım yanıma telle yapıyorum gel gel dedim O da şimdi bunla uğraşacaz amk dedi :)) kumandalı casio saatle 90 ların sonunda az uğraştırmamıştım milleti :))

• ana ekran üzerindeki kısayollar değişebiliyor yani chrome yi standart tarayıcının yerine koyabiliyorsunuz. siz değişmediğini söylemişsiniz mesut bey. ana ekrandayken değişmiyor ama menüye girdiğiniz de o zaman değişiyor. ilginç olmuş ama çaresi bu
  • Suç yönetici arkadaşlarda , konuyu tamamen silicekse biz hiç girmeyelim o zaman, o kadar paylaşılan fikir fotoğraf çöp oldu, birisi boş konuşuyorsa vericeksin cezayı, millet burada haftalardır böyle tiplerle uğraşıyor bakan yok , rezillik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

Forumda çok acayip kişiler gördüm ama bu smart1978 kadar ezik bir insan daha görmedim. Adam resmen Htc One konularından ayrılmıyor ve her mesajında telefonu kötülüyor. Tamam sen s4 almışsın da Htc sana ne yaptı? Hadi beğenmedim diyelim insan 1-2 mesaj atıp görüşünü belirtir. Nedir bu tüm One konularına girip telefonu eziklemek? Nickte 1978 yazıyor ama bu doğum yılı olamaz herhalde. 35 yaşında "insan" bu kadar ezik olamaz, olmamalı. Hayat görüşün, işin gücün yok mu da 24 saat bu telefonu kötülüyorsun? Hayattaki en önemli işi 2000 liralık bir cihaz hakkında atıp tutmak olan birinin aklından ve zekasından büyük şüphe duyarım ben. Hele ki 35 yaşındaysa. Memleketimin hali ortada işte. Bunlara rağmen yine de iyi durumdayız.

Biri çıkıp bu adamın evini basalım dövelim desin. Gelmessem adam değilim .

Bu kadarda olmaz. Bütün Htc One konularını mahvetti. Huzurumuz kaçtı ve konumuz kapandı . Şikayetlerinizi iletin .

• http://forum.donanimhaber.com/m_75632052/f_//tm.htm#75632052

Şu konuya gelin , destek verin . Bu adamın Htc forumlarını mahvetmesini önleyelim. 2 ay önce gene gelmişti. Geldiği gibi Htc forumuna girmesi yasaklanmıştı. Cezası bitince yine geldi. DUrum ortada.
  • yok arkadaş bi mesaj yazıyorum siliyorum başka yazıyorum siliyorum. ben bu smart nickiyle alakasız kişi hakkında bişey yazamıcam çünkü baktımda ne yazsam banlanırım. bende bu kadarıyla yetineyim bare.
  • Ben neler neler yazıp sildim . Artık dayanamadım, en alt sınırıma kadar inip yazdım . Konu açılsında ban yemeye razıyım . Şu adam yeterki Htc forumundan uzaklaştırılsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Orijinalden alıntı: oosjo

Telefonun retail versiyonunun dün piyasaya çıkmasıyla problemler de beraberinde geldi galiba.

Burada illaki alanlar olmuştur cihazı. Aşağıda bahsettiğim problemler var mıdır?

- Gap problemi var mı? Alimünyum kasa ile plastik yerin birlestigi yerlerde cok ufak da olsa aralık var mı?

- Ekranda ölü piksel var mı? Varsa kaçtane?

HTC ürünlerini seviyorum ama ürünlerinde üretim hatası çıkınca çok uğraşıyorsun.

Mesela GAP problemine örnek (telefonun kasasının tam kapanmaması)

http://www.youtube.com/watch?v=NwOu5oXpjVQ

Bu da deadpixel videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=h33iheFKVB8

Konuda bir arkadaşa samsung fanboyu denmiş de bunların da konuşulmasında yarar görüyorum. Cihazı alanlar şu problemlerin olup olmadığını kontrol edip bilgi verirse güzel olur. Bugün yarın alıyorum cihazı.

Ben de katılıyorum.

HTC ONE için boşuna üretimi toplamda 5 milyona çıkarmadılar. Değişim için hazırda bulunuyor.

Tüketici haklarını kullansın. Gerçi son kararı tüketici herzaman veremiyor.

Alacaklar en kısa sürede dikkatlice incelemeli. Başka donanımsal sorunlarda çıkabilir..

Arkadaşım, ben ne samsung s4 ne de htc one sahibiyim. Fakat gerçekten de senin gibi fanatikler yüzünden forumların okunacak bir hali kalmıyor gerçekten de. Rica ediyorum şu s.dik yarışını bırak da normal şeyler paylaşılsın. Bitmediniz gittiniz, senin gibi var bir kaç tane daha hep ergen edasıyla gelip gelip cihaz yarıştırıyorlar. Aldıysan s4 güle güle kullan ama ortalığı karıştıracak yazılardan Allah rızası için uzak dur. Bak Allah rızası için diyorum, bir nebze Allah sevginiz, inancınız varsa anlarsınız herhalde.

• s4 ü göğe çıkarsın hatta ona evde özel köşe ayırıp tapsın kurban kessin s4 için hiçkimsenin umrunda değil zaten. tek istediğimiz kargaşa çıkarmaması. ben yokken neler olduysa artık konuyu bile kapattırmış.

bazen düşünüyorumda nasıl bi mantıktır bu. elinde s4 var kurcalıyo falan sonra duruyo ve diyoki poff sıkıldım ben bi htc konusuna girimde kötülim one ı. başka açıklamasımı var. hergün takip ettiğim favori konum bi anda uçmuş ya olacak şey değil.
  • arkadaslar sızı arıyorum kac saattır ne olldu beaa bızım konuyahttp://forum.donanimhaber.com/m_71978673/mpage_263/tm.htm artık burdamıyız
  • yahu ortada bir troll varsa banlanır ne biçim yönetim bu konuya kilit vuruyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceqa

yahu ortada bir troll varsa banlanır ne biçim yönetim bu konuya kilit vuruyorlar

meyva veren agaç taşlanır herkez bır olmuş htc karşı ayıptır yahuuu
  • bu nedir ya her konu onay bekliyor haline gelmiş.. htc bölümünü silin gitsin en iyisi.. bizde htc one ları satalım s4 alalım olsun bitsin...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.