Şimdi Ara

Htc one m7 oyunlarda ağlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lolipop güncellemesinden sonra Subway surfers oyununu zaten kaldırdım. Eski bi bilgisayarda crysis oynamaya çalışma hissi veriyordu artık. Fakat zigzag gibi oyunlarda bile takılmalar oluyor. Hele spring ninjada ağlıyor telefon. Bu sorunu tek yaşayan ben miyim. Nedir yani agresiflik arttık performans iyi ama yazılımla biz bunun grafik işlemcisini adreno 220ye falan mı düşürdük noldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaradag -- 29 Nisan 2015; 17:11:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her hangi bir kasma yok telefonda subway surfersta ve dungeon hunter 5 oyunlarında, performans olarakda 4.4 den sonra hiçbir düşüş yok aksine şarjı daha iyi gitmeye başladı.
  • Hocam m7 değil ama 816da söylediğiniz oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum. M7de hiç yaşamamanız lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz_snr

Hocam m7 değil ama 816da söylediğiniz oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum. M7de hiç yaşamamanız lazım.

biliyorum bi arkadaşımda da var 816.ilk başta adreno 320nin 1080 için yeterli olmadığını düşündüm ki qualcom zamanında bunu söylemişti.eskiden kullandığım xperia sp şuan kardeşimde ve onda yağ gibi akıyor.ama ne gariptir modern combat 5 kurdum tamamen stabil ve akıcı oynuyor.sanki çakallığına özellikle oynamak istediğim oyunlarda sorun yapıyor gibi.bikaç kişi telefonu sıfırla dedi o kadar veriyi kaybetmeyi göze alamadım.verileri yedekleyip fabrika ayarlarına dönmeyi denesem android sürümü de en eskiye mi döner yoksa lollipop olarak mı kalır
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    lollipop olarak kalır. bazı oyunlar bazı telefonlar için uyumsuz olabiliyor bu donanım yetersizliğinden değil optimizasyon yetersizliğinden kaynaklanıyor, androidin sorunu bu da yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aquarius man

lollipop olarak kalır. bazı oyunlar bazı telefonlar için uyumsuz olabiliyor bu donanım yetersizliğinden değil optimizasyon yetersizliğinden kaynaklanıyor, androidin sorunu bu da yapacak bir şey yok.

Htcyi aradım her oyunun taraflarından test edildiğini söylediler. Geliştirici seçenekleri aktif ettirip bikaç ayar yaptırdılar oyunları tekrar kurup deneyeceğim eğer olmazsa verileri yedekleyip format olayına girecem sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı bir temiz reset attıktan sonra bu sorunlar kalmaz ,yeni nesil oyunlarda m7 maalesef sıkıntı çıkarabilir sd600 Ün 1080 p ekrana yeterince tabut verememesi Yüzünden lakin Subwey gibi oyunlarda sıkıntı olmamalı .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.