Şimdi Ara

HTC One [M7] Hala Alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC One'a geçen seneden beri hayranım o zaman bütçem yoktu şimdi var ve telefona ihtiyacım var sizce daha alınır mı? En az 1-2 sene idare etse yeterli diye düşünüyorum ve şimdi alacağım seri belki yenidir sorunları falan yoktur gibi düşünceye sahibim. Oyun olarak Subway Surfers oynarım,Candy Crash falan o tarz oyunlar oynarım sadece müzik ve internet performansı benim için çok önemli. Snapdragon 600 sosyal medya,internet,whatsapp tarzı uygulamalarda beni 2 yıl götürür mü? Film izlerim o da önemli. Android L de alacakmış daha güncelleme verirler mi bilinmiyor. HTC stabilite konusunda üzmez diye düşünüyorum.

• O paraya g2 daha akil kari bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır hocam gayet stabil suan 1-2 yıl daha götürür

• mursan99 kullanıcısına yanıt
    Aslında ben ne istediğimi biliyorum ama kullanıcı yorumlarını veya onaylanmak istiyorum. Birisi bana M7 al 1.5 sene kullanırsın dese alırım. Güvenemiyorum ama tasarımı çok cezbediyor ve multimedya özellikleri de. Oyun fazla oynamam demiştim sadece internet performansı ve sosyal medya performansı önemli.
  • Teşekkürler M8 kullanıyorsunuz bende çok istedim M8 ama bütçe yetmiyor bir tek buna yetiyor 1399 TL 1500'ü geçmediği sürece her telefon olur VATAN'dan alacağım. Alırım büyük ihtimal M7'yi yani istiyorum ve istediğimi biliyorum sadece performans konusu beni tereddüte düşürüyor.
  • Ben şuan m7 kullanıyorum dediğiniz gibi tasaramı mükkemmel.Bana sorarsanız en az 2 yıl daha gideri var telefon yağ gibi akıyor Tek sıkıntısı kamera karanlik ortamda pembeleşiyor ve normal cekimlerdede pc ye atinca resmin netliği bozuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedViper -- 5 Kasım 2014; 0:03:56 >
  • htc e8 ede bir bakın derim m8in plastik kasalı ve kamerası farklı hali ve fiyatıda 1600-1700tl arası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • htc one hala kült telefonlardan biri.

mükemmel tasarım ve ince işcilik var.parasını hak ediyor kesinlikle.
  • Bütçeye göre G2 Z2 Z3 compact alınabilir . Hepside daha iyi M7 den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KasAdam

Bütçeye göre G2 Z2 Z3 compact alınabilir . Hepside daha iyi M7 den.

+1

• Vatan bilgisayardan alacağım. G2 16 aynı fiyat ama 16 yetmez diye düşünüyorum. Z3 Compact 1799 TL onu da düşünüyorum ama çıkmak istemiyorum oraya kadar. One bana 1475 TL ye gelecek toplamda. Elite de olabilir o da 1275 TL olacak.
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    E8 piyasa da yok. Vatan da ve Teknosa da yok.
    Bulunduğum ile gelebilir mi mağazadan sipariş versem? ING Teknokredi nasıl oluyor biliyor musunuz? Vatanda banka kredisi gibi bir sistem yapmışlar hiç çıkmadan alıyoruz banka hesabına ödüyoruz bu da öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RonaldPeterson

Bulunduğum ile gelebilir mi mağazadan sipariş versem? ING Teknokredi nasıl oluyor biliyor musunuz? Vatanda banka kredisi gibi bir sistem yapmışlar hiç çıkmadan alıyoruz banka hesabına ödüyoruz bu da öyle mi?

gelebilir mağazayla konuşmanız lazım valla kredi olayı nasıl oluyor bilmiyorum bu arada aveada e8i satmaya başlamış
    Teşekkürler bunu alıyorum mağazaya gidip bir sorayım ilk önce gerçekten çok güzelmiş herhalde One kalitesini yaşatır. Siz Moto G kullanıyorsunuz herhalde memnun musunuz?
  • quote:

Teşekkürler bunu alıyorum mağazaya gidip bir sorayım ilk önce gerçekten çok güzelmiş herhalde One kalitesini yaşatır. Siz Moto G kullanıyorsunuz herhalde memnun musunuz?

ben moto g den çok memnunum forumda ilk alanlardan biriyim hatta nexus 6 veya motomaxx almayı düşünüyorum türkiyeye gelirse e8 donanım olarak m8in sadece plastik kasalı hali birde arkada çift kamera değil tek kamera var ve normal kamera koymuşlar ultrapiksel teknolojisi yok kamera ve dış malzemesi tek farkı bunun dışında m8le işlemci falan herşeyi aynı ve fiyatıda çok iyi
    Aynen fiyatı çok iyi 1699 TL S5 de plastik ama fiyatı 1799 TL aynı özellikler E8 daha iyi. Bir sorum var HTC buna da One M7,M8 gibi güncelleme desteği verecek mi? Sonuçta One M7 4.1.2 ile çıktı 90 gün sonra 5.0 alacak.
  • quote:

Aynen fiyatı çok iyi 1699 TL S5 de plastik ama fiyatı 1799 TL aynı özellikler E8 daha iyi. Bir sorum var HTC buna da One M7,M8 gibi güncelleme desteği verecek mi? Sonuçta One M7 4.1.2 ile çıktı 90 gün sonra 5.0 alacak.

m8le aynı donanım olduğu için güncelleme verir diye düşünüyorum htc zamanında güncelleme olayını hep vermediğinden çok müşteri kaybetti one m7yle beraber bu olayı baya düzeltti
    Teşekkürler yorumların için Teknosa'dan ING Teknokredi ile alacağım bakalım aksilik çıkmaz umarım. Gerçekten güzel telefon.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.