Şimdi Ara

HTC One M7 Hakkında Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda HTC One almayı düşünüyorum. Aklımda bir de G2 var. Sizce hangisini almalıyım ? Telefonu en az 2 sene kullanacağım ve bu süre içerisinde günlük kullanımda, ufak-orta seviyeli oyunlarda bir de FIFA serisinde kasma olmasın istiyorum. Ayrıca ses kalitesi, malzeme kalitesi, fotoğraf (mp pek önemli değil renkleri güzel olsun) ve ekran görüntü kalitesi iyi olsun. Özellikle HTC One'ın tasarımı, ses kalitesi, kapasitif tuşları ve ekran kalitesi beni kendine çekiyor. Sizce hangisini almalıyım ? (İki telefonu da 1000 TL civarı bir fiyata tanıdığımdan alacağım.)

Pembe kamera kasa açıklığı düşük bataryası kameranın 4up olması beni uzaklaştırdı
    Ama yine de seri takılma olmadan çalışması sürekli güncelleme alması ve o mükemmel tasarımı malzeme kalitesi hala alınabilir bir cihaz olmasını sağlıyor
    Eğer kamera ve batarya önemli değilse bence alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M7 kullanıyorum çok zor fark edilen kasa açıklığı ve pembe kamera sorunu war kasa açıklığı benim icin fazla önemli olmasa da pembe kamera dusundurucu ben telefondan memnunum ama performans açısından g2 derim her ne kadar m7 kullansam da g2 daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.