Şimdi Ara

HTC One M7 aldım. Kılıf Önerisi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ikinci HTC one ' ımı aldım. ilkini hemen sattığım için kullanamadım. şimdi kullanmak için tekrar aldım. Bana SS' li ve hemen sipariş verebilceğim kılıf önerilerinizi bekliyorum

• ben bunu aldim, su anda memnunum... diger kiliflar genelde telefonun gorunumunu bozuyor bana gore

http://www.amazon.com/gp/product/B00CIBSH4K/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

HTC One M7 aldım.  Kılıf Önerisi ??

• hocam yurt dışından gelmesini bekleyemem sanırm. burada satılanlardan birtane almak istiyorum... Vodafone bayisinde think marka kılıf vardı 49 tl dedi şok oldum... ayrıca HTC nin kendi bi kılıfı vardı oda 49 tl isi kırmızı gri karışım birşeydi.
  • Bence kılıftan vazgeçin. One'ın en güzel yanı eline aldığında kaliteyi hissetmen değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pproject

Bence kılıftan vazgeçin. One'ın en güzel yanı eline aldığında kaliteyi hissetmen değilmi ?

Aynen hocam katiliyorum ama gorunmez kilif sart bence bende o kimizi gri uc parcali aldim full koruma sagliyor ama telefon cok buyuyor yarin full parca bodyguartz alicam onu kaplicam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

Arkadaşlar, ikinci HTC one ' ımı aldım. ilkini hemen sattığım için kullanamadım. şimdi kullanmak için tekrar aldım. Bana SS' li ve hemen sipariş verebilceğim kılıf önerilerinizi bekliyorum

Hocam ben ultra ince yarı esnek aldım + ayrıca kılıf şeffaf telefona uzaktan bakınca kılıfsız gibi görünüyor. güzel kılıf, eni moda artık bunlar
    http://www.mobilcadde.com/htc-one-ultra-ince-seffaf-rubber-kilif-9565

• kılıf aldım arkadaşlar spigen ultra ince soft aldım... telefon orjinalliği bozulmadı şükür..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HTC'nin sunduğu orjinal kılıfını aldım ben, biraz kalın geliyor ama yine de sağlam bir koruyuculuğu var;

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

HTC'nin sunduğu orjinal kılıfını aldım ben, biraz kalın geliyor ama yine de sağlam bir koruyuculuğu var;

hocam benbunu gördüm ancak telefonun karizmasından eser bırakmıyor. o yüzden şeffaf tercih ettim.

• Bende cok guzel kapakli deri kilif aldim ama telefonun gorunmemesi beni rahatsiz ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

HTC'nin sunduğu orjinal kılıfını aldım ben, biraz kalın geliyor ama yine de sağlam bir koruyuculuğu var;

+1

Bana göre alınabilecek en iyi kılıftir.Sağlamlığı mükemmeldir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Huer G'oone

quote:

+1

Bana göre alınabilecek en iyi kılıftir.Sağlamlığı mükemmeldir.

Nerden alinacak bu kilif?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİVERPOOLYWNA -- 23 Haziran 2013; 21:21:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flayzeraynx

ben bunu aldim, su anda memnunum... diger kiliflar genelde telefonun gorunumunu bozuyor bana gore

http://www.amazon.com/gp/product/B00CIBSH4K/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Cok guzelmis bu? kac gunde geliyor ve kac liraya mal oluyor acaba

• Ben Vodafone'da telefonu alırken yanında aldım. Operatör firmalarının çoğunda olması gerek. HTC'nin Ekran koruyucusu bile vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888
    Cok guzelmis bu? kac gunde geliyor ve kac liraya mal oluyor acaba

ben $8.95 odedim ve texas'dan ohio'ya 2 gunde ucretsiz olarak geldi (amazon premium member uyeligim var)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.