Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (922. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.120.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 920921922923924
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asdemre

@zxcvts hocam 3G yok ise iyi, 3G var ise yuh demek istiyorum

3g yok ayrıca günde 200.civarı sms atıyorum ama bu sarjda 70civari atmisdim o pek fark edermi.bide arkadaşlar benim tel hiç bi zaman %100 şarj olmuyor led ışık sms dışında yeşil yanmadi yani hic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cannesz61 -- 9 Haziran 2013; 21:17:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar HTC ONE M7 HC C840 kılıf kullanıyorum güzel ama kaba geldi
    ince birşey almayı düşünüyorum
    aşağıdaki iki ürün arasında kaldım önerileriniz bekliyorum
    ( beyazı olsa hemen alcaktım ama yok maalesef)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radonk -- 9 Haziran 2013; 21:21:04 >

• Nasıl arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobbyfischer -- 9 Haziran 2013; 21:22:29 >
  • merhaba arkadaşlar doa değişimden gelen cihazımı fotograflarla gostermek ıstedım. bana gore geçerli bir cihaz , alt tarafta hafıf kasa taşması mevcut ust tarafta acıklık demeye bın şahıt lazım bence ama sızın yorumlarınıza acık yorum sızde onun dısında ölü picel vs hıcbır sorunu yoktur tıtresım , hoporlor sesi, ses tusları ,ekranı cartu curtu gecerli hıcbır sıkıntısı yok serinin hiçbir önemi yok fakat soranlar ıllakı olucaktır sımdıden soylıyım 34famw inşallah herkeze böyle ufacık nazar boncuklu bır cıhaz gelır saygılarımlaa...
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_furkangs

https://store.donanimhaber.com/9b/0a/1a/9b0a1a9e7d8472852da75aa218bd1dca.png
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Çok kötü. Arkadaşlar ben bisey merak ettim, hic dogru duzgun bi custom rom yukleyip voltaj ayari yapan oldu mu? Olduysa pil degerlerini paylasabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: dr_furkangs

https://store.donanimhaber.com/9b/0a/1a/9b0a1a9e7d8472852da75aa218bd1dca.png
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Çok kötü. Arkadaşlar ben bisey merak ettim, hic dogru duzgun bi custom rom yukleyip voltaj ayari yapan oldu mu? Olduysa pil degerlerini paylasabilir mi?

hocam 2 gündür kullanıyorum hangi verileri tam olarak nasıl yorumlayacağız ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: epimenides

quote:

Orijinalden alıntı: twona77

cihazımı aldığım yer vasıtasıyla değişim için ankara kvk ya göndertdim. elimde imei numarsaı mevcut fakat cihazı turkcell yolladığı için telin durumunu kvk nın sitesinden göremiyorum. telefonumun durumunu kvk sayfasından nasıl takip edebilirim?

https://cihaztakip.kvkteknikservis.com/ bu adresten imei numarası ile takip edebilirsin

tşk ederim dostum...

• quote:

Orijinalden alıntı: _extreme_

quote:

cihazımı aldığım yer vasıtasıyla değişim için ankara kvk ya göndertdim. elimde imei numarsaı mevcut fakat cihazı turkcell yolladığı için telin durumunu kvk nın sitesinden göremiyorum. telefonumun durumunu kvk sayfasından nasıl takip edebilirim?

Durumu cihazı aldığın yere bildirip, takip numaranı isteyebilirsin. Telefoncu büyük ihtimalle, biz size cihazınız geldiğinde haber vericez acele etmeyin diyecektir ama sen yine de şansını dene kardeşim.

aynen söylediğiniz gibi söyledi. biz sizi ararız dedi ama ben kendimde takip etmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sispanzer

bende vodafone den hediye olarak aldım, telefonu çizdi. Yurt dışından 90 TL aldırdım kıyasladığımda fark çok vardı.

Ambalaj olarak farkını bilemiyeceğim, çakmasının ambalajını attım.

İngiltereden gelen deri gibi hafif yumuşaktı... ses çıkışları işçiliği daha iyi, gıcırdama yapmadı.
    vodafone den verilen çizdi, ses çıkışları toz tutuyordu işçiliği pek iyi değildi, açık kırmızıydı birinci parça.

Ama merak etmeyin çok çıkarıp takmayın bişey olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: strefen

Merhaba, Double Dip Hard Shell kılıfı bugün Vodafone Şirinevler şubesinden 30 liraya aldım. Siz de gidip alabilirsiniz, 30-40 liraya bir çok Vodafone bayisinde satılıyordur.

Çakma kılıfların farkını gören/bilen arkadaşlara sormak istiyorum. Kılıfı linkteki gibi HTC logolu kutusunda aldım; bu ürünün çakma olma ihtimali var mı, çakmasını da aynı kutuda mı satıyorlar? Varsa orjinal ürün olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Telefona takarken çizmesini istemiyorum.

Aynı kılıfı Vodafone Metrocity şubesinde 90 liraya satıyorlardı, ya Metrocity şubesi nasılsa piyasada pek yok diye veriyor ayarı ya da benim aldığım ürün orjinal değil. Muhtemelen Metrocity mağazası giydiriyordur :D

Amazon.co.uk'dan aynı kılıf 50-60 lira civarında bir fiyata geliyor. Bunu hiç takmayayım, yerine onu alayım o zaman. Yalnız bence 2si de orjinal bunların, HTC iki farklı kalitede üretilmiş olabilir. Biri hediye amaçlı olabilir veya bölgesel olarak farklı kılıflar gönderiyor olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: radonk

arkadaşlar HTC ONE M7 HC C840 kılıf kullanıyorum güzel ama kaba geldi
    ince birşey almayı düşünüyorum
    aşağıdaki iki ürün arasında kaldım önerileriniz bekliyorum
    ( beyazı olsa hemen alcaktım ama yok maalesef)

İkisi arasından ikincisi derim.Spigen birçok telefonda kullandığım kaliteli ve güvenilir bir marka.
    Aynı modelin Crystal olanını neden düşünmüyorsun ?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/spigen-sgp-htc-one-case-ultra-thin-air-crystal-86260457

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 9 Haziran 2013; 22:02:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: cihanleanne

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanleanne

Htc One KVK açık yok ölü pixel yok 1 haftalık acil para ihtiyacından satıyorum 32 gb siyah mayıs serisi sharp ekran 1600 tl

Gri renk olsa alabilirdim dostum, hayırlı satışlar..

teşekkürler renk siyah asil durduğu için seçtim satış güncel kvk siyah htc one 1600 tl 1 haftalık 0 sorun

Hocam hangi ildesin, bir de değiştirmenin özel bir sebebi var mı? Özelden mesaj da atabilirsin.

Hocam Muğla Fethiye yok nakit sıkıntımdan dolayı 05469131147 ulaşabilirsin
    satış güncel HTC One siyah KVK o hata sharp ekran 1600 tl

• quote:

bende vodafone den hediye olarak aldım, telefonu çizdi. Yurt dışından 90 TL aldırdım kıyasladığımda fark çok vardı.

İngiltereden gelen deri gibi hafif yumuşaktı... ses çıkışları işçiliği daha iyi, gıcırdama yapmadı.
    vodafone den verilen çizdi, ses çıkışları toz tutuyordu işçiliği pek iyi değildi, açık kırmızıydı birinci parça.

www.amazon.co.uk
    HTC Double Dip Hard Shell Case for HTC One - Grey/Red: Amazon.co.uk: Electronics
    http://www.amazon.co.uk/HTC-Double-Hard-Shell-Case/dp/B00BCX2F5M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1370804009&sr=8-1&keywords=htc+one+double+dip+hard+shell

www.amazon.co.uk
    HTC Double Dip Hard Shell Case for HTC One - Grey/Red: Amazon.co.uk: Electronics
    http://www.amazon.co.uk/HTC-Double-Hard-Shell-Case/dp/B00BR1R69E/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1370804009&sr=8-2&keywords=htc+one+double+dip+hard+shell

Amazon.co.uk'da aynı ürün için 2 farklı ilan var. Bunların biri yumuşak diğeri sert olan olabilir. 2. linkteki ürünü Amazon satıyor, 1.deki Amazon satmıyor (out of stock yazıyordu dün demekki daha önce satıyordu ve tükendi) sadece oradaki çeşitli mağazalar satıyor. Ama ilk üründe bir sürü yorum var, Amazon'un sattığında yorum falan yok. Siz hangisini almıştınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strefen -- 9 Haziran 2013; 22:15:04 >

• Beyler kasa açıklığını pense ile giderdim. Ancak hafif bi zedelenme oldu. Boya gibi bir şeyle kapatabilir miyiz tavsiyeniz var mıdır ?
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba, Double Dip Hard Shell kılıfı bugün Vodafone Şirinevler şubesinden 30 liraya aldım. Siz de gidip alabilirsiniz, 30-40 liraya bir çok Vodafone bayisinde satılıyordur.

Çakma kılıfların farkını gören/bilen arkadaşlara sormak istiyorum. Kılıfı linkteki gibi HTC logolu kutusunda aldım; bu ürünün çakma olma ihtimali var mı, çakmasını da aynı kutuda mı satıyorlar? Varsa orjinal ürün olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Telefona takarken çizmesini istemiyorum.

Aynı kılıfı Vodafone Metrocity şubesinde 90 liraya satıyorlardı, ya Metrocity şubesi nasılsa piyasada pek yok diye veriyor ayarı ya da benim aldığım ürün orjinal değil. Muhtemelen Metrocity mağazası giydiriyordur :D

Amazon.co.uk'dan aynı kılıf 50-60 lira civarında bir fiyata geliyor. Bunu hiç takmayayım, yerine onu alayım o zaman. Yalnız bence 2si de orjinal bunların, HTC iki farklı kalitede üretilmiş olabilir. Biri hediye amaçlı olabilir veya bölgesel olarak farklı kılıflar gönderiyor olabilirler.

Urun cakma degil...vadofonelarada telefonlarla beraber hediye verilmesi icin gondermisler fakat genelde bayiler tutturabildigi fiyata satiyor...

• Telefonu güç tasarrufunda kullansak şarj normalinin kaç katı dayanır bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Demek ki HTC kamerada şöyle sağlam bir iyileştirmeye gitmediği sürece kamera konusunda SIV önde olacak..

HTC teknolojide son nokta olan ULTRAPIXEL'iyle biraz uğraşmalı

Son nokta demek yanlis, sadece farkli bi dusunce uzerine tasarlanmis, dslr makinelere benzetmek gerekirse S4 D5200 iken ONE D90

Makarasına teknolojide son nokta dedim

Son nokta olsaydı rakibinden daha iyi fotolar çekerdi..

• quote:

Orijinalden alıntı: TariKB24

Beyler kasa açıklığını pense ile giderdim. Ancak hafif bi zedelenme oldu. Boya gibi bir şeyle kapatabilir miyiz tavsiyeniz var mıdır ?

Presslemek daha mantıklı . Fön makinası tutup iyice ısıttıktan sonra, bastırıp boşluğu kapatmaya çalışırsanız , tamamen olmasada gelişme olabilir.

Yanlış hatırlamıyorsam , forumda laptop fanıyla yapan vardı Olumlu sonuç almıştı.

Benimde aklımda bu . Kasa açıklığı gelirse deneyeceğim .
  • quote:

quote:

Durumu cihazı aldığın yere bildirip, takip numaranı isteyebilirsin. Telefoncu büyük ihtimalle, biz size cihazınız geldiğinde haber vericez acele etmeyin diyecektir ama sen yine de şansını dene kardeşim.

aynen söylediğiniz gibi söyledi. biz sizi ararız dedi ama ben kendimde takip etmek istiyorum.

• bugün teknosa da inceleme fırsatı buldum.

daha bugün gelmiş üstelik :)

2000 lira fiyatı ile göz dolduruyor.

telefonun tasarımına laf edeni vururum

kasa açıklığı olayına dikkat ettim görevlinin bu tür bir kronik sorundan haberi bile yoktu.

gerçektende büyütülecek bir şey değil dostlar.
  • 
Sayfa: önceki 920921922923924
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.