Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.124.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: versamaxx

Hocam telefon daha gelmedi ama telefonla aradım baya ilgililer. Siparişi oluşturduktan 15-20 dk. sonra ürün sevk edildi, ibaresi geldi site üzerinde. Hatta beni telefonla arayıp ulaşamamışlar bilgilendirme için. Ben aradım tekrar kargo takibini nasıl yapacağımı söylediler.. Şimdilik sorun yok. İnşaallah daha sonra da olmaz. Ürün kargoda yolda gözüküyor şu an. Gelince yine buradan yazarım..
    umarım iy günlerde kullanırsınız hocam, telefonuz geldiğinde izlenimlerinizi özellikle de garantisi hakkında yine buradan bilgilendirme yaparsanız çok memnun oluruz :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_yılmaz

umarım iy günlerde kullanırsınız hocam, telefonuz geldiğinde izlenimlerinizi özellikle de garantisi hakkında yine buradan bilgilendirme yaparsanız çok memnun oluruz :=)
    evet beyler sizi 4.2.2 ile başbaşa bırakayım

android-revolution-hd.blogspot.in
    HTC One Android 4.2.2 with HTC Sense 5.1 aka HTC Sense 5.0?
    http://android-revolution-hd.blogspot.in/2013/06/htc-sense-51-aka-htc-sense-50.html

• quote:

Orijinalden alıntı: sinuhe.s

http://android-revolution-hd.blogspot.in/2013/06/htc-sense-51-aka-htc-sense-50.html

Alıntıları Göster
    http://www.androidrevolution.nl/downloader/download.php?file=Android_Revolution_HD-One_10.0.zip

4.2.2 AR HD ROM

• quote:

Alıntıları Göster
    Romu indiriyorum şu anda hadi hayırlısı =)

• quote:

Orijinalden alıntı: ipee

Romu indiriyorum şu anda hadi hayırlısı =)

Alıntıları Göster
    Bende htc one'ı uzun zamandır takip ediyorum ama bugün bu habere denk geldim

http://www.tamindir.com/htc-one-google-edition-26-haziranda-satisa-sunulacak_h-4039/

acaba zoe boom sound vs vs gibi özellikleri komple gidecekmi gidecekse eğer şimdi alsam dahamı avantajlı olurum ve yeni güncelleme geldikten sonra bir sıkıntı çıkar'mı özellikler açısında cevaplarsanız sevinirim tereddütte kaldım çünkü iyi forumlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: egemenos

Bende htc one'ı uzun zamandır takip ediyorum ama bugün bu habere denk geldim

http://www.tamindir.com/htc-one-google-edition-26-haziranda-satisa-sunulacak_h-4039/

acaba zoe boom sound vs vs gibi özellikleri komple gidecekmi gidecekse eğer şimdi alsam dahamı avantajlı olurum ve yeni güncelleme geldikten sonra bir sıkıntı çıkar'mı özellikler açısında cevaplarsanız sevinirim tereddütte kaldım çünkü iyi forumlar :)

Alıntıları Göster
    yalnız dikkatimi çeken şey şu

4.2.2 major update..ancak dişe dokunur bi yenilik yok

ne ayak leannn

• quote:

ne ayak leannn

Alıntıları Göster
    bu rom stock mu?

• Arkslar yukleyenler kamera konusunda yorumlarnı yazsalarda görsek düzelmiş mi acep

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explore The Universe

quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

quote:

Orijinalden alıntı: Alvarlı Efe

doktor bu nee

Zevk meselesi elbette ama ben çok çok beğendim. Harika bir mavi bence...

rengi bende beğenmedim ama benim dikkatimi çeken sanki bu cihaz küçük gibi yada tutanın eli büyük. Bu htc one mini olmasın ?

Yok mini de boomsound ızgaraları yuvarlatılmış olacak, ayrıca fotoğraf temsili yani fotoşok :P

hımm o zaman tamam siyah ve gümüş yetreli kırmızıyıda görmüştüm o da iyi değildi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Alvarlı Efe

ne ayak leannn

dişe dokunur yok dediğin

1- %'li Pil simgesi geliyor bu çok önemli gerksiz programlara gerk kalmıyacak..
    2- bildirim çubuguna kısayol simgeleri geliyor herkesin ardıgı şey yine gerksiz uygulmalara yüklememize gerek kalmayacak.
    3- HTC butonuna uzun basın ev düğmesini menü düğmesi olarak çalışır. Bir çok kişiyi custom rom olayından kurataracak ciddi bir geliişme..
    4- Uygulama çekmecesinde yapılan değişiklikler var
    5- bilmedigim kaporta altında yıgınla değişme hızlandırma ve Buglar düzeltilmiştir..

4.2.2 ile dormalde çok değişiklik olmuyor özellikle saf kan android kullansaydınız bunu çok net görürdünüz. Belkide kullanınız ve görmüşsünüzdür. Ama htc 4.2.2 ile ciddi değişiklikler ve kullanıcıların isteklerine yönlmişler. Htc bu konuda bir adım ileri atlamış kullanıcıların taleplerine dogru değişiklikler yapmışlar

Cihazım bir an önce almak istiyorum kvk duy sesimi ve hafta içi cihazımı teslim et

• Iyi forumlar beyler.
    bir sorum olacak size.
    Bende galaxy s4 var samsung garantili 1 ay kullanilmis.
    Fakat açıkçası ben htc one istiyorum.
    Böyle sorunsuz Htc one alabileceğim herhangi bir satış yeri s4 u verip ustune para sayabilirim biraz. Var mı herhangi onerebileceginiz bir yer??
    Şimdi den Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Universia

quote:

quote:

Taksim olayları sebebiyle insanın içinden yazmak ve okumak bile gelmiyor başka siteleri ama en azından kullanıcılara servisteki değişim cihazın son durumu ile ilgili bilgilendirme yaoayım.

Ayın 21'inde cihazımın DOA değişim onayı çıkmıştı. Dün de yeni cihazın Kartal'daki merkez servise geldiği bilgisini aldım. Müşteri hizmetleri genel anlamda çok yardımcı oldu. Cihazı da bu sabah Beşiktaş'a kargolanmasını beklemeden bizzat kendim teslim almaya gittim.

Fakat ne yazık ki yeni cihazda da kasa açıklığı progblemi mevcuttu. Kodu ise FA35 ile başlamasına rağmen bu seride ve FA olanlarında da çıkabiliyor görüldüğü gibi.

Teknik servisten bir yetkiliyi de çağırdılar görüşmek istediğim için. O da samimi ve yardımcı biriydi. "Siz ne önerirsiniz?" diye sorduğumda ben olsam bir kez daha bırakırım ve tekrar şansımı denerim dedi. Benim de başıma gelse açıklık akılma takılır gözüm sürekli oraya gider dedi. Diğer yandan içeri toz girmesi veya herhangi bir zararı söz konusu değilmiş teknik anlamda.

Bu durumda ben de almadan bıraktım ve süreç yeniden işlemeye başladı. Şu anki stoklarda verilebilecek cihaz varsa verecekler. Yoksa 1 hafta 10 güna kadar bir yeni stok daha gelecekmiş. Onu bekleyeceğiz.

Geçmiş olsun kardeş bizde bekliyoruz arayıp sorayım bizim cihazlarda umarım açıklık olmaz tekrardan bir döngüyü beklemeyiz. Birde cihazı Aldığınız yeni faturamı verdiler yoksa eski faturaya mı işlediler cihazı?

Eski fatura. Yani ilk alındığı zamanki fatura geçerliymiş. Zaten faturayı kesen Turkcell Suadiyeydi. Bu yüzden ilk faturadan itibaren 1 aylık süre işliyor. 1 ay sonrasında gelen cihazların DOA değişimi olmuyor.

gündüz aradım fatura olayını sordum aynı şeyleri söylediler. dedim arkadaş ben 1 sene sonra cihazı satsam faturadaki imei farklı cihaz ve kutuda ki imei farklı olacak nasıl satacagım dedim. eski imei ile bakılınca hepsi görülür falan filan dedi uzatmadım. Son dedigin doa kapsamındaki durum akıla mantıga sığmayacak bir durum htc müşteri hizmetleriyle görüşmek lazım. servisteki bekleyen günler düşülmeli belkide çakallıga gidiyorlar süreyi uzatıp bir daha böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorlar ola bilir tabi bu sadece teoride.. İş mahkemeye gitse belkide haklı çıkıla bilinir.. senin durum ne peki doa kapsamına gire biliyormusun gün yetti mi ?

ekleme benim cihazda merkeze gelmiş hafta içi verecekler muhtemelen, kız da çarşamba gibi alırsınız büyük ihtimal dedi.. Bakalım bahtımıza nasıl bir cihaz gelecek

Alıntıları Göster
    Umarım düzgün bir cihaz gelir bu sefer. Benimki kurtarıyor çünkü 5 Mayıs'ta Suadiye Turkcell'deki lansmandan almıştım. Umarım birkaç hafta da sürmez tekrar. Kartal'a bıraktığım ve direk call centerdakiler ve teknik servisteki teknisyenlerle görüştüğüm için süreç biraz daha hızlı işleyecek sanırım.

• quote:

Umarım düzgün bir cihaz gelir bu sefer. Benimki kurtarıyor çünkü 5 Mayıs'ta Suadiye Turkcell'deki lansmandan almıştım. Umarım birkaç hafta da sürmez tekrar. Kartal'a bıraktığım ve direk call centerdakiler ve teknik servisteki teknisyenlerle görüştüğüm için süreç biraz daha hızlı işleyecek sanırım.
    Revulation HD rom u indirdim. Bu işlerden anlamam hiç. Ne yapmamız gerek
  • quote:

bende aynı şekilde aldım ayın 14 de verdim pazartesi verirlerse ve sorun çıkarsa hemen vermek sureti ile bir şansım olur ama pazartesi vermezler :/umarım sıkıntı çıkmaz benim cihazda yoksa uğraşdur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThUgLiFeOgUz

yazı değişti tekrar Sayın Müşterimiz; Cihazınızın onarım işlemleri devam etmektedir. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

hocam doa değişim kararı ne zaman çıkmıştı ? Benimkinde hala DOA Bekliyor - Üretici Onayı Geldi yazıyorda
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Arkadaslar onereceginiz strateji oyunu var mi? Mümkünse türkçe ve grafikleri iyi olan oyun olsun. Clash Of clans i bilenler varsa ona benzer :)

Lords and Knights
  • Arkadaşlar bu ekranı aşağı çekiyoruz ya oraya samsung daki gibi 3g şifo bluetooth vs ikonlari neden çıkmıyor
    Birde bu temayı nasıl değiştiriyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark1907 -- 2 Haziran 2013; 11:26:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epimenides

quote:

Orijinalden alıntı: ThUgLiFeOgUz

yazı değişti tekrar Sayın Müşterimiz; Cihazınızın onarım işlemleri devam etmektedir. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

hocam doa değişim kararı ne zaman çıkmıştı ? Benimkinde hala DOA Bekliyor - Üretici Onayı Geldi yazıyorda

değişim 15 inde cıkmıstı cuma günü bekleninlen parça geldi falan yazıyordu dun değişti bu yazdı umarım pazartesi elimde olur yazının değişmesi kıllandırdı beni

• Bu sağ ikona çift tıkladığınızda gelenler son kullanilanlar mi yoksa açık kalanlar mi
    uygulamalar nasıl tam kapatılmış oluyor onu anlayamadım

• quote:

bende aynı şekilde aldım ayın 14 de verdim pazartesi verirlerse ve sorun çıkarsa hemen vermek sureti ile bir şansım olur ama pazartesi vermezler :/umarım sıkıntı çıkmaz benim cihazda yoksa uğraşdur..
    Bütün telefonları söküp, tamir edilebilirliğini ve sökülebilirliğini inceleyen bir site ifixit.com .... Htc One REPAIRABİLİTY SCORE puanı 10 üzerinden 1... Ne yani bu telefonu alınca tamir edilemeyecek mi? Bu telefona zarar vermeden açmak neredeyse imkansız, heryerini yapıştırmışlar katman katman... Zaten sitede en küçük parçasına kadar sökmüşler, tekrar aynı şekilde toplamak imkansız gibi... Toplamışlar ama derme çatma olmuş... iyiki aceleye getirip hemen almamışım... Telefonun tamir edilebilirliği, tamir edildikten sonra tekrar aynı şekilde toplanabilmesi çok önemli çünkü...

• 
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.