Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (633. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.121.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 yukarı mesajda ne yazmışım bak.

0 kasa açıklığı ve 0 ölü pixele sahip olupta alanlar toptan şanslı demişim Aldığının fazlasına satmışsın

Ama seninki gibi bir cihaz 10 kişiden 1-2 kişiye çıkıyor ancak .

Değişimde bile seninkinin seviyesinde sorunsuz cihaz gelmeyebilir . Şüphelerimiz var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWA@zaza

Telefonu Kocaeli'de görüp kurcalayabileceğim bir yer var mı? Günlerdir bir çok yere sormama rağmen teşhirde hiç bir yerde yok, sadece az evvel kobitel de bir müşteride görme şansım oldu satış temsilcisi müşteriden alıp verdi ama çok fazla inceleyemedim ve bir fikir sahibi olamadım haliyle. Kısa sürede dikkatimi çeken ilk şey kasası ve ekranında parmak izi fazlaca belli oluyor, ayrıca ele iyi oturuyor ve bildiğim kadarıyla kasa olarak S4 ile aynı ebatta olmasına rağmen daha küçük ve şık duruyor ama karar veremedim açıkçası S4 ü mü One mı tercih etmeliyim.

Bu arada sormak istediğim bir şey var, uygulama ekranına geçtiğimizde arka plandaki siyah rengi değiştirebiliyormuyuz veya resim koyabiliyormuyuz zira siyah olması hoşuma gitmedi birde yine uygulama ekranındaki yukarı ve aşağı şekilde olan hareket sağa sola olarak değiştirilebiliyor mu? İlgilenip cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Bende bulamadım İzmit'te hiçbiryerde, eğer görürsek haber verelim birbirimize.

• quote:

Orijinalden alıntı: taka_07

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: taka_07

Hungry shark oyununda karşılaştırma yaptım ıphone 5 ile . HTC one çok geride kaldı. Aynı anda giriyoruz oyuna ıphone 5 açılıyor bizimkisi donuyor takılıyor v.s... ölünce de aynı şekilde ıphone hemen ana menüye dönerken htc epeyi bir süre bekliyor

Htc One oyun konusunda optimizasyonlara ihtiyaç duyuyor . Zaten Gpu'su 1920x1080 oyun için üretilmiş Gpu değil . İlerde problemler düzelir. Muhtemelen oyunlar 1280x720 gibi çözünürlüklere çekip rahatça oynayabiliriz. GÖrüntü kaybıda fazla hissedilmez .

Nasıl yapıcaz o işlemi ? O çözünürlükte oyun mu olacak yoksa ayarlardan falan mı yapılıyor ?

Şu an herhangi bir çözünürlük ayarı yapamıyoruz .

Yeni oyunlara adapte edilecek muhtemelen . Zaten Vice city'de çözünürlük ayarı mevcut . O tarz ayarlar büyük oyunların hemen hemen hepsine girer .

Yoksa ne Htc One nede S4 seneye çıkacak birçok oyunu oynatamaz .

• quote:

Hayırlısı olsun.

0 kasa açıklığı ve 0 ölü pixele sahip olupta alanlar toptan şanslı demişim Aldığının fazlasına satmışsın

Değişimde bile seninkinin seviyesinde sorunsuz cihaz gelmeyebilir . Şüphelerimiz var .

Evet hocam altin gibi cihaz, hem alip sattigim kilifindan hem de telefonundan zarar etmedim. Arkadas da zaten 50 lira 50 lira arttirarak ikna etti beni. Ama inanin pismanim ciddi anlamda iphone elime oyuncak gibi geliyor su an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hayırlısı olsun.

hocam sorma ya bugun 3 tane siyah vardi vodafonda gerci nasip olamadi ama banka kartim cekseydi olacakti neyse sec abi dedi once eleman dedim hangisi sorunsuz dur abi ben secim dedi secti kasaya gittik ama olmadi alamadim icimden dedim ama hayirlisiysa olsun sorunsuzsa olsun para kolay kazanilmiyor ve ilk defa bu kadar yuksek mevla bir cihaza vericem 2 aydir pesindeyim hevesimiz kacmasin dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

2 gündür 17 saati çok rahat devirdim şu an 17 saat 30 dakika oldu. sabah 5:30 da şarjdan aldım cihazı ve halen %22 şarj var cihazda. 3 saat ekran açık kalmış, 4-5 saat arası müzik dinledim, nette gezindim odur budur 10 dk görüşme yapmışım, 10 dk temle run oynadım.. MaşAllah diyorum batarya baya iyi gidecek gibi duruyor

ben jelatinsiz kılıfsız kullanıyorum ama bir adet HTC Double Dip Flip sipariş geçtim normalde klıf kullanmıyorum ama bu kılıf cidden harika işten eve evden işe giderken kullanıtrım. Hafta sonları o metali hissetmek için elime alırım.

hangi programdan bakabiliyoruz bataryaya bu sekilde ayrintik?i

• bu arada acikcasi ben hic cihazi incelemedim internetten takip ettim ama bugun s4 u inceledim vodafonda ekran kalitesi cok iyidi acaba htc one ekran konusunda s4 ten iyimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RascalFalcon

quote:

Hayırlısı olsun.

Evet hocam altin gibi cihaz, hem alip sattigim kilifindan hem de telefonundan zarar etmedim. Arkadas da zaten 50 lira 50 lira arttirarak ikna etti beni. Ama inanin pismanim ciddi anlamda iphone elime oyuncak gibi geliyor su an.

Bende 3 gün iphone 5 kullandım . s3'ten sonra stabilite anlamında memnun etmişti ama özellikle ekranının orantısızlığı ve sistemin tekdüze olması içime sinmemişti . Ele oturuşunuda sevmedm. Arkadaşa geri verdim cihazı.

Sonrasında Htc One'ı aldım. İşte dedim benim uzun süre severek kullanabileceğim bir cihaz. Herkeste çok beğendi.

Ama nazar değdi sorunları çıktı, kısmet olmadı kullanmak.

Yeni gelecek cihazda sorunlar olmadıktan sonra gerisine takılmayacağım. Yeterki doğru düzgün cihaz yollasınlar .

• quote:

Orijinalden alıntı: koray6852

bu arada acikcasi ben hic cihazi incelemedim internetten takip ettim ama bugun s4 u inceledim vodafonda ekran kalitesi cok iyidi acaba htc one ekran konusunda s4 ten iyimi

Htc One ekranı iphone 5'te ve new ipadde kullanılan ekranların 1 gömlek üst versiyonu. Piyasadaki en iyi ekran . Özellikle güneş altında mükemmel görünürlüğüyle diğer cihazlardan ayrılıyor .
  • play.google.com
    GSam Battery Monitor - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm

Pil kullanımı ve yüzdesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

2-3 tane piksel için bu kadar uğraşmaya değmez,hele kasa açıklığı tam fiyasko.1 mm açıklık olsa ne olacak orda anlamak güç.

Bende öyle düşünüyordum ama 1 adet olan ölü pixel bir anda 4 e çıktı. 1 hafta daha beklesem belkide 10-15 olacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

quote:

2-3 tane piksel için bu kadar uğraşmaya değmez,hele kasa açıklığı tam fiyasko.1 mm açıklık olsa ne olacak orda anlamak güç.

Bende öyle düşünüyordum ama 1 adet olan ölü pixel bir anda 4 e çıktı. 1 hafta daha beklesem belkide 10-15 olacaktı.

Normal bir ekranda artmaz .

Fakat bunun paneli sorunlu . Bizimde derdimiz bu . 1 tane varsa o yolunu bulup artıyor bu panelde.

Bende 6-7 tane vardı. Götürmek isterken 12-13 lere çıktı tek tek sayınca .
  • Kılıf konusunu çok araştırdım,HC841 almak üzereyken büyük bir fiyasko olduğunu anladım.Kılıf çok ucuz ve kalitesiz,bildirim ışıkları görünmüyor ve telefonu HC840 modeli kadar koruduğu söylenemez.
    Burada bir inceleme videosu var,inceleyen kişi kılıfa 10 üzerinden 0 verdi.

Bu gidişle kılıf alamayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

quote:

Bende 4 tane ama teleservice dekiler göremez diye korkuom
  • quote:

Şu linkteki kılıfın markası nedir. Spigen'e benziyor ama değil sanırım. Bu tarz bir kılıf lazım. Önden hiç gözükmüyor neredeyse . Arkadanda güzel duruyor . Spigen pahalı geldiği için benzer ölçüde 20 liraya kadar arıyorum .

Dostum Ebay satış linki YouTube da verilmiş zaten..

• Çarşıdan aldım birtane eve gelmeden oldu ikitane

Arkadaşlar işin şakası biryana aldığınız telefonu satın aldığınız noktadan çıkmadan kontrol edin çünkü kapalı kutu şuanda piyasada olan her 10 cihazdan 3'ü kasası ayrık olarak çıkmaktadır. Htc bununla ilgili o an birebir değişim garantisi sunmuş olsada almış olduğunuz cihazlarda sonradan aşağıdaki resimdeki cihazlar gibi ayrılıyor ve cihaz tekrardan değişim için servis sürecinden geçmesi gerekiyor. Gözümün önünde defalarca açılan sıfır ambalajlı kutulardan üst üste aşağıdaki gibi cihazlar çıktı. Cihaz güzel ama bir HTC One X değil.

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrsr -- 16 Mayıs 2013; 22:18:09 >

• merhaba arkadaşlar,2gün öncw one a kavuştum,kamerası güncelleme ile daha iyi olucak diye okudum forumlarda,ama telefonu kullanıyorum herhangi bir güncelleme yok diyor,,
    bu konuda herhangi bir fikri olan var mı?
  • Default browser hareketli gif oynatmıyor, Chrome'da açıyor çok ilginç.Var mı başka farkeden ?

Edit:Ayarlardan açmak gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 16 Mayıs 2013; 23:08:02 >
  • Bende bugün S4 öne a geçtim kesinlikle kasa ses verdiği haz htc nin daha iyi ... Ama şarj daha fazla yazilimsal özellik S4 daha iyi bu arada ht34 serisi kvk nın ne kasa açıklığı nede ölü piksel var taş gibi.... Bakalım ikisininde birbirine üstünlükleri var tercih meselesi...

• selamlar, siyahlarda renk atma hikayesi olabilir diye beklemedim aldım, one x imi daha çok sevmiştim sanırım ama buna da alışırım kamera ve ses özellikleri cidden iyi(one x kadar güzel foto çektiğini düşünmüyorum ama olsun). benim telefonun ekranın üst taafında da ufacık bir tane ölü piksel var gerçi tam anlamış değilim sanki toz zerrecği gibi ama görmek için uzun süre dikkatli bir şekilde bakmak gerekiyor. şimdilik benim için önem arz etmiyor çünkü beyazda bile çok çok zor görünüyor, siyahta hiç görünmüyor, sarıda ve yeşilde biraz. tam anlayamadım ölü piksel ise siyahta beyaz renk vermesi gerekmez miydi? neyse bu şekilde kalacaksa hiç sorun değil inş yenileri de çıkmaz şu an 24 saatini doldurdu ve aynen duruyor. kasaya gelecek olursak bence çok çok abartılacak bir özelliği yok, evet elde güzel bir hissiyat yaratıyor ama eski desire hd telefonum da buna benzerdi. ben htc ye alıştığım ve onun kadar kaliteli başka bir android işl. sistemli telefon görmediğim için gidip bu telefonu aldım ama abartılacak bir telefon olmadığı görüşündeyim, tek parça kasa vs. bu kadar çok kasa ve ekran hatası varken bence önemini yitiriyor. donanımı evet cidden iyi çok akıcı bir şekilde çalışıyor, one x 'imden daha iyi olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. hmm bir de htc ye sormak istediğim bir konu var, ah be htc neden bu uygulama vs ikonlarını, eski sense'lerdeki o göz alıcı, sıcak simgeler yerine soğuk ve itici olanlarıyla değiştirdin?????

• 
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.