Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2731. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
54.664
Cevap
200
Favori
2.091.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27292730273127322733
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    4.5 senelik htc one m7 yi emekli edip iphone x e geçmiş bulunuyorum. Htc den önce samsung galaxy s (sadece s :) ) kullanıyordum. Android den iphone geçeceklere tavsiye vereyim, iyi düşünün. O ekosisteme girince bütün android de yaşadığın rahatlıklar gidiyor. Bu konunun bana verdiği bilgiler için herkese teşekkürler. İyi seneler.
  • Ben de htc one ile 4.yılımı bitirdim, 5 yıla başladım. Müzikle arası iyi olan birisi olduğum için çok tatmin edici bir telefon, severek kullandım.Telefonun tasarımı halen çok modern, malzeme kalitesi ve işçiliği günümüz için bile çok iyi. Telefonumun başına gelmeyen kalmadı, acı tatlı çok haber aldım. -30 derecede de, 50 derecede de çalıştı. Dünyanın farklı kıtalarında, binlerce kere fotoğraf çektim, onlarca şehri navigasyonu ile gezdim. 8-10 saat araçta aynı anda şarj olurken, hem navigasyon hem de fizy açık şekilde nice uzun yolu paylaştım. Kaç defa düşürdüğümü hatırlamıyorum. Bana mısın demedi. Özellikle yan çerçevesinde ufak tefek savaş yaraları olsa da arka paneli , ön camı inanılmaz şekilde dayanıklı çıktı. 4 senelik kullanımım boyunca açma-kapama düğmesi bozuldu onu yaptırdım, bir de pilini değiştirdim. Ancak kaçınılmaz şekilde yine günü çıkaramıyor. Son dönemde yaklaşık 0.75cm yüksekliğinde yatay eksene paralel bir şeritlik alan dokunmatik özelliğini kaybetti. O bölümde basmam gereken bir şey olursa yan çeviriyorum telefonu. Pratikte kullanım keyfini kaçıran bu durum yeni bir telefon almam gerektiğini hatırlattı.

    Her güzel şey gibi htc one'ın da sonu geldi. Zaman içinde artık ekonomik ömrünü tamamladı. Telefon bakıyorum;ancak tatmin edici bir şey bulamadım. HTC 'deki hiçbir özellikten vazgeçmek istemiyorum hele ki hoparlör ve kulaklıktaki müzik kalitesinden. Bir tek kızılötesinden vazgeçebilirim:) HTC U11'e baktım; ancak bir defa bile canlı görüp , inceleyemedim. Yurtdışında bile zor bulunuyor. Bu kadar kullandıktan sonra artık tek elle kullanılabilecek, ekran kasa oranı yüksek, çerçevesiz bir telefona geçmek gerekli. Gelecek 18:9 formatında gibi görünüyor. Iphone X güzel tabi ama pahalı, huawei mate 10 pro da güzel ama o da pahalı. Oneplus 5t de iyi bir telefon ama baş bölgesindeki sar değeri yüksek, xiaomi mi mix 2 güzel;ancak onunda ön kamera çok kötü. Samsung s8 kalıyor geriye. Onu da yurtdışından alayım diyordum;ancak euro'daki artıştan sonra kayıtla birlikte yaklaşık 200-300 lira gibi bir avantaj sunuyor AB ülkeleri. Bu da garantiden vazgeçmek için yeterli değil. En ucuz çerçevesiz telefon lg g6 gibi duruyor. Ancak Lg'nin de namı yürümüş, cep telefonu dünyasının pejosu, citroen'i gibi valla. Bozulur diye kimse almak istemiyor. Gerçi takip ettiğim kadarıyla g6'nın kronik bir sorunu da yok ve artık 1 saatte premium servis garantisi sunuyorlar. Özetle 3000 tl civarında, htc one 'ın güçlü yönlerini aratmayacak özelliklerde sanırım sadece samsung s8 var.




  • Arkadaşlar merhaba; eşimde htc m7 vardı hoparlörü ve ahizesinden aşırı cızıltılar gelince ona iphone aldık bende bunu iş telefonu yapmak istiyorum. ahizesini ve hoparlörünü değiştirmek istesem ne kadar ücret çıkar bilgisi olan varmı arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: virus18

    Arkadaşlar merhaba; eşimde htc m7 vardı hoparlörü ve ahizesinden aşırı cızıltılar gelince ona iphone aldık bende bunu iş telefonu yapmak istiyorum. ahizesini ve hoparlörünü değiştirmek istesem ne kadar ücret çıkar bilgisi olan varmı arkadaşlar.

    Orjinal hoparlör kullanmazsanız ücret çok çıkmaz (max 50-100 tl). Ama tavsiye etmem.Randıman alamazsınız.
    Ya orjinal hoparlör ahize kullanın ya da telefonu emekliye ayırın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumu


    quote:

    Orijinalden alıntı: virus18

    Arkadaşlar merhaba; eşimde htc m7 vardı hoparlörü ve ahizesinden aşırı cızıltılar gelince ona iphone aldık bende bunu iş telefonu yapmak istiyorum. ahizesini ve hoparlörünü değiştirmek istesem ne kadar ücret çıkar bilgisi olan varmı arkadaşlar.

    Orjinal hoparlör kullanmazsanız ücret çok çıkmaz (max 50-100 tl). Ama tavsiye etmem.Randıman alamazsınız.
    Ya orjinal hoparlör ahize kullanın ya da telefonu emekliye ayırın.

    2. telefon olarak kullanacağım zaten problem değil. 40 tl ye değiştirttim bugün teşekkür ederim bilgi için :)
  • Değerli forumdaşlar,

    Bu cihazı TR'ye ilk geldiğinde hemen aldım. Önce ben sonra eşim kullandık. Şimdi de kızım kullanıyor. Onun için oldukça iyi hala. Kasa üzerinde kozmetik kusurları var düşme kaynaklı. Bataryası da öldü sayılır, %30 civarı kamera açınca cihaz kapanıyor. Uzun bir süre daha kızım kullanacak. Bende aliexpress'ten batarya sipariş edip kendim değiştirmek istiyorum. Linkteki bataryaya ne dersiniz? Ayrıca diğer linkteki kasadan da sipariş verip değiştirsem mi acaba?

    Batarya:https://www.aliexpress.com/item/Da-Da-Xiong-3000mAh-BN07100-Li-ion-Phone-Battery-for-HTC-ONE-M7-802D-802T-802W/32781972915.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.lI1IlB

    Kasa :https://www.aliexpress.com/item/Original-HTC-M7-802-Battery-Cover-Back-Door-Housing-with-3200mAh-BN07100-801E-801S-802D-802W/32825580935.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.lI1IlB




  • İstanbul da batarya ve hoparlör değişimi için yer tavsiye eder misiniz?
  • Htc nin bataryasını teknik bilginiz yoksa değiştirmeniz imkansız gibi birşey. Telefonu parçalayabilirsiniz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QapriCe Q kullanıcısına yanıt
    YouTube'da videoları var. Ekranın silikon yapıştırıcısını plastik kama ile gövdeden ayırabilirsem gerisi kolay gibi. Bu tür işlere yatkınlığım var ayrıca telefonculara da güvenmiyorum. Bu sebeple bir cesaret geldi ama karar veremedim. Bataryayı alıp bir telefoncuya gitsem o verecek mi kırmadan değiştirme garantisi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Demek istediğim o zaten Telefoncular bile açmaya çekiniyor m7 yi. Zamanında bende istanbuldaysanız eğer tahtakale se yıldız işhanı var orada herşeyi bulabilirsin telefoncu dünyası. Yedek parça kasa ekran pil orginal şarj aleti vs. Bende hala çekmecemde saklıyorum çok sevdiğim bir telefon x kullanmama rağmen atamıyorum. Bende bir toparlatıp evdeki tüm kumandaları tanıtıp kullanmak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,



    Telefonum da bir iki gündür bir sıkıntı mevcut. Hesap eşitleme ikonu ekranın üstünde devamlı çalışır halde gözüküyor. Yanıp yanıp sönüyor, halbu ki telefonda hiç bir eşitleme vs açık değil,yedekleme de yapmıyorum hiç bir yere. Eşitleme yapabilecek tüm uygulamaları kontrol ettim ama bir şey bulamadım. İnternet açıkken oluyor bu durum devamlı hızlı hızlı yanıp sönüyor . Haliyle şarjı da çabuk bitiriyor. Format çözüm olacaktır ama şu an atmak istemiyorum .. Çözümü konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar insertcoin 7.1.2 kullanıyorum lineage Os 14.1 veya xenonhd kullanan var mı? Bu romlar ne kadar stabil? Hangi custom romları kullanıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackice_serkan kullanıcısına yanıt
    Benimde mikrofon bozulmuştu aliexpress ten 2 mikrofon aldım ne olur ne olmaz diye kaç telefoncuya gittiysem değiştiremedi daha önce kamera nedeniyle servise gitmişti arka kapağa ne kadar silikon varsa sıkmışlar açılmıyordu bende gözümü kararttım arka kapağı kenarlardan kırarak açtım mikrofonu değiştirdim. Bi kasaya bide mikrofona mal oldu ama telefoncudan ucuza yaptım. Arka kapağı bistüri yardımıyla acabilirsen youtube videolarını izleyerek değiştirebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilit ekranının duvar kağıdını değiştiremiyorum. temalardan duvar kağıdını uygula deyince sadece giriş ekranı ve tüm uygulamalar seçeneği çıkıyor. birde hava durumu ve saati gösteren widget ta değişmiyor. daha önceleri değişiyordu ama sanırım sense güncellemelerinden sonra böyle oldu.
  • ne efsane bir telefondu be :) gerçi halen daha efsaneliğini koruyor benim gözümde :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chill Out

    ne efsane bir telefondu be :) gerçi halen daha efsaneliğini koruyor benim gözümde :)

    halen efsane hocam...



    bu telefonu bir zaman kullanmış olan tanıdıklarım var , şimdi başka telefon kullanıyorlar, halen bu telefonu arıyorlar



    benim telefon da kasa olarak çöp oldu, yazılımsal hatalar da artmaya başladı.. pil de gittikçe ömrünü yitiriyor. 1 kez serviste değişmişti pili...



    ah ah yine aynı kasa aynı tip yeni modeli çıksa da kullansak yeni donanımları ile :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    Alin benden de o kadar. Kac telefon degistim ancak M7 mi hala ozenle korurum. Telefonsuz kaldigimda hemen hattimi takarim.



    Birde bende soyle bir sorun var, hattin arkasina yara bandi takmadan telefona sinyal gelmiyor Arka kasasi zaten define haritasi gibi. On kameranin cami yok, arka kameraya japon yapistiricisi damladi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seali20

    Arkadaşlar insertcoin 7.1.2 kullanıyorum lineage Os 14.1 veya xenonhd kullanan var mı? Bu romlar ne kadar stabil? Hangi custom romları kullanıyorsunuz?

    Lineage OS'a hiç bulaşma derim. Rom hiç stabil değil ve sürekli reset atıyor ve telefonu sıfırlıyor. XenonHD yeni versiyonu (180209) gayet iyi çalışıyor. Ben saf android arayüzünü ve temaları sevmediğimden özellikle ses için insertcoin kullanıyorum. İlla android 7 olsun dersen XenonHD romu takip et hem sürekli güncelleme geliyor ve daha da stabil hale geliyor.
  • 3 senedir severek kullandığım m7 geçen gün hiçbir neden yokken kapandı açılmıyor.

    Şarjı bitene kadar kapanıp açılıyor HTC yazısı geliyor baştan başlıyor. neden boyle oldu acaba ?

    Telefonculara götürüyorum abi bunu bize getirme açamıyoruz açarken ekranı kırıyoruz dediler. tertemiz duruyor napicam ben yau :)
  • chamurpeace kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen batarya ölmüştür. Değiştirme şansınız olsa ucuza eşdeğer batarya satılıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27292730273127322733
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.