Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2552. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.128.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25502551255225532554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Htc one ilk ciktigi aylarda bende ayni sekilde takas yaptim aslinda o zmnlar 4s bin lira civariysi m7 ise min 1300 lira civariydi o yuzden temasa girdim ilk 1 hafta cok pişman oldum geri dönmek istedim donemedimde 1 ay sonra fln alistim
    Android e uzak degilsen degis guzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

LG 47LW5500-PHILIPS HTS7140/12 BLURAY 3DPHILIPS HMP3000/12 MEDIA PLAYERCASPER İ5 8GB 2.50 HZ 500 GB LAPLTOPNAVITECH QX-B512 5 İNÇ NAVİGASYONSAMSUNG F5070 LED SONY BDV-E290 HOME THEATRE NOKIA LUMIA 520 WIN8 - IPAD 4 RETINA 16 GB
  • Kilit ekranında bildirimleri gorememe sorunu yukarıda verildi mi bilmiyorum. Ama yapamayan arkadaşlar için. Ayarlar - ses ve bildirim - en altta aygıt kilitlendiginde kısmından duzeltebilirsinİz. Tüm bildirimleri göster dediğiniz de Sms whatsapp vb. İçerikleri kilit ekranında görünüyor. Bir kısmı okunuyor. Hassas bildirim içeriğini gizle dediğinizde. Sadece Gelen bildirim uyarı olarak kilit ekranında gorunuyor.

OLD ZUI TJ07 BUİLD
  • Squadd kullanıcısına yanıt
    Güç tasarruf bildirim ayarı mümkün mü acaba?

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • Arkadaşım telefonu düşürmüş de, şu an bu halde. dokunmatik falan her şey sıkıntısız çalışıyor. Telefon yurtiçi ve garantisi devam ediyor.. Garanti de yaptırmak istersek kaça yapılır? veya dışarda bir telefoncu ya kaça yaptırırız her şey dahil.. yardımcı olabilecek kişilerden yorum bekliyorum.

https://store.donanimhaber.com/a4/3b/87/a43b87f0add55406a2510993fbf0b37a.jpg
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;

• Dün merak ettiğim Çalışma Sistemi'nin Lollipop ile ART sistemine otomatik olarak geçildiğini okudum. Dalvik sistemi tamamen kaldırılmış ve tamamen ART sistemine geçilmiş, sevdim bunu

Orijinalden alıntı: semih_lee

Dün merak ettiğim Çalışma Sistemi'nin Lollipop ile ART sistemine otomatik olarak geçildiğini okudum. Dalvik sistemi tamamen kaldırılmış ve tamamen ART sistemine geçilmiş, sevdim bunu

Belli ediyor hocam zaten bazı uygulama performansları çok net artmış mesela twitch uygulaması videoları çok daha hızlı açıyor eskiye göre, açıkçası ben çok sevdim lolipopu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Lolipop da müzik geçişlerinde sıkıntı var. Geç çalmaya başlıyor arada.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Pil ömrü hakkaten çok iyi lolipoptan sonra. Olmuş.

Orijinalden alıntı: Exhell

Pil ömrü hakkaten çok iyi lolipoptan sonra. Olmuş.

Yav bende hala kötü pil ömrü eski surume gore hic bir değişiklik yok pil omrü konusunda

Bende telefonumu düşürmüştüm, ben de herşeyi çalışıyor sanıyordum, Teleservice bana ekran, kamera ve arka kapak için 694 lira fiyat çıkartmıştı. Sadece ekranda sorun varsa 300-400 gibi bir fiyata yapıyorlar diye biliyorum.
    Intel Core i5 12400F,MSI B660M PRO-A WIFI, Cooler Master MASTERLIQUID ML240L, Corsair Vengance RS 32GB (2x16GB) RGB DDR4 3600MHz CL18, EVGA GeForce RTX 3070 FTW3 ULTRA GAMING, Kioxia Exceria Plus G2 1TB, Samsung 850 Evo 500 GB, 4TB Toshiba 5400 RPM HDD, 1TB Seagate Barracuda 7200 RPM, MSI MAG FORGE 100R, Corsair RM 650 80+ Gold Fully Modular, Dell S2716DG 27" 1440p 144hz, Dell U2414H 24" 1080p 60Hz IPS, Corsair K95 Platinium RGB MX Speed, Logitech G502, Hyper X Cloud II
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre11032001

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Pil ömrü hakkaten çok iyi lolipoptan sonra. Olmuş.

Yav bende hala kötü pil ömrü eski surume gore hic bir değişiklik yok pil omrü konusunda

Gereksiz programlari sil oncelikle. Ben oyle yaptim hizlanma ve batarya omru uzadi.

Orijinalden alıntı: a.ozan

%100 emin olduğum tek şey bataryanın dolum süresinin ciddi uzadığı.
    şu anda şarj oluyor lolipop sonrası ilk kez. bakalım kaç saat gidecek.

aynen katılıyorum, iş yerinde arkadaşta güncellemeyi yükledi aynı durum var, öncesinde %5-10 dan 3-4 saate %100 oluyordu bu sefer %70 anca doldu,
    ama şarj süresi sanki daha uzun gidiyor gibi
    Birde bildirim geldiğinde sürekli titremeyi nereden kapatıyoruz/kapatabiliyormuyuz :)
    Erisebilirlik te bildirim hatirlaci kapali yapiyormusuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 26 Şubat 2015; 20:45:40 >

OLD ZUI TJ07 BUİLD
  • 6 saatte %40 yedi aktif kullanımda. oyun bile yok üstelik. oğlum 10 dakika clash oynadı %5 yedi.
    yok ben kurtulucam bu saçma aletten. lanet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ozan -- 26 Şubat 2015; 22:21:01 >
    LG 47LW5500-PHILIPS HTS7140/12 BLURAY 3DPHILIPS HMP3000/12 MEDIA PLAYERCASPER İ5 8GB 2.50 HZ 500 GB LAPLTOPNAVITECH QX-B512 5 İNÇ NAVİGASYONSAMSUNG F5070 LED SONY BDV-E290 HOME THEATRE NOKIA LUMIA 520 WIN8 - IPAD 4 RETINA 16 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

Kilit ekranında bildirimleri gorememe sorunu yukarıda verildi mi bilmiyorum. Ama yapamayan arkadaşlar için. Ayarlar - ses ve bildirim - en altta aygıt kilitlendiginde kısmından duzeltebilirsinİz. Tüm bildirimleri göster dediğiniz de Sms whatsapp vb. İçerikleri kilit ekranında görünüyor. Bir kısmı okunuyor. Hassas bildirim içeriğini gizle dediğinizde. Sadece Gelen bildirim uyarı olarak kilit ekranında gorunuyor.

Çok teşekkürler bende bunu arıyordum. Sonra istersem kapatırım diye açtım ama bir türlü bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ozan

6 saatte %40 yedi aktif kullanımda. oyun bile yok üstelik. oğlum 10 dakika clash oynadı %5 yedi.
    yok ben kurtulucam bu saçma aletten. lanet olsun.

Bende huawai mate 7 yada lenovo z2 pro dusunmeye basladim :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.