Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.121.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25172518251925202521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boostibo

quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.13175

Hocam bildiğiniz üzere teknolojik alet şans işidir. Herkes iyi der siz alırsınız bozuk çıkar. Tam tersi de olabilir. Herkes bozuk der siz alırsınız düzgün çalışır. Aslında ben o durumu kaçırmışım (2 kere aldım olayı). Bu yüzden yorum yapamayacağım dolayısıyla özür dilerim.

Şunu da belirtmek isterim telefon alacak olsam yine HTC alırım.

bende htc den başka telefon kullanamıyordum temiz 2.el one lar 1000 liraydı(5-6 ay önce) zenfone 5 çıktı 0 700 lira htc one dan da çok dilim yandı ona yöneldim şimdilik devam edicez m9 u bekliyorum bakalım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba telefonum bu gün itibariyle 6. defa servise gitti ve aldığım yer istanbul bilişimle görüşmemde teleservice iade raporu vermesi halinde ücretimi gelip alabileceğim söylendi ve yasal hakkım olduğu için verecektir dedi ama ben eminimki teleservice rapor mapor çıkarmadan tamir edip göndericek thh en son seçenek ben thh yoluna kadar gitmeden bu rapor işini nasıl çıkartabilirim yasal hakkım olduğu halde çare arıyorum düştüğümüz durum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mseyitsahin

Arkadaşlar merhaba telefonum bu gün itibariyle 6. defa servise gitti ve aldığım yer istanbul bilişimle görüşmemde teleservice iade raporu vermesi halinde ücretimi gelip alabileceğim söylendi ve yasal hakkım olduğu için verecektir dedi ama ben eminimki teleservice rapor mapor çıkarmadan tamir edip göndericek thh en son seçenek ben thh yoluna kadar gitmeden bu rapor işini nasıl çıkartabilirim yasal hakkım olduğu halde çare arıyorum düştüğümüz durum bu.

Alıntıları Göster
    Android Lollipop Şubat sonunda cihazlarımıza gelecek. Kesin bilgidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

Beyler guncelemeyle m8 deki guc tasarruf geldimi m7 ye

M8 de nasıl bir güç tasarrufu var. Üstün güç tasarruf modu var ama bunu mu sordunuz bilmiyorum.

Evet hocam ustun guc mode. One m7 almayi dusunuyrm garantili temiz 650 liraya degermi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

o kadar sürecegini sanmam ilk hafta içinde alırız.. romları çıkalı 10 gün oldu m8 komple aldı.. 1 ay daha bekletmeleri düşük ihtimal..
  • Htc canlı destekte sordum android 5 güncellemesini kesin bir tarih duyurulmamış. Kendi düşüncelerini sorduğumda Şubat ayı içerisinde geleceğini düşünüyorum dedi.

• gurci kullanıcısına yanıt
    tam yerine sormussun :)) .. tam tarih değil ama 90 gün süre verdiler.. 4 şubatta bitiyor..
  • metalinca M kullanıcısına yanıt
    O açıklamayı duydum ama okumadım hocam tam bilgi sahibi değilim. Bu yaptıkları açıklama da model belirtmişlerdir illa ki, m7 dahil mi yani bu 90 güne?

• quote:

quote:

quote:

Beyler guncelemeyle m8 deki guc tasarruf geldimi m7 ye

M8 de nasıl bir güç tasarrufu var. Üstün güç tasarruf modu var ama bunu mu sordunuz bilmiyorum.

Evet hocam ustun guc mode. One m7 almayi dusunuyrm garantili temiz 650 liraya degermi sizce

900e bile değer

• akgolo kullanıcısına yanıt
    Hocam değer degmesine de 650ye temiz ve garantili bir cihaz bulmanız gerçekten çok zor.dikkat edin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimulationReality

Hocam değer degmesine de 650ye temiz ve garantili bir cihaz bulmanız gerçekten çok zor.dikkat edin derim.
    Htc güncelleme sürecihttp://www.htc.com/us/go/htc-software-updates/#device-content
  • gurci kullanıcısına yanıt
    evet hocam m7 ve m8 için geçerli bir acıklama .. resmi tweet ve face sitelerinden yapmışlardı..
  • seali20 S kullanıcısına yanıt
    burda yayınlanan romlar nedir ?

mesala bu rom :

HTC One 6.07.1540.2 View Download
  • Play storedaki Google Klavye uygulamasini kullanmak istiyorum ama yukleyince klavyeler arasinda gozukmuyor baska klavye kullanamiyor muyuz ?
    Edit: 10 dk gecti hala yukleniyor yaziyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 31 Ocak 2015; 1:56:04 >
  • akgolo kullanıcısına yanıt
    M7 650 lira mi 16 gb mi peki. Ayrıca alabilirsiniz daha guncelleme desteği de kesilmedi.

• quote:

M7 650 lira mi 16 gb mi peki. Ayrıca alabilirsiniz daha guncelleme desteği de kesilmedi.

680 gibi anlaştık ama bu HTC lerin paralel ithalat olanı varmı? Fatura telefonunun birine aitmis

• quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

Hocam kesin bilgi diyorsun kaynak vermiyorsun. Htc de akrabanmi çalışıyor ondanmi bilgi aldın? Eğer öyle değilse kaynağı belirtiverki bizde bakalım okuyalım. Yoksa verdiğin bu bilginin kafa karistirmaktan başka anlamı olmaz

• Ya s4 de bile lolipop yayınlandı daha bizde hic bisey yok bari subatta gelse

• Lollipop guncellemesi gecikecekmis. Yani söz verdikleri gibi olmayacak maalesef.

http://m.teknolojioku.com/haber/htc-one-m7-kullanicilarina-android-lollipoptan-kotu-haber-25751.html

• romlar nedir bilmiyorum eski romlar sanırsam. htc nin güncelleme süreci nasıl işliyor onu gösteriyor. sitede m8 güncellemesi tamamlandıktan yaklaşık 10 gün sonra Türkiyede güncelleme dağıtıldı.
  • Forrestt. kullanıcısına yanıt
    HTC İngiltere Canlı Destek söyledi :)
  • 
Sayfa: önceki 25172518251925202521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.