Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54.664
Cevap
200
Favori
2.091.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25022503250425052506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonu yarın full kutu içeriği fatura fotokopisi ile yurtiçi kargoya teslim edicem inş. ancak cihazımı servise nasıl gönderebilirim diye sorgulayınca teleservice'den ataşehir gözüküyo burda bazı arkadaşlar maltepe diyorlar nereye göndermeliyim.Tekrar belirtiyim cihazı 29 aralık 2014'te Vatandan aldım ölü piksel ve kasayla ekranın birleşim yerinde boşluk var home tuşunun hemen yanından ışık sızıyor ekran kasaya tam oturmamış gibi dengesiz duruyo.Bi tarafı içe doğru eğik bi tarafı yüksekte.Değişim yada para iadesi talebiyle yollayacağım.Bu işlemler tahminen ne kadar sürer sizce arkadaşlar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhannexus


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gürbüz G

    M8 kullanıyorum, turkcell internet sorunu var. H logosu olmasına rağmen internet arada kopmakta.
    Sizde durum nasıl?


    Bende turkcellde böyle sıkıntılar yaşıyordum istanbul da özellikle bazı yerlerde internete giremiyordum vodafone geçtim şimdilik rahatım telefondan kaynaklanan bir sorun değil turkcell kaynaklanıyor
    Bazıları turkcell ile htc tam uyumlu çalışmıyor diyor ama bir buçuk yıl sorunsuz kullandığım hat bir anda sıkıntı cikarmaya başladı turkcellin altyapı çalışmaları (4g)nedeniyle bu sıkıntıların olduğu söyleniyor

    Mart ayında kısmetse taahhütüm dolacak. Bende vodafone'a geçmeyi düşünüyorum zaten.
    Diğer telefonlarda da kopma oluyor ama bu dediğim şey htc telefonlarda daha fazla olmakta.




  • Arkadaşlar benim 1-2 sorum olcak cevaplarsanız sevinirim

    1-Clash of clans oynarken yaklaşık olarak 2dk %1 şarj gidiyo bu normalmi
    2-İnternette video izlerkende 2dk %1 şarj gidiyo
    3-Gece 12 de yatıyorum sabah 10-11 gıbı kalktığımda şarj % 7-8 şarj gitmiş oluyor
    4-Telefonun şarj ederken bi temazsızlık oluyor bu sorunla karşılaşıp kendi halledebilen varmı ( şarj cihazında arıza yok başka telefonlarda denedim ) acaba tozdan falan mı kaynaklanıyor
  • ceeon C kullanıcısına yanıt
    1-Clash of clans oynarken yaklaşık olarak 2dk %1 şarj gidiyo bu normalmi

    cevap: İlk günlerdeki performansı olmasa da normal. COC şarj konusunda cömert bir oyun. sömürüyor eskisi kadar olmasa da.

    2-İnternette video izlerkende 2dk %1 şarj gidiyo

    cevap: mobil veri ile izliyorsan normal. Ama ekran parlaklığı, izlediğin sitenin video altyapısı, html5 mi flash mı vs. çok değişir.

    3-Gece 12 de yatıyorum sabah 10-11 gıbı kalktığımda şarj % 7-8 şarj gitmiş oluyor

    cevap: normal. hepimiz telefonumuzu çok sevsek de one m7 batarya konusunda zayıf. Bu süre içinde bu kadar tüketim herkeste gerçekleşiyor.

    4-Telefonun şarj ederken bi temazsızlık oluyor bu sorunla karşılaşıp kendi halledebilen varmı ( şarj cihazında arıza yok başka telefonlarda denedim ) acaba tozdan falan mı kaynaklanıyor

    cevap: tozdan olabilir ama zayıf bir ihtimal. Şarj soketinde sorun olabilir. İyice kopma noktasına gelmemsi için şarjın ucunu girişin içinde fazla oynatma. bu yönde geenl bir soruna hiç rastlamadım. kronik bir sorun değil yani. garantin varsa teleservise yolla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 7 Ocak 2015; 12:50:48 >




  • Yav şu 5.0 gelse de bi rahatlasak artık. İçimiz soğusa. Dokunmatik geri tuşunda problem var sanki :S
  • Arkadaşlar kamera sensörünün modeline nasıl bakıyoruz.
  • arkadaşlar selamlar,
    htc one m7 cihazı alalı henüz 2,5 ay olmasına rağmen, ilki şarz adaptörü sonra 3 kere değişik arızalar nedeni ile toplamda 4 kere servise giden cihaz için değişim yada para iadesi hakkım oluyormu arkadaşlar?
    teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc61 -- 8 Ocak 2015; 20:41:07 >
  • Arkadaşlar m8 için bir iki haftaya 5 sürümü verilecekmiş twitterde sızıntı bilgiler paylaşan LlabTooFeR adlı kullanıcı bildiriyor m8 için geliyorsa m7 içinde gelecektir yakında umarım.


  • Ekranım için 392 lira para istiyorlar..

    İkinci el cihaz için bu para verilirmi ya

    Arada kaldım valla
  • sözde 90 günde vereceklerdi aşılmadımı bu 90 gün ?
  • dj24 D kullanıcısına yanıt
    Yok hocam şubatta doluyor 90 gün süresi
  • Arkadaslar ben Asus Zenfone 2 ye gecmeyi dusunuyorum(4GB lik olanina)

    Ozellikle gece cekimleri ve HDR modu ben cok etkiledi. Hem geceleyin cok iyi cekiyor hemde kamerasi 13mp. Bizim telefondaki gibi sacmalamamislar 4mp koyarak. Fiyat olarakta 4GB ramli modeli 250$ deniyor ama kesin degilmis 2GB ram olaninin fiyati 199$ orasi kesin. 4GB olanini 1000tl yi gecmeyecek sekilde fiyatlandirirlarsa buyuk ihtimalle asus ile devam edecegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de zenfone 2 'yi merakla bekliyordum ama incelemeyi görünce hayal kırıklığına uğradım :S Z3 compact bile antutudan 44 45 bin civarı puan alıyor, bu telefon 39 bin küsür puan alıyor.Ben 50 küsür bin falan bekliyordum ama fos çıktı şahsen hocam :-/

    @John Believe
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi sunlarida goz onunde tutmak lazim xperia z3c 1800-1600tl arasinda fiyati degisiyor ki bu yeni cikacak Zenfone 2 4GB lik modeli icin 250$ deniyor bu telefon icin maksimum fiyat 1000tl gibi olmali normal fiyatta 900tl olmasi gerekir. Fiyatlandirma farkli en basta arada cok fark var z3c ile kiyaslamak biraz yanlis olmus LG G2 vs ile kiyaslansa daha mantikli olabilirdi. Ayni sekilde kullanilan islemci intel atom daha antutu vs icin dogru durust optimize edilmemis olmasi 64 bit islemci olup daha 64 bit olmasinin meyvesini alamamis ayni sekilde android uzerinde emulator ile calismasi bunlarin hepsi su an dezavantaj ama gelecekte uzerinde durulursa avantaj saglayabilecek durumlar. Su yarim yamalak prototip gibi haliyle bile o kadar puan alabiliyorsa ben acikcasi uzerinde durulursa iyi isler cikar diye dusunuyorum.

    Bu puanda sabit kalacaksa bile su 2GB lik modeli icin 199$ fiyat bicilmis olmasi f/p urun arayan icin bicilmis kaftan. Eger denildigi gibi 4GB ramli modeli 250$ a gelirse bu f/p olayinida asiyor resmen bu direk p>f oluyor

    Ama sunu bastira bastira soylediler Snapdragon 801 den iyi 805 e yakin diye.

    Ama tekrardan soyluyorum kiyasladiginiz telefonlar fiyatlandirma olarak cok yanlis eger 1800tl butceniz olsa zenfone 2 nin 1000tl ye girdigini varsayarsak hem zenfone 2 hemde zenfone 6 alabilirsiniz veya zenfone 6 yerine temiz M7 veya ayni sekilde 2.el temiz G2 alinabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam fp olarak kullanılabilir. Fena değil telefon. Bu asus niye intel işlemcide ısrar ediyor onu anlamadım. 4 gb ram var telefonda 39 bin alıyor puan. Rezillik yav.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intel telefon isinde daha yeni burayada el atmak istiyor anlasilan ayni sekilde intel islemcilerin android uzerinde daha tam optimize edilememesinden kaynaklanan birsey, antutudan yuksek puan almasinin tek sebebi ram degil ramin yuksek olmasi elbette etki eder ama bir islemci(cpu), bir grafik yongasi(gpu) kadar etki etmez.

    Soyle ornek vereyim 2GB ram olan telefonlari baz alirsak ilk cikan lpddr2 ramli telefonlardan bahsetmiyorum ddr3 ramli olanlardan bahsediyorum. Gerci bu ikisinin arasinda bile ohaaa dedirtecek bi fark yok sadece durum adil, esit olsun diye kiyaslayacagimiz 2 telefonu ddr3 bellek uzerinden baz aldim. Neden farkli islemciler kullanilan telefonlarin arasinda antutuyu baz aldiginizda daglar kadar fark var? Cpu ve gpu ile alakali ayni sekilde 2gb ramli g3 ile 3gb ramli g3 arasinda 1gb ram farki disinda antutuda bi fark varmi soyleyebilirmisiniz? Ben baktim 1k-2k fark var. 2gb modeli 34400 ken digeri 35900. Ayni sekilde 3dmark testinde de arada 1k lik fark var.

    Ne kadar fazla ram varsa o kadar iyi multitasking ve pil suresi sunar. Ramin pil suresi uzerindeki etkisini uzun uzun yazarim gerekirse ama ozetleyecek olursam arka planda onbellek uzerinde calistigindan ac kapa islemlerinde islemciye yuk binmeyecek burdan kaynakli pilde performans elde ediliyor. Tabi ben cok ustunkoru acikladim zenfone 2 ile alakali konularda(zaten 3 tane var duzgun konu diyebileceginiz) bi arkadas detayli bicimde yazmisti ordanda bulabilirsiniz.

    Sentetik testlere bakmayin intel islemci gunluk kullanimda iyi pil suresi ve iyi performans veriyorsa sorun yok. Ramin fazla fazla olmasida zirt pirt oynadiginiz buyuk oyunlar arasinda gecis yapmaniza uygulamadan uygulamaya uygulamanin azda olsa tekrardan yuklenmesini beklemeden gecis yapmaniza olanak saglayacaktir.

    Bu arada Asus'un Intel islemci kullanmasida intelin piyasaya Asus ile giris yapmasindan belkide islemci maliyeti olarak, maddi olarak Asus a arka cikmasindan kaynaklaniyor olabilir cunku telefonun arkasina hemen kendi logusunu bastirmis bakin biz burdada variz gibisinden reklamda yapmis oluyor hem kendine, buyuk ihtimalle karsilikli menfaat var, intel islemcileri yeni vs oldugundan cogu firma kullanmak istemiyor olabilir. Asusta ben kullanirim, arka kapadagada logonu basarim reklaminida yapmis olursun hemde Asus gibi dunyada herkesin bildigi sevdigi bir firma ile giris yapmis olursun ama karsiliginda cihazima koyacagim islemcilerini bana cok daha ucuza satarsin gibisinden bir konusma, anlasma olmus olabilir diye tahmin ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 9 Ocak 2015; 0:44:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: electronic_music_16

    Arkadaşlar telefonu yarın full kutu içeriği fatura fotokopisi ile yurtiçi kargoya teslim edicem inş. ancak cihazımı servise nasıl gönderebilirim diye sorgulayınca teleservice'den ataşehir gözüküyo burda bazı arkadaşlar maltepe diyorlar nereye göndermeliyim.Tekrar belirtiyim cihazı 29 aralık 2014'te Vatandan aldım ölü piksel ve kasayla ekranın birleşim yerinde boşluk var home tuşunun hemen yanından ışık sızıyor ekran kasaya tam oturmamış gibi dengesiz duruyo.Bi tarafı içe doğru eğik bi tarafı yüksekte.Değişim yada para iadesi talebiyle yollayacağım.Bu işlemler tahminen ne kadar sürer sizce arkadaşlar ?

    Maltepe'ye gönderseniz bile onlar Ataşehire yönlendiriyorlar. Yurtiçi kargo'da Teleservis diyince Maltepe'ye yolladılar. Birden fazla adres varmı diye sorar ve Ataşehir adreside onlarda varsa Ataşehire yollayın. Ücreti Teleservis karşılıyor. Tamir işlemlerinde ellerinde malzeme varsa tüm işlem 1 haftada bitiyor. Malzeme yoksa, malzemenin ne zaman geleceğine bağlı. Sizin problem değişiklik gibi. Bu konuda bilgim yok. Kolay gelsin.




  • asus ile görüşlere kesinlikle katılıyorum ve 1000 tl altı çıkarsa bende aynen zenfone 2 ile yoluma devam edicem .. dünkü incelemeden sonra biraz bende araştırdım.. ayrıca benim bildiğim 805 den daha iyi ve 810 a yakın bir performans gösteriyor cihaz .. bu fiyata daha ne olsun.. sadece şunu merak ediyorum o arka kapaklardan farklı farklı alıp kullanabileceksek tam süper olacak :))
  • Pazartesi gunu kargoyla Teleservis e gonderdigim cihaz bugun saat 13.00 gibi kargoya verildi. Tamiri 2 saatte yapilmis grunuyor. Kisaca bahsedecek olursam

    Pazartesi verilen kargo sali gunu ulasmis.
    Salidan persembeye kadar sirada beklemis.
    Cuma gunu 2 saat icersinde tamiri yapilip kargoya verilmis.

    Takdir ettim dogrusu bu kadar hizli olacaginj dusunmemistim. Eger Atasehir e yakinsaniz kesinlikle kendiniz gidip verin +1 gun kazanirsiniz.

    Insallah guzel bir iscilik cikarmistir Teleservis heyecanli bekleyis suruyor...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peregrino kullanıcısına yanıt
    hocam şanslısın valla senle aynı gün gönderdik daha benimkinin kaydını açmamışlar 4 gün oldu :)
  • 
Sayfa: önceki 25022503250425052506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.