Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.099.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22262227222822292230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: TRAD

quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

bizim cihaz için sense 6 port sızmıştır :) şuan denemekteyim saygılar..

Hocam g2 gibi çift tıkla açılıyor mu ekran? Sense 6 ile çeşitli parmak hareketleri gelecek deniyordu da.

Önceki mesajını kaçırmışım dostum kusura bakma, evet sense 6'da mevcut hepsi.

Dilersen htc one m7 cihazına m8 romunu kurabilirsin.Buyur port işlemini gerçekleştirdik.

http://www.trandroidev.com/m7-rom-paylasimlari/6721-rom-sense-6-19-mart-trad-sixth-sense-android-4-4-2-htc-m7-sense-6-rom-5.html

Günlük kullanım için henüz uygun değil fakat merak edip test etmek istiyorsan tavsiye ederim,birçok yenilik var.Ben çok beğendim açıkçası.

ben daha rusların sitesinden indirmeye çalışıyorum ne ara koydunuz be

edit:htc amma sızıntı veriyor ya çok beceriksizler

günlerdir şu romu arıyorum bakmadığım forum kalmadı şu aptal rus sitelerinde de yoktu çok sağol reyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

bizim cihaz için sense 6 port sızmıştır :) şuan denemekteyim saygılar..

Hocam g2 gibi çift tıkla açılıyor mu ekran? Sense 6 ile çeşitli parmak hareketleri gelecek deniyordu da.

Seçeneklerden var ama çalışmıyor. Yada ben beceremedim. Zaten PORT günlük kullanım için İdeal değil. 2mart dan sonra mikenin portu çıkacak o daha iyi olacaktır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

Telefonu bilgisayara bağla, sonra bootloaderı aç. Adb ara yüzünden fastboot erase cache yap. Daha detaylı anlatım google da var.

ANLAMADIM DETAYLANDIRIRSANZ ÇOK SEVİNİRİM,,

VİPER ROM YÜKLEDİKTEN SONRA AÇILIP AÇILIP YENİDEN BAŞLIYOR ALLAHTAN TWR DEN YEDEĞİNİ ALMIŞTIM ONU GERİ RESTORE ETTİM AÇILDI ...
  • Beyler bu son güncelleme ne hatla yariyor ? 200 kusur mb olan

• Twitter için programından direk girmek isteyenler için ;

( Alıntıdır )
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankan43

Twitter için programından direk girmek isteyenler için ;

( Alıntıdır )
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

kardeşim yaptım olmadı??

Edit:Sanırım oldu kardeşim eğer twitter tekrar açılmadıysa

bazen alıyor bazen almıyor tweetleri ve ayrıca çok yavaş ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babyfaced07 -- 21 Mart 2014; 16:20:46 >

• babyfaced07 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam çok yavaş malesef. Ben de forumda başka bi arkadaştan gördüm. Hiç yoktan okunabiliyor diye geçiştridim. Programı kullanmak isteyenler için
  • Ben wifi dns 8.8.4.4 yapip hizli baglaniyom.
    Mobil veride program şart sanirim. Zanmate , hotspot tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

telefonu dün sıfır gold dan aldım

şu 4.4.2 zımbırtısını cihaza yükledim fakat ciahz aşırı şarj içer oldu bu ne arkadaşlar 3 g den nere girince içiyor resmen şarjı,

eskiden insignia aracım vardı gaza bastım benzin ibresinin hareketini açıkca görebiliyordum , bunda da o misali aşırı batarya tüketimi var cihazda,

5s den buna geçtim böyel sarj tüketimi görmeden akşamdan sabaha kadar şarjda kaldı sabah çektim 2 dk da 98 sonra 95 e düştü

rootladım cihazı viper rom 4.2.2 yi indiriyorum, yükleyip rahat etmek istiyorum

birde samsunglardaki gibi gaintable vs dosyası iel oynayarak dış sesi dahada yükseltmek mümkün mü

çok erken davranmışsınız, keşke bi 10-15 gün kullanıp şarj döngüsünün oturmasını bekleseydiniz. 1 günde telefonu böylesine yargılamanız acayip olmuş. ayrıca eşitleme ayarlarındaki uygulamaların fazlalığı ve eşitleme sıklığı da batarya için önemli bir etken. ekran parlaklığı kadar etkileri var neredeyse.

daha 48 saat geçmeden böyle şikayet etmeye başladıysanız bu kafayla şikayetiniz bitmez, en iyisi gidip S4'le değiştirin o telefonu :)

• Beyler ben uygulama indiremiyorum yeterli hafıza yok diyor ama yer var

• Arkadaşlar cihazım servisten geldi, cihazınız klonlanmış diye yazıyor. Çıldıracam bu nasıl iş, bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı. Yardımcı olurmusunuz ?
    Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakomo -- 22 Mart 2014; 0:12:58 >
  • 4.4.2 den sonra harika sonuçlar aldım
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

• Ya beyler hürriyetin sitesindeki ve bazı başka sitelerdeki videolar oynamıyor. Bunu nasıl duzeltebilirim? Eksik bir şey mi var?

Birde indirdigimiz dosyaların nereye kayıt olduğunu bir türlü bulamadım. Oyunlardan falan bahsetmiyorum he :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Ya beyler hürriyetin sitesindeki ve bazı başka sitelerdeki videolar oynamıyor. Bunu nasıl duzeltebilirim? Eksik bir şey mi var?

Birde indirdigimiz dosyaların nereye kayıt olduğunu bir türlü bulamadım. Oyunlardan falan bahsetmiyorum he :)

Es dosya yoneticisi kullan. Download klasorune iniyo hersey :)
    Video olayiysa flash olmadigindan olabilir , bazi videolar mobil desteklemiyor

• Arkadaşlar new htc one çıkınca tahmini fiyat ne olur ? htc one hala alınır mı ? New Htc One ı ilk çıktığında almak istemiyorum çünkü htc one daki gibi hatalar çıkabilir diye korkuyorum .Bu yüzden Htc one almayı da düşünüyorum.Sizin fikriniz nedir ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakomo

Arkadaşlar cihazım servisten geldi, cihazınız klonlanmış diye yazıyor. Çıldıracam bu nasıl iş, bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı. Yardımcı olurmusunuz ?
    Şimdiden teşekkür ederim.

Size mesaj geldi mi imeiniz klonlandı diye

• Arkadaşlar şarj sürem iyi mi acaba ? Yakınlarda kamera pembeleşmesi yüzünden garantiye vermeyi düşünüyorum..

Eğer şarjda bir sıkıntı varsa bunu da eklemek isterim

• Eyvallah sağ olasın onu deneyeyim.

Flash chrome'un kendisinde var diye biliyorum. Bu hürriyetin sitesindekiler farklı format mı istiyor acaba?

Haricen flash indirebiliyor muyuz?
  • oguzhankan43 kullanıcısına yanıt
    Muazzam sarj süresi
    Stock rom mu acaba?
  • orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    Evet hocam stock rom 7 aylık cihazım
  • 
Sayfa: önceki 22262227222822292230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.