Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2023. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.120.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20212022202320242025
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gta san andreas ve vice city yi yükledim ama araba sürerken biraz kasıyor ve araba için yön kontrolü biraz zor geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Arkadaşlar
    Cihaza rom yüklemek için recovery moda geçtım,,fakat dalgınlıkla tüm sistemi formatladım.haliyle rom dosyası da uçtu..şu an cıhaz tamamen boş ve recovery modda..nasıl rom yukleyebılirim tekrar?

hocam reevory moda gecınce ıcındekı rom sılınmıyor kapatın acın yada 2tusa basılı tutup reset atın
  • Amedra kullanıcısına yanıt
    İstanbul kvk ye gönderilen telefonlar Maltepe ye mi yoksa Kartal a mı gönderiliyor acaba, benim de Samsun kvk dan gönderildi 10 gün önce.
  • ustaserdar U kullanıcısına yanıt
    Guc tasarruf modunu kapatmayi dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hallettim hocam çok teşekkür ediyorum..sagolun..

• quote:

Orijinalden alıntı: juna1986

Arkadaşlar ekranda köşede işaretlediğim şey nedir ve nasıl kullanılır, yardımcı olurmusunuz.

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Hocam htc media link hd olması lazım onu kullanabilmek için diyebiliyorum...

• Şu an hangi yazılımı kullanıyorsunuz arkadaşlar. ? Cihaz hakkında kısmını biri resmini çekip koyabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyubov

quote:

Orijinalden alıntı: juna1986

Arkadaşlar ekranda köşede işaretlediğim şey nedir ve nasıl kullanılır, yardımcı olurmusunuz.

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Hocam htc media link hd olması lazım onu kullanabilmek için diyebiliyorum...

Eğer evinde dlna bağlı bir tv varsa o tuşa basarak telefondaki video,resim,müzik vs. oradan oynatabiliyorsunuz kolayca.

• sarikanarya567 kullanıcısına yanıt
    Peki dlna nasıl yaparım kısaca bilgi verir misin

• Kullandığınız şarj aleti nedir arkadaşlar?(orjinali değilse giriş çıkış değerleri neler) Telefon min. 3 buçuk saatte şarj oluyor bunu kısaltmanın yolu yokmu sanki 2a lık şarj cihazlarıylada bu fark düzelmiyor 5w 3a şarj aletimi kullanmam gerek sizde nasıl şarj olma süresi
  • 2a orjinal s4 şarj aleti kullanıyorum...
    gayet de memnunum...
  • hocam mesaj kirliliği olmuş kusura bakmayın önceki yazılanları yeni buldum , tam şarz olma süreniz nekadar ? ve orjinal 2a almak daha mantıklı duruyor teknosa gibi yerlerden temin edebilirim herhalde.
  • -TOSUN- kullanıcısına yanıt
    Şunlar güzel mesela, beyaz olanı belli bile olmuyor.
    http://www.ebay.com/itm/Ultra-thin-Clear-New-TPU-Gel-Soft-Case-Cover-Pouch-Protector-For-HTC-One-HTC-M7-/171053668876?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item27d397da0c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 22 Aralık 2013; 22:51:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karapuma_

hocam mesaj kirliliği olmuş kusura bakmayın önceki yazılanları yeni buldum , tam şarz olma süreniz nekadar ? ve orjinal 2a almak daha mantıklı duruyor teknosa gibi yerlerden temin edebilirim herhalde.

telefoncualrda makul fiyata bulabilirsin hocam...

2 saat 10 dk şarj tamamlanıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

Orijinalden alıntı: Karapuma_

hocam mesaj kirliliği olmuş kusura bakmayın önceki yazılanları yeni buldum , tam şarz olma süreniz nekadar ? ve orjinal 2a almak daha mantıklı duruyor teknosa gibi yerlerden temin edebilirim herhalde.

telefoncualrda makul fiyata bulabilirsin hocam...

2 saat 10 dk şarj tamamlanıyor..

bataryanında değişmediginide göz önüne alırsak 2a mantıksız
    Ben usb den sark edıyorum yaklasık 3-4 sürüyo
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    3a bulmak sıkıntı olur herhalde 2a kullanalım bakalım 2s 10 dk da çok iyi, teşekkürler
  • usb sıkıntı..hem uzun hem sağlıksız uzun vadede..

ben memnunum 2a dan..
  • Bu konuya nolmuş la saatlerdir kimse mesaj atmamış

• Kimse var mı?😏😏

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyrun:)

• 
Sayfa: önceki 20212022202320242025
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.