Bildirim
HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1925. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
Aslında batarya fazla hızlı bitmiyor. Ancak sanırım göstergede bir sorun var. %100 dolu göründükten sonra +1 saat daha şarjda bekletin. Sonuç olarak 4+ saat ekran süresi alacaksınız... -
aksine 4.4 guncelleme amerikadan baslayacak once goggle edition sonra developer edition sonra avrupa 1 aya baslamasi bekleniyor turkiyeye gelmesi ocak sonunu bulur tahminen @cagrimir@kaleci07 -
arkadaşlar bu telefonla konuşma yaparken sesin kalitesi çok düşmüş resmen sesin kalitesi yerlerde normalde hoparlor tadında güzel bir ses ile konusurdum mikrofondan geliyormuş gibi sizede oluyormu bu güncellemeyi adlgıma bin pişman oldum bu kadar sorunlu güncelleme olcagını hiç tahmin etmezdim isyan etmek istiyorm edemiyorm -
quote:
Orijinalden alıntı: marto1
arkadaşlar bu telefonla konuşma yaparken sesin kalitesi çok düşmüş resmen sesin kalitesi yerlerde normalde hoparlor tadında güzel bir ses ile konusurdum mikrofondan geliyormuş gibi sizede oluyormu bu güncellemeyi adlgıma bin pişman oldum bu kadar sorunlu güncelleme olcagını hiç tahmin etmezdim isyan etmek istiyorm edemiyorm
edelim kardeşim isyan en temel hakkımız kahrolsun pkk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
htc binasına yürüyelim :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: tekkole
Sarji %8 civarlarindan sıfıra düşüp kapanan arkadaşlar. Telefonunuzu orjinal şarj aleti dışında şarj ettinizmi uzun sure. Sarjli kılıf araç sarji vs. Ben sarjli kılıf kullandım bi müddet acaba bozmuş olabilir mi diye düşünüyorum. Ve şöyle bi durum var eğer tam şarj yapmazsam mesela %40 doldurursam %1 e kadar normal gidiyor kapanma olmuyor. Nedir ne değildir çözemedim factory reset de attım değişmedi
Bende sıklıkla usb'den sarj ediyorum. Batarya ya her hangi bir zararı olur mu? Uzun süre sarj dolmuyor usb'den hele telefonda mobil interneti açsam akşama kadar dolmayacak nerde ise -
Harika..:)
Pil bu işte..
Bende bu kadar olmasa da rahatlikla 5 saate yaklasabiliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hunkar1
Pil bu işte..
Hocam süpürge işe yarıyor.
Fakat sanırım yarın aranızdan ayrılıyorum. Galaxy Note 3+Gear gelicek yarın :( -
-
quote:
Orijinalden alıntı: bayramcetin
quote:
Orijinalden alıntı: tekkole
Sarji %8 civarlarindan sıfıra düşüp kapanan arkadaşlar. Telefonunuzu orjinal şarj aleti dışında şarj ettinizmi uzun sure. Sarjli kılıf araç sarji vs. Ben sarjli kılıf kullandım bi müddet acaba bozmuş olabilir mi diye düşünüyorum. Ve şöyle bi durum var eğer tam şarj yapmazsam mesela %40 doldurursam %1 e kadar normal gidiyor kapanma olmuyor. Nedir ne değildir çözemedim factory reset de attım değişmedi
Bende sıklıkla usb'den sarj ediyorum. Batarya ya her hangi bir zararı olur mu? Uzun süre sarj dolmuyor usb'den hele telefonda mobil interneti açsam akşama kadar dolmayacak nerde ise
Usb şarjini fazla kullanmamalisin çok sık kullanım da zarar veriyor diye biliyorum. Çünkü düşük voltaj ile etmiş oluyorsun ve yavaş dolma sebebi de o.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tamam hocam bu gece supurge ile halledecgim.
Hayirli olsun..umarim memnun kalirsin dostum..
Fotografi tekrar eklersen sevinirim hocam.
Su an gozukmuyor..
quote:
Orijinalden alıntı: adını nick koydum
quote:
Orijinalden alıntı: hunkar1
Pil bu işte..
Hocam süpürge işe yarıyor.
Fakat sanırım yarın aranızdan ayrılıyorum. Galaxy Note 3+Gear gelicek yarın :(
Hocam pişman olacaksın büyük ihtimal. 4 gün note 3 n9005 kullanmak gibi bir hata yaptım, ve yanlıştan döndüm. Bir kere büyük, sesi duyulmuyor, ve Sense ye olan alışkanlığım toucwhitz arayüzünü kesinlikle red etti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john mclane -- 22 Kasım 2013; 18:45:15 >
-
Arkadaşlar telefonun pin şifresini unuttum, 105 kere falan yanlış girdim baktım olacağı yok şifremi unuttum bende formatlıyım dedim ama kilit tuşuna basılı tutunca telefonu yeniden başlatıyor, güç kapama vs yok. Ne yapmalıyım?
@ ST4R
@ßlaCKFOX
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakingcat -- 22 Kasım 2013; 19:21:57 > -
Gayet normal hocam..
Daha evvel de dedigim gibi..bu degerler normal ve olmasi gereken degerler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X