Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1808. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.122.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18061807180818091810
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realwestt

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Hocam minion rush oyunda acayip takiliyor takilmayan varsa soyleyebilirmi?

4.3 custom rom ve gpu da %10 oc var şimdi oyunu kurdum oyunda herhangi bir takılma yok arka planda işlemciyi kullanan diğer uygulamaları gözden geçir derim

Hocam peki oc kendin mi yaptin ve arkaplanda islemciyi kullanan uygulamalara nasil bakicagim?

kurduğum maximus romda oc miktarını kurulum sırasında belirleyebiliyorsun misal şuan yanlış hatrlamıyorsam 470mhz gibi bir değer seçmiş olmam lazım.markette task manager olarak aratırsan birçok kontrol programı bulabilirsin

Cok sagol bide romlar falan garanti disi birakiyomu ve root gerekiyomu ve nasil yapiyoruz ?

evet garanti dışı bırakır kabaca anlatayım önce cihazın bootloader kilidi açılır, cihaza cwm yada twrp recovery kurulur, uygun hboot düşürmeye yarayan rom yüklenir, cihaz s-off yapılıp cid kodu değiştirilir(son kısım ile dilediğin cihaza ait her romu yüklersin) daha sonra eski stok recovery ve roma dönmek gerekiyor ki bu biraz daha zor bir işlem o sebeple bu konuda bilgili değilsen tavsiye etmiyorum.

Not: cihazı tamamen stok hale getirdiğinde tekrar garanti kapsamına girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 29 Ekim 2013; 19:03:05 >

• Maximus romda öyle bir seçenek yok kurulumda. Sonradan kernel kurduysaniz onda olabilir o seçenek. Zaten oc/uv özellikleri custom kernellerle mümkün olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: karizma6080

Maximus romda öyle bir seçenek yok kurulumda. Sonradan kernel kurduysaniz onda olabilir o seçenek. Zaten oc/uv özellikleri custom kernellerle mümkün olabiliyor.

upss düzeltme için sağol doğru söylüyorsun onu elementalx kernel ile belirliyoruz
  • Rica ederim benim merak ettiğim de elementalx kernelden sonra kamera performansı nasıl? Eski surumlerde stock kernele göre azalma oluyordu sende durum nasıl ?

• quote:

Rica ederim benim merak ettiğim de elementalx kernelden sonra kamera performansı nasıl? Eski surumlerde stock kernele göre azalma oluyordu sende durum nasıl ?

elementalx ile netleme çok daha çabuk oluyor performanstaysa herhangi bir düşüş fark etmedim
  • bir diğer problem ekranla kasa arasında oluşan boşluk.
    http://www.youtube.com/watch?v=QNT1YRcGDL0

• Herkese merhaba,

Geçen hafta HTC One Siyah aldım. (Iphone 4s'ı bırakıp)

Telefondan çok memnunum.

Ancak soracağım birkaç soru olacak deneyimli kullanıcılardan.

1-) Arada bir ekranın üstün klavye simgesi çıkıyor ve "Giriş Yöntemini seçin (HTC sense input)" diyor. Bende zaten HTC sense input seçili. Neden sürekli bu klavye çıkıyor ekranın üst kısmında?

2-) Telefona daha kılıf almadım, alamadım aslında. Malesef ülkemizde düzgün kılıf bulamadım. Internette 2 katmanlı kılıflar var. Aşağıda linkleri mevcut. Sizce hangisini almalıyım. Ya da Türkiye'de gerçekten kaliteli bir kılıf satılmakta mıdır?

http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/incipio-incipio-dualpro-htc-one-hard-shell-case-ht350-black-ht350/10247112.aspx?path=38c78bd034e8a1bdd9394c593bec915ben02

http://www.mobilefun.co.uk/case-mate-tough-case-for-htc-one-black-p38255.htm

Teşekkürler

• şimdi serviste olan telefonumla çektiğim fotoğraflar pek fazla panaroma fotoğraf görmedim forumda eklemek istedim.

• Bu resimi evimin balkonundan an itibari ile çekitim

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Karanlık ortamda çektim an itibari ile

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Bu resimde çalışma masam yine karanlık ortamda

4.2.2 sürüm yüklü

Cihazımın duvar kağıdı :)

• 21 ekim tarihli sürüm değil mi? Yoksa daha yenisi çıktı mı

• 1 saat içinde 29 kutlamalarında çektiğim videoları paylaşacağım. şimdi yüklenmesini bekliyorum. pembelik sorununu da örnekle ve videoda görmüş olursunuz.
  • Lg g2 knock knock adinda cift tiklamayla ekrani acan bir ozellik var. Bunu htc one uygulayabilirmizyiz. Acma butonunu rahatlatmak adina.

• newfel kullanıcısına yanıt
    Hmmm evet gördüm.

Benim için kayganlığı olup olmaması. Nasıl peki kaygan deıldır umarım bu?

Ayrıca e-bay dan mı aldın?

Eyw
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakburak1987

https://store.donanimhaber.com/b5/de/66/b5de6616bdd280f0a64f057ba35ef243.jpg
    makro çekim nasıl çıkmış..?

Bu ne böyle be

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

quote:

Orijinalden alıntı: burakburak1987

https://store.donanimhaber.com/b5/de/66/b5de6616bdd280f0a64f057ba35ef243.jpg
    makro çekim nasıl çıkmış..?

Bu ne böyle be

Kedide nuri alco tipi sezen kimse var mi benden baska

• quote:

21 ekim tarihli sürüm değil mi? Yoksa daha yenisi çıktı mı

Tarihe bakmadımda sürüm tam olarak ElementalX-m7-6.1.1.zip
  • http://m.gittigidiyor.com/urun/96404467

Orijinal midir acaba bu ürün anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba? Forumdaki bi arkadaş daha hızlı şarj ediyor demiş başka kullanan da var mı zararı olur mu bataryaya?

• 
Sayfa: önceki 18061807180818091810
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.