Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1700. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.668
Cevap
200
Favori
2.093.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16981699170017011702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar orjinal htc one kılıflarını hangi sitede bulabilirim? zaten hepi topu 2 kılıfı var ama nerede bulurum?
  • dün akşam lg g2 yi incelemek için teknosaya gittim...daha önce htc one u uzun uzun inceleme fırsatı bulmamıştım,gitmişken htc one ıda inceleyeyim dedim...zaten htc one x+ kullanıcısıyım...hep merak ediyordum şu karanlık ortamda kamera pembeleşme olayını ,kasa açıklıgı olayı ve ölü piksel olayı..tehşirde siyah ve gri vardı ikisinide denedim gerçekten ikisinde de pembeleşme sorunu vardı..hatta ben deneme yaparken teknosa da çalışan bii arkadaş yanıma geldi ve gülümsedi,herkes bu sorundan haberdar sanırım dedi...demekki deneyen çok...ikisinide inceledim ölü piksel göremedim...kullanıcıların kasa açıklıgı diye şikayet ettigi durum beni hiç ama hiç rahatsız etmedi...bence bu durum çok normal,nasıl oluyorda kullanıcılar bunu kendilerine dert edip servis servis dolaşıp ,forumlara yazıp kendilerini yıpratıyorlar,yoruyorlar anlamadım valla...neyse bu benim düşüncem tabii.. lg g2 yi inceledekten sonra çok çekici gelmedi bana ,fakat tabii bende 10 aydır htc kullandıgım için bununda etkisi vardır... valla gezdim dolaştım note 3 üde inceledim lg g2 yide htc onu da ...hepsi güzel telefonlar,kim hangi telefonu kullanıyorsa hayırlı ugurlu olsun...gerçekten artık kötü telefon yok,ihtiyaca,zevklere göre çeşit çeşit seçenekler mevcut...

• quote:

Orijinalden alıntı: alimelle

Ama ürün iyi, daha iyisi yok çünki orjinalle aynı fabrikadan çıkma, ahanda sana benim kılıf :)
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Hocam orjinalinin ilani yok mu bunun hic ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

quote:

Orijinalden alıntı: ST4R

Ayarlar uygulamalar tümü google arama devre dışı

Sanırım birçok kişinin mustarip olduğu soruna çözüm oldu.

Çok teşekkür ederim.Son zamanlarda iyice canım sıkılmıştı...

Rica.

• Lg deki ekrani iki tıkla açma özelliği Htc one da kullanılabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: info2

ara ara kesilmeler oldu da ondan sordum

Konuşurken aşağıda bulunan mikrofana dikkat et şarj girişinin yanındaki delik eğer elin onu kapatiyorsa ses az gider bazen benim de başıma geliyor bir bakıyorum parmagim orda

• Stabillik konusunda arkadaşların dediği gibi gerçekten aşmış bir telefon Htc One. Şu ana kadar ne bir yavaşlama ne takılma donma kilitlenme ya da herhangi bir anormallik ima eden bir durumla karşılaştım. Hem çok stabil hem de android. Benim korkum: Htc zarar edip duruyor, batarsa biz böyle telefonları nerden bulacağız bir daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 5 Ekim 2013; 11:24:21 >
  • İgilenen olursa bi kaç kere kullanmış oldugum URBAN ARMOR GEAR Case for HTC One (M7), Rust satılıktır.
  • 100 küsür lira aynı mala vereceksen dingiltere hTC den yada gittigidiyordan alırsın, tek renk ve benimkiyle farkı sıfır, dediğim gibi bunlar aynı farbrikanın malı, birinde kutuda barkod var diğerinde yok, plastik kılıfa 100 küsür lira verilmeeez.
  • Ya beyler benim yakinlik sensorunde sorun var.
    Kulaktan uzaklastirinca ekran acilmiyor..bir kac defa salliyorum anca oyle..
    android revo.kullaniyorum..romdan.mi kaynakli acaba ne dersiniz?

• alimelle A kullanıcısına yanıt
    resimleri simage olarak değiştirin sayfa düzeni bozuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

Lg deki ekrani iki tıkla açma özelliği Htc one da kullanılabilir mi ?

evet yalnız cihazı root edip elemental x kernel yüklemek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimelle

100 küsür lira aynı mala vereceksen dingiltere hTC den yada gittigidiyordan alırsın, tek renk ve benimkiyle farkı sıfır, dediğim gibi bunlar aynı farbrikanın malı, birinde kutuda barkod var diğerinde yok, plastik kılıfa 100 küsür lira verilmeeez.

hocam ıngıltereden satanlar var ebayda 23$ cıvarı falan free shipping onlar orjınal degıl mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

Lg deki ekrani iki tıkla açma özelliği Htc one da kullanılabilir mi ?

evet yalnız cihazı root edip elemental x kernel yüklemek gerekiyor.

Benim s3 rootlu. Acaba bi linki filan var mi??

• mesela alıcagım kılıf bu sızın goruslerınız nelerdırhttp://www.ebay.com/itm/Genuine-HTC-One-Double-Dip-Hard-Shell-99H11105-00-HC-C840-/360729380151?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item53fd258537

kılıfın yanında da ekran koruyucu olarak aynı satıcıdan bunları alıcam:http://www.ebay.com/itm/12-1-Pack-timri-LCD-Screen-Protector-Guard-HTC-One-M7-2013-/350785694731?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item51ac74ec0b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smugglers -- 5 Ekim 2013; 12:35:01 >

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt
    tesekkurler yararli bi cevap oldu.deniyelim bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeveRNighT

mesela alıcagım kılıf bu sızın goruslerınız nelerdırhttp://www.ebay.com/itm/Genuine-HTC-One-Double-Dip-Hard-Shell-99H11105-00-HC-C840-/360729380151?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item53fd258537

kılıfın yanında da ekran koruyucu olarak aynı satıcıdan bunları alıcam:http://www.ebay.com/itm/12-1-Pack-timri-LCD-Screen-Protector-Guard-HTC-One-M7-2013-/350785694731?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item51ac74ec0b

Aynı ürüne daha fazla para verme ısrarını anlayamiyorum. 14.99 ilanı al zaten posta ücretinde yok. Bende pimpirikli biriyim ama bu kılıftan gerçekten memnun kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Ya beyler benim yakinlik sensorunde sorun var.
    Kulaktan uzaklastirinca ekran acilmiyor..bir kac defa salliyorum anca oyle..
    android revo.kullaniyorum..romdan.mi kaynakli acaba ne dersiniz?

Işığa tut bende de ilk aramada yapıyor ya da güç tuşuna bi kez bas

• quote:

Orijinalden alıntı: maxim

Cihazımı yurtdışından almıstım 1 haftadır kullanıyorum genel olarak memnunum sadece bazı menü arayüzleri hoşuma gitmedi o kadar..

Ölü piksel yok, kasa açıklığı yok, çok fazla resim çekmedim ama kamera ile ilgili de bi problem yaşamadım

seri numarası FA36 ile başlıyor bu ne demek tam olarak iyi mi kötü mü bilemedim (bazı serilerin problemli olduğunu yazmıssınız)

bu cihazın uluslar arası garantisi olduğunu nerden anlayacam ?

Bende merak ediyorum htc nin yurt dışından alinanin garantisi varmı????

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

Orijinalden alıntı: maxim

Cihazımı yurtdışından almıstım 1 haftadır kullanıyorum genel olarak memnunum sadece bazı menü arayüzleri hoşuma gitmedi o kadar..

Ölü piksel yok, kasa açıklığı yok, çok fazla resim çekmedim ama kamera ile ilgili de bi problem yaşamadım

seri numarası FA36 ile başlıyor bu ne demek tam olarak iyi mi kötü mü bilemedim (bazı serilerin problemli olduğunu yazmıssınız)

bu cihazın uluslar arası garantisi olduğunu nerden anlayacam ?

Bende merak ediyorum htc nin yurt dışından alinanin garantisi varmı????

var arkadaşım. yanlış hatırlamıyorsam avrupa cihazı 2 yıl abd cihazı 1 yıl.

• 
Sayfa: önceki 16981699170017011702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.