Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.120.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13361337133813391340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet ama direk ayarlarda yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

Belki 45116135. kez soruluyordur biliyorum ama sizce siyah mı gümüş mü :) gümüşü bir türlü canlı göremedim hep siyah görüyorum ve tamamen siyah olması hoş ama gümüşü daha güzel gibi fotoğraflarda. Bir türlü karar veremiyorum ikisini görenler yorum yapabilir mi ?

Gümüş renk kesinlikle görsel olarak daha ıyi siyahtan ben gümüş renk kullaniyorum cok ıyi ve kasanın tasarımı daha belli edici yinede karar senin hayirli olsun simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

quote:

Belki 45116135. kez soruluyordur biliyorum ama sizce siyah mı gümüş mü :) gümüşü bir türlü canlı göremedim hep siyah görüyorum ve tamamen siyah olması hoş ama gümüşü daha güzel gibi fotoğraflarda. Bir türlü karar veremiyorum ikisini görenler yorum yapabilir mi ?

Kesinlikle gümüş. Siyahı kumandaya benziyor.

yok artık, kumanda mı? :)

tabii ki siyah. bunu kullandıktan sonra anlarsınız ancak. hangisi doğru karar, hangisi değil. gümüşü de kullandım, siyahı da. yahu kesinlikle siyah, kesiyorum burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: mulholland dr.

quote:

quote:

tabii ki siyah. bunu kullandıktan sonra anlarsınız ancak. hangisi doğru karar, hangisi değil. gümüşü de kullandım, siyahı da. yahu kesinlikle siyah, kesiyorum burada.

Black forever

• Her iki renk de güzel; ama bu telefon ile özdeşleşen renk gümüş. Bence gümüş tercih edilmeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

quote:

quote:

quote:

Black forever

Nasıl bir kumandaysa artık o

Ben de siyah kullanıyorum iyi ki siyah almışım ayrıca siyahın modası geçmez şu da bi gerçek ki siyah daha sorunsuz kasa açıklığı konusunda

• Siyah kullanan arkadaşları rencide etmek istemedim, kusura bakmasınlar. Renkler ve zevkler tartışılmaz. Ancak htc bu telefonda gri üzerine daha çok reklam yaptı. Aynı one x deki gibi. Fakat eski bir sensation xe kullanıcısı olarak da o telefona siyahı yakıştırıyordum. Onun dizayn çizgisini koruyan droid dnaya da siyah üzerine kırmızı yakışıyor.
    Sözün özü şu: one ailesine beyaz-gri gibi açık renkler gidiyor. Zaten reklamlar da o renk üzerine. Ancak dna/butterfly dizaynına da siyah üzerine kırmızı yakışıyor.

TABİ BÜTÜN BUNLAR ŞAHSİ FİKRİM.

• telefonun sadece akıllı değil "ateşli ve akıllı" olsun istiyorsan bunun rengi belli
    glamour red
  • Dr.Ryzz kullanıcısına yanıt
    Kasa açıklığı konusunda siyah bellei etmiyor desek daha doğru olur sanırım :) tek renkde göze batmıyor sadece olay bu yoksa kasa açıklığı o renkde var bunda yok o seride var bu seride yok diye bi eşy görmedim en az 8 -10 tane ayrı yerlerden ayrı serilerden teelfon inceledim en son vatanda istediğim şartlarda açarak bakarak kontrol ederek alabildim...
  • yaklaşık 2 saat internet,
    45 dk civarı oyun,
    30 dk telefon görüşmesi, 15-20 mesajlaşma
    ara ara facebook, twitter'da takılmaca,
    5-6 resim, 4 dklık video çekimi,
    1 saate yakın müzik dinleme video izleme olayları.

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]
  • arkadaşlar su oyunlara bakın ya :(:((:(:(:(:

http://shiftdelete.net/haftanin-ios-oyunlari-17-46081.html?ref=promo
  • Telefonun özelliklerini tanımak isteyenler/bilmeyenler demo uygulaması ile bilgi sahibi olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcvts

arkadaşlar su oyunlara bakın ya :(:((:(:(:(:

google play e canlı bomba saldırısı düzenllycem şimdi

• Arkadaşlar n73 ümden kişileri nasıl aktarabilirim yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasva___

yaklaşık 2 saat internet,
    45 dk civarı oyun,
    30 dk telefon görüşmesi, 15-20 mesajlaşma
    ara ara facebook, twitter'da takılmaca,
    5-6 resim, 4 dklık video çekimi,
    1 saate yakın müzik dinleme video izleme olayları.

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

23saat gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusfurkanayse

Arkadaşlar mehmed altair arkadaşımızın da yardımıyla bugün cihazı önce unlocked sonra root yaptım recovery yükleyip mehmedin önerdiği romu kurdum (insert coin) aroma installerdan romu istediğiniz gibi sekillendirebiliyorsunuz. Üzerine yine elementalx kernel yüklerin. Hep merak ettiğim sorulara kndim cvp bulmuş oldum. Kernel o.c. li cpu 1890 mhz gpu 450 mhz de ve oyunlar gayet akıcı bilhassa farkı real racing 3 de bariz hissettim oyun kaymak gibi oldu. Cihazda ram baya rahatladı. Geçişler daha hızlı oldu. Ve size de şunu söyleyeyim sakin korkmayın. Gecen sene s3 u her şekle sokmustum bu sefer de htc one ile harikalar yapmaya baslicam bu cihazı geliştirmek elinizde önünüze gelen tabağa razı olmak yerine size geleck tabağı siz belirleyin .

Telefonunun yurtdışı telefon olduğunu , bu sebeple garanti dışı kalmasından korkmadığınıda belirtmeliydin .

• Bunlar da benim sonuçlarim.
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: yunusfurkanayse

Arkadaşlar mehmed altair arkadaşımızın da yardımıyla bugün cihazı önce unlocked sonra root yaptım recovery yükleyip mehmedin önerdiği romu kurdum (insert coin) aroma installerdan romu istediğiniz gibi sekillendirebiliyorsunuz. Üzerine yine elementalx kernel yüklerin. Hep merak ettiğim sorulara kndim cvp bulmuş oldum. Kernel o.c. li cpu 1890 mhz gpu 450 mhz de ve oyunlar gayet akıcı bilhassa farkı real racing 3 de bariz hissettim oyun kaymak gibi oldu. Cihazda ram baya rahatladı. Geçişler daha hızlı oldu. Ve size de şunu söyleyeyim sakin korkmayın. Gecen sene s3 u her şekle sokmustum bu sefer de htc one ile harikalar yapmaya baslicam bu cihazı geliştirmek elinizde önünüze gelen tabağa razı olmak yerine size geleck tabağı siz belirleyin .

Telefonunun yurtdışı telefon olduğunu , bu sebeple garanti dışı kalmasından korkmadığınıda belirtmeliydin .

Aynı şeyleri yurtiçi cihazim s3.e de yapmıştım o zaman da pişman değildim şimdi de değilim hamarat vegas bile akıyor . Bu benim görüşüm. Benim kadar cihazdan performans beklemeyenler cihazı default birsekilde kullanabilirler. Zevk ve kullanım meselesi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: LuxResset

quote:

Orijinalden alıntı: zxcvts

arkadaşlar su oyunlara bakın ya :(:((:(:(:(:

google play e canlı bomba saldırısı düzenllycem şimdi

işin garip yanı apple ne kadar büyük olsada google dünya devi bi firma . fakat su oyunlardan bir tane ,sadece bir tanesi play store da yok . cidden cok ama cok kaliteli oyunlar ya . cok kaliteli

• quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

quote:

quote:

quote:

Black forever

Kırmızı forever :D akşam üstü one almak için teknosaya girdim çalışan tanıdı aldınmı diye sordu bende almadım deyince eliyle 1 dk yaptı ve arka tarafa gitti birde gelince ne göreyim kırmızı one :D akşam itibariyle bende one sahibiyim uzun süredir beklememe rağmen şüphelerim vardı ama iyiki almışım süper bir telefon :)

• 
Sayfa: önceki 13361337133813391340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.