Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.120.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12151216121712181219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • screen off and lock programı ile guc tusunu kullanmadan ekran kilitleme bence cok yararlı olmus,keske aynı sekilde kilidi kaldırabılseydık guc tusunun zamanla deforme olmasını onleyebılırdık belkide...
  • Roark kullanıcısına yanıt
    screen off and lock indirdim ben
  • headhuntergs H kullanıcısına yanıt
    sımdıden hayırlı olsun kardesim,kırmızıya sahıp olanlara ımrenmıyorum degıl sahsen :)
  • Bugün , Ümraniye Carrefour Vodafone bayinde 1850TL ye satılıyordu.
    ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
  • 413 diyen var 417 var..cihaza göremi bu yazılımın boyutu..
    benimkide 413.
  • 413 mb. o arkadaş yazım hatası yapmış bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keeper35

sımdıden hayırlı olsun kardesim,kırmızıya sahıp olanlara ımrenmıyorum degıl sahsen :)

teşekkürler ;) bende merakla bekliyorum kırmızıyı, artık bunu en az 2 yıl kullanırım, tasarımı süper bir telefon değiştirmeye gerek yok artık.
  • Benim de simdi bitti guncelleme, kamerada guncelleme yok malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana gelen güncelleme de 413 mb.. arkadaş tam hatırlayamadığı için 417 mb yazmış.. sıkıntı yok yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoksumsu

S3'den geçtim One'a. Klavye kötü geldi. Benimle aynı düşünen var mı başka?

Ben de 4sten gectim. Ilk hafta dogru duzgun mesaj yazamiyordum ama alisinca da baya rahat oluyor. Zamanla benimsersiniz.

Hayirli olsun bu arada. S3ten sonra guzel bir tercih olmus.

• Zoe de 5saniyelik süreyi 10saniye cıkarma gibi bir şansımız varmı yoksa Video mu çekelim bunla uğraşmadan
  • Kim soylediyse seri noya gore guncelleme geliyor diye agir sallamis.

• Beyler öncelikle güncellemeniz hayırlı olsun

Biliyorum bu sorudan bıktınız ama birileri var birileri yok diyor

35-36-37 SERİLERİNDE HDR MİKROFON VARMI TELEFONU BU SERİLERDE OLAN BİRİ VARSA SÖYLEYEBİLRMİ ?
    EĞER YOKSA ÇOK FARKEDERMİ YANİ HTC KENDİ MİKROFNUYLA

TEŞŞEKÜRLER
  • Arkadaslar guncellemeden sonra telefefonunun alt barindaki simgeler(telefon,iletiler,internet ve camera) simgeleri telefonun menusundeki listenin en altina dizilmis. Sizdede var mi bu olay?

• quote:

Orijinalden alıntı: G0G0

arkadaşlar hangi menü tuşundan bahsediyoruz??? home tuşu mu? yoksa ekranın ortasından uygulamalar tuşu mu? geri tuşu da olmadığına göre hangi menü tuşu? hasta oldum.. :)

hocam dediğinizden hiçbişey anlamadım screen off için mi soruyorsunuz.home tuşuna basılı yukarı olarak kaydırarak ekranı kapatabiliyoruz
  • İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz kırmızı htc one satan bir yer varmı ?
  • Kırmızı one sahipleri, biraz net fotoğraflar paylaşabilir misiniz?

Sipariş vereceğim bende, iyice emin olmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: adarkayalikk

Beyler öncelikle güncellemeniz hayırlı olsun

Biliyorum bu sorudan bıktınız ama birileri var birileri yok diyor

35-36-37 SERİLERİNDE HDR MİKROFON VARMI TELEFONU BU SERİLERDE OLAN BİRİ VARSA SÖYLEYEBİLRMİ ?
    EĞER YOKSA ÇOK FARKEDERMİ YANİ HTC KENDİ MİKROFNUYLA

TEŞŞEKÜRLER

Dostum geçen sayfalarda bahsetmiştik.

35 serisinde HDR mikrofon kesinlikle mevcut. Diğer seriler ile ilgili net bilgi yok. Ancak yeni mikrofon da htc tarafından ONE modeline özel olarak geliştirilen mikrofon kullanılacak. sıradan bir mikrofon değil. Ayrıca gürültü engelleme teknolojisi bu mikrofonda da kullanılmaya devam edecek. Mikrofon konusunu kesinlikle kafaya takmayın. Yeni serilerden alırsanız cihaz muhtemelen geçen sayfalarda söz edilen hiç bir soruna sahip olmayacak. Şimdiden güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roark

S3 biraz daha geniş olduğundan yazım konusunda az dha rahat. Fakat alışınca çok seri oluyor. Benim gibi dokunmatik ekran kullanamayan biri bile alıştıysa siz de alışırsınız. Kötü değil alışma mevzusu bence.

quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Ben de 4sten gectim. Ilk hafta dogru duzgun mesaj yazamiyordum ama alisinca da baya rahat oluyor. Zamanla benimsersiniz.

Hayirli olsun bu arada. S3ten sonra guzel bir tercih olmus.

Teşekkür ederim.
    Benim sıkıntım geniş, dar olması veya alışık olma meselesi değil. Kelime tamamlama olayları çok yetersiz geldi. Bazı yerlerde tercüme hataları da var, sıkıntı değil ama ilginç geliyor. Telefonu çok sevdim ama klavye cidden canımı sıktı. SwiftKey kullanmayı düşünüyorum ama bakalım.

Düzenleme: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarjaleti -- 15 Temmuz 2013; 14:29:00 >

• keeper35 K kullanıcısına yanıt
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plexnor.gravityscreenofffree&feature=search_result

böyle bir uygulama var ama kullanmadım şimdi bakarken gördüm. denense algılaması düzgün ise gayet kullanışlı olur. ama pil ömrünü nasıl etkileyeceği çok önemli bence.
  • 
Sayfa: önceki 12151216121712181219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.