Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.120.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11661167116811691170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: black-or-white

_extreme_

tamam haklısınız makro çekim tebrikler....

bunca yılldır fotograf kursu hocasıyım fark edemedim ....

eyw hocam
  • BEYLER ARTIK ŞU SORULARA CEVAP VERSENİZ:
    alacagm yerde kutuyu actrmyorlar hangi seriyi alaym bide en son hangi operator getirdi htc one (daha yeni seri olması bakmndan)

kutu içinde çıkan kulaklık beats mı ?

internet üzerinden samsung gibi bişeyler indirebiliyormuyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: adarkayalikk

BEYLER ARTIK ŞU SORULARA CEVAP VERSENİZ:
    alacagm yerde kutuyu actrmyorlar hangi seriyi alaym bide en son hangi operator getirdi htc one (daha yeni seri olması bakmndan)

kutu içinde çıkan kulaklık beats mı ?

internet üzerinden samsung gibi bişeyler indirebiliyormuyuz?

hangı serı dıye bı sey yok sonucta hıc sorun yok denılen serıde bıle 1000de 1 vardır o da sana denk gelır sans ısı bakın acın kontrol edın ona gore alın eger kontrol etme ımkanınız yoksa 36 serılerı geldımı bılmıyorum ama onlara yonelın yenı serılere yonelın satıcıya sorun ona gore alın serıyıde

kutudan beats kulaklık cıkmıyor ama kalıtelı bı kulaklık

samsung gıbı derken anlayamadım ama guncelleme diyorsanız gelicektir onu ındıreceksınız 4.2.2 ama oyun program fln dersenız de google playden ındırıyorsunuz sonucta androıd market yanı

• Arkadaşlar bir sıkıntım var.Daha önceden bu sıkıntı yazılmıştı herhalde ama.Doa degişime giden cihazım 34fa ww ekranı normaldi ama yeni gelen cihaz fa 35mw'de güneşte yada ışıklı bir ortamda;ekranda küçük kare kare çizgiler gözüküyor ve cok huzursuz ediyor beni...Bunun sebebi farklı bir panel kullanılmasımıdır??Bilen arkadaşlar bilgilendirirse lütfen
  • Youtube daki Htc One düşürme testinde One'nın speakerın olduğu yerdeki kapağı fırlamış. Acaba bu kasa açıklığının bir sonucu mudur?
    http://www.youtube.com/watch?v=VCfUSZekxbU
  •  HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

- makro diyenler? böyle makro mu olur diyenler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 9 Temmuz 2013; 14:06:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

dostum fotonun altındaki yazıyı 3 defa komple değiştirdin, artık sana sözüm yok

olur tabi seni mi kırıcaz bu da makro olur, hatta ben birazdan manzara makrosu çekicem.

• _extreme_ kullanıcısına yanıt
    sorma doğru metni oturtamadım bir türlü

manzaraya yakınlaşırsan neden olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 9 Temmuz 2013; 14:10:14 >
  • Developer edition kendi sitesi harici bir yerde satılıyormu amerikada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ki-Adi

Youtube daki Htc One düşürme testinde One'nın speakerın olduğu yerdeki kapağı fırlamış. Acaba bu kasa açıklığının bir sonucu mudur?

bitmediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatkaynak

Arkadaşlar bir sıkıntım var.Daha önceden bu sıkıntı yazılmıştı herhalde ama.Doa degişime giden cihazım 34fa ww ekranı normaldi ama yeni gelen cihaz fa 35mw'de güneşte yada ışıklı bir ortamda;ekranda küçük kare kare çizgiler gözüküyor ve cok huzursuz ediyor beni...Bunun sebebi farklı bir panel kullanılmasımıdır??Bilen arkadaşlar bilgilendirirse lütfen

evet farklı panel

• quote:

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

La kopegin adi "MAKRO" mu yoksa ?

• HTC Butterfly güncellemeyi bugün aldı, biraz sabır, sıra sizde.

• yunusfurkanayse kullanıcısına yanıt
    bu da bir seçenek
  • quote:

sorma doğru metni oturtamadım bir türlü

manzaraya yakınlaşırsan neden olmasın

oradan bakınca Superman'e mi benziyorum

quote:

Orijinalden alıntı: yunusfurkanayse

quote:

La kopegin adi "MAKRO" mu yoksa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LuxResset

quote:

Orijinalden alıntı: Ki-Adi

Youtube daki Htc One düşürme testinde One'nın speakerın olduğu yerdeki kapağı fırlamış. Acaba bu kasa açıklığının bir sonucu mudur?

bitmediniz

rahatsız olduysan okumayıp geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

Bir Htc klasiği daha .

Butterfly Türkiye'de

http://www.cnnturk.com/2013/bilim.teknoloji/teknoloji/07/08/htc.butterfly.turkiyede/714543.0/index.html

Muhtemelen direk Butterfly 2 ' yide TÜrkiye'ye sunacaklar . Bunun altyapısını hazırladılar. Bir firma bu kadarmı yalancı olur kardeşim ya. Çıkartmayacağız başka telefon dediler . Geçen butterfly 2 avrupa'da satışa çıkacak diyorlardı . TÜrkiye için altyapısıda hazırlandı böylece .

Bu butterfly, butterfly s değil yani geçen sene çıkan telefon.

Butterfly serisinin Türkiye'ye giriş yapması demek , Butterfly s'inde türkiye'ye geleceği anlamına geliyor .

Avrupa ' ya sunulacağı söyleniyordu zaten s'in . Yani bizede gelecek .

Avrupa değil Asya pazarına sunuldu bir de kesinleşmese de Amerika için satışa sunulur dendi, Avrupa hiç gündemde olmadı. Aynı durum butterfly için de geçerli, butterfly ve droid DNA diye Asya ve amerika için satışa çıktı sonradan da Rusya pazarına girdi. Butterfly s gelse bile çok çok sonra gelir.

Senede tek telefon çıkarsınlar istiyorsanız iPhone alacaksınız. Yoksa s4'ün s800 işlemcili versiyonu da tanıtıldı, Sony honami çıkaracak, lg optimus g var, g proyu tanıttı sonra g'yi Türkiye pazarına soktu.

Ayrıca güncelleme desteği verdiği sürece kaç tane telefon çıkardığının hiçbir önemi yok bence.

Hayırdır hepiniz bir One savunma moduna geçtiniz . Yalancı çıkarmaya çalışıyorsunuz ?

http://www.fonotel.com.tr/htcnin-en-guclu-akilli-telefonu-butterfly-s-icin-ilk-video-yayinlandi/

Buyur linkte , Butterfly ' dan farklı olarak , Butterfly s ' in Avrupa pazarına girmesi bekleniyor diyor . Bu xda'dada konuşulan birşey . Ülkemizede birkaç ay içinde gelecek .

Kendimizi avutma moduna geçip , ne elde edeceğiz . Anlamak mümkün değil. Bütün One sahipleri çıkışıyor kendince .

Butterfly in daha once ulkemize sunulmamis olmasina ragmen simdi sunulmasi. Butteffly s oncesi piyasayi yoklamaya yonelik bir hareket oldgnunda kaniti.

Ben savunma moduna filan geçmedim yalnız merakımdan sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: strefen

Arkadaşlar yazı yazarken otomatik düzeltme olayını nasıl kapatabilirim? Ayarlarda buldum fakat cihaz değiştirmeye izin vermiyor.

Nasıl yapacağımı bilen yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strefen -- 9 Temmuz 2013; 15:24:52 >
  • strefen S kullanıcısına yanıt
    Klavye üzerine, boşluğun sol yanında ayarlar tuşu var. Ona uzun bas, ayarları aç. Gelişmişe tıkla. Sözcük tahminini kapat.

Ekran kilitli ise kaydırarak, ekran açıksa dokunarak cevaplamak gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 9 Temmuz 2013; 15:25:57 >
  • gdervisoglu kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 11661167116811691170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.