Şimdi Ara

#### HTC ONE M7 32 GB FORUMDAKİ EN UCUZ M7 Yİ SATIŞA SUNUYORUM #### SATILMIŞTIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aksaray İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

cihaz siyah renktedir. ürün ekranı kırık olarak elime ulaştı. ekran değişimini kendim yaptım. ekran değişimi için arka kapağın sökülmesi gerekmekte ve bu cihazda arka kapağa zarar vermeden cihazın açılmasına imkan yoktur. işlem esnasında arka kapak hasar görmüştür. bu sebepten dolayı cihazın ekranı ön çerçevesi ve arka kapağı orjinal yedek parçalar ile değiştirilmiştir. kullanılan malzemeler orjinaldir. arka ön kapak sıfırdır o yüzden cihaz sıfır çiziksiz bir haldedir resimler size gerekli bilgiyi verir. işlem sonunda herhangi bir donanımsal sorun yada problem oluşmamıştır. değiştireli 5 gün oldu 5 gündür cihazı kullanıyorum hiç bir sorun yok. cihazın faturası mevcuttur. ekran değişimi yapıldığı için garanti dışı kalmıştır garantinin devam ettiğini söyleyemem. orjinal şarj aleti usb kablosu fatura ve cihaz olarak gönderilecektir. daha fazla detaylı resim isteyenler PM üzerinden ulaşabilir. kamerada pembeleşme sorunu ne yazık ki vardır. düşük ışıkta pembeleşme olmakta gündüz ve bol ışıklı çekimlerde sorun çıkartmamaktadır.

SATILMIŞTIR

#### HTC ONE M7 32 GB FORUMDAKİ EN UCUZ M7 Yİ SATIŞA SUNUYORUM #### SATILMIŞTIR. #### HTC ONE M7 32 GB FORUMDAKİ EN UCUZ M7 Yİ SATIŞA SUNUYORUM #### SATILMIŞTIR. #### HTC ONE M7 32 GB FORUMDAKİ EN UCUZ M7 Yİ SATIŞA SUNUYORUM #### SATILMIŞTIR.

daha fazla resim ;

resimlerde cihaz üzerinde görünenler tozdur. en ufak fiziksel bir iz leke çizik v.b hiçbirşey yoktur 10 üzerinden 10 yeni değişti sıfır kondisyonda.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkererdem -- 26 Haziran 2014; 12:15:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ahh dostum içini açmışken bi kamera değişikliği yapaydın keşke.. hayırlı satışlar
    Dürüst Satıcı Her Zaman Kazanır !!!!
    Alışveriş Yaptılarım-REFERANSLAR :

themanyax--Tsunami_--Ufukdemirci---Credo45--a103112--chevanton--cmert--J3yKaanTR--ozgboy--SilenthillDream--knoll--Dehr.---buranaki---raptor32---Oztu---Ng3---vaypcnet---Siyah Sekiz---cosukabi---gs007tr---ilhanburak---T1---lokooo---garuda---okset---gezgin---JoseMaria28---aykuttoklu---ibraxi---akçabey---musıclover---PANTER_111---isem---canirtuk---aykutx---BrockLyn---endülüs_faruki---ncihat---murat3630---mennan74---oreed---bensatanistdegilim---mtolgae---Tenacious D---NANOsize---turgutkantar-
  • resimler eklenmiştir. daha detaylı resim isteyen PM atabilir istediği resim ve bilgiler gönderilecektir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

işim bu alıp satmak anlatabiliyormuyum ?

Orijinalden alıntı: walkererdem

cep telefonu iletişim üzerine dükkanım var isteyen kişiye vergi levhası yada herhangi bir evrak gönderimi yaparak kanıtlayabilirim.

işim bu alıp satmak anlatabiliyormuyum ?

Bunu baştan yazacaksınız muneccim değiliz kardeşim bilmem anlatabiliyormuyum

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.