Şimdi Ara

Htc One kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selam kendi konusuna yazdım fakat cevap veren olmuyor.. Sorum şu bende one var fakat google play store ve google. Play müzik acayip yavaş arkadaşta lg 4xhd var fakat onunla karşılaştırdık enteresan bir şekilde daha hızlı ve akıcı.. mesela store ana sayfasında aşağı yukarı kaydirinca kasiyor.. bu sorun sizdede varmı ve one gibi bir telefonun bunu yapması normal mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Play store'da kasma sorununu daha once duymustum baska bir one kullanisindan. Genel bir sorun galiba. Alakasi var mi bilmem ama gelistirici ayarlardan gpu goruntulemeyi zorla ve hw katmanlarini devre disi birak secenegini isaretleyip deneyin bi

• belki virüs girmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Play store'da kasma sorununu daha once duymustum baska bir one kullanisindan. Genel bir sorun galiba. Alakasi var mi bilmem ama gelistirici ayarlardan gpu goruntulemeyi zorla ve hw katmanlarini devre disi birak secenegini isaretleyip deneyin bi

Enteresan değilmi ama 4xhd de bile sıkıntı yokken koskoca one da ağırlık var..

• dj24 D kullanıcısına yanıt
    Evet saçma ama vardir bir sebebi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisin söylediği tek şey fabrika ayarlarına güncelle olmazsada teknik servise ve bunu öncedende yaptım hiç bir işe yaramıyor..
  • Androidin bu yönünü sevmiyorum işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3gs vs Htc hd2
    14 yıl önce açıldı
    HTC ONE M8 KAMERA VE LENS SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • factory reset at dediler attık yine ve yeniden hiç bir işe yaramadı.. yahu biz telefona kasma yaşamamak için 2000 tl veriyoruz hala bu sorunu yaşıyoruz lanet olsun ..
  • Evet beyler bu sorun herkeste varmıdır acaba yoksa bana özelmi ?
    mesela alttaki resimde htc nin müzik uygulamasında geri tuşuna bastığımızda veya işaretli yere bastığımızda gelen animasyon 4.2.2 güncellemesi ve sonrasında ağırlaştı..
     Htc One kasma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

gelistirici ayarlardan gpu goruntulemeyi zorla ve hw katmanlarini devre disi birak secenegini isaretleyip deneyin bi

dediğinizi tam olarak bulamadım..
  • dj24 D kullanıcısına yanıt
    Htc'nin ayarlar menüsü farklı ama olması lazım

Ayarlar>Geliştirici Seçenekleri(sistem bölümünde)>(çizim bölümünde) GPU oluşturmayı zorla ve HW katmanlarını devre dışı bırak seçenekleri.

Ama büyük ihtimal bunla alakası yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 23 Aralık 2013; 23:47:11 >
  • virüs girmiş olabilir. Ben jet hızında kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedelpiero

virüs girmiş olabilir. Ben jet hızında kullanıyorum.

Jet hızında derken bendede hızlı fakat akıcı de gul kasmalar var özellikle ana sayfasında aşağı yukarı oynatırken (uygulamaya ve oyun bölümüne girmedenki bölüm )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.