Şimdi Ara

Htc One 'in şarjını en kısa kaç saatte bitirdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seçim günü 3g full açık 6-6.5 saate bitti , sizin ne kadar oldu. Bi de sarj fullendikten sonra 100-ila90 arası diğerlerine nazaran daha hızlı düşüyor mu sizde de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 saat ekran süresinden kasıt ise gayet iyi. Ben sürekli wifi kullanıyorum 5 saat civarında ekran açıklığıyla 1,5 gün çıkıyor. Ayrıca şarj 100ken kısa sürede 90lara düşmesinin sebebi bataryanın tam dolmamasıdır. Şarjdayken %100e ulaşınca 1 saat daha şarjda bekletmenizi tavsiye ederim. Benim telefonum 2 saatte %100ü görüyor ama bir saat daha şarjda bırakıyorum çıkardığımda ani düşüşler olmuyor.
  • MagnusCarlsen kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela gece yatmadan takiyorum sabah çıkarınca yine hızlı düşüyor, benim 1.5 günü bulmuyor valla

• Sizdeki düşüş 2şer 2şer 90a kadar düşme olayı mı? Eğer böyleyse dediğim sürede şarj edince sıkıntının gitmesi lazım. Yoksa hızlı bir şekilde 10 dakikada 1er 1er mi düşüyor? Eğer böyleyse ve sabah alıyosanız batarya da sorun vardır hocam.
  • 6-7

Su ikişer ikişer düşme olayı, bi ara da 20-25dk müzik dinledim 100den düşmemişti, anlamadim valla

•  Htc One 'in şarjını en kısa kaç saatte bitirdiniz?

Sizce normal mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Son durum, 90dan sonra daha yavas iniyor şarj

Arkadaş 10dkda ekran full parlaklıkta 3g ile %10 bile bazen gittiğini söyledi kendi telefonunda, tüm Htc one lar mi böyle ?

• Hocam piliniz normal sıkıntı yok. Ben hiç 3g kullanmadım wifi olanaklarından dolayı ama 3gnin wifiden daha fazla harcadığını biliyorum. Siz o 20 dakikayı %3 ile ekran açıkken alıyorsanız öyle düşmesi normal yani. Full parlaklıkta 3g ile 10 dakika da %10 gitmesi belki mümkün olabilir. Başka neler yaptığınıza bağlı artık. 2şer 2şer düşme olayı için dediğim gibi 3 saat gibi bir şarj süresinde yaşanmıyor. Ha akşam takıp sabah alıyorum hala öyle oluyor diyorsanız pilinizde sıkıntı vardır hocam. Bu arada otomatik eşitlemeyi kapalı tutuyorsanız qualcomun batarya programını kullanmayın hocam pili fazla tüketmesinin yanında bir etkisi yok. Senkronizasyon olayının programlı olayı bir numarası yok yani benden söylemesi.
    Hocam o zaman esitlemeyi kapayip qualcomm un programı diliyorum?

• ney ney anlamadım o programı devredışı bırak ya da sil hocam hiç faydası yok. Bildirim çubuğundaki eşitleme aynı görevde. Qualcomda aynı işi yapıyor bir de üstüne ram yiyor geliştirilmesi gereken bir program şimdilik hiç gerek yok.
    Aynısını yaptım hocam, pil biterken yine ss paylaşacağım başka ihtiyacı olan arkadaşlar için

• quote:

Orijinalden alıntı: Matexa

Aynısını yaptım hocam, pil biterken yine ss paylaşacağım başka ihtiyacı olan arkadaşlar için

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagnusCarlsen -- 2 Nisan 2014; 16:40:20 >

Buyrun hocam, kimi zaman full idi parlaklık ve 5_6 saat 3g açıktı

• Ekran süresi önemli hocam 13 saatin kaç saati ekran süresi?
    Hocam ekran süresine tam olarak nereden bakiyoruz htcde

• GSam Battery Monitor ile bakılıyordu sanırım ama güncelleme sonrası çalışmıyor diye hatırlıyorum. Kullanım sekmesine tıklayıp orada ekranla ilgili mavi çubuğun uzunluğuna göre saat hesaplaması yapın hocam. Göz kararı bir hesaplama yapacaksınız yani. Telefonum şuan serviste olduğu için girip bakamıyorum. Bu arada hazır iletişimdeyken bir şey sormak istiyorum, ekran full parlaklıkta, siyah bildirim ekranında iken, telefonun üst kısmından yani güç butonundan telefonun aşağıdaki köşelerine çapraz baktığınızda ekranda bir pembelik görüyor musun hocam açıya bağlı olarak?

Şöyle yani,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagnusCarlsen -- 2 Nisan 2014; 22:32:03 >

Hocam göz kararı 4-4.5 arasıdır sanırım, pembelesme olayına gelince evet çaprazdan yapınca var, ips ekranın bi olayı olabilir belki, kamera da pembelesme yok ama bende

• Ekran süreniz iyi hocam arada full parlaklık ve 3g diyorsunuz pilinizde bir sıkıntı yok. Bu arada ekran ips değil super lcd3 valla servise verirken bu ekran pembesi durumuda belirtmiştim acaba bu sorun değil mi ki servisten gelince yazarım bakalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.