Bildirim
HTC One ı İphone 5 ile takas edeyim mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bence et yani ben olsam ederdim çünkü İphone 5 güncellemede daha önde -
Sadece güncelleme mi hocam? Biraz açıklayabilirseniz daha iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: optimist0626
Sadece güncelleme mi hocam? Biraz açıklayabilirseniz daha iyi olur
Yani iphone 5 senin cihaza göre biraz önde bunlar kamera güncelleme stabil olması -
Tamam hocam teşekkürler tavsiye için
Batarya olarak cok fark yok,
One'in ekran cozunurlugu cok daha yuksek ve ekran daha buyuk,
On kamerada HTC, arkada Iphone onde,
stabilite, akicilik anlaminda da cok fark oldugunu sanmiyorum, snapdragon 600 ve adreno320 hala cok cok eskimis sayilmaz, en azindan A6 cip ile basabas mucadele eder.
Ben telefonumdan cok memnunum (batarya harici), ama ikinci el iphone isine girmezdim, cihaziniz da epey yeni sayilir, memnunsaniz kullanmaya devam edin bence. -
One yeni çıktığı zamanlarda forumdan bir üye yeni i5 ini satıp one almıştı herkes eleştirmişti ama baya memnundu son halinden büyük ekranda film dizi oyun keyfi başkaymış vb. Yorumlar attı
Sen tersini yapıyorsun mantıklı değil bence
Teşekkür ederim haklısınız hocam :) 5s in altına inmemek gerek galiba
Şuan bende o düşüncedeyim teşekkürler :)
Hocam 5 in satisi durdugu icin piyasada pek bulunmuyor. Size tavsiyem 5s in altina inmemenizdir :)) Saygilar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz farklarına baktığımda 5s işlemcisinin 5 işlemcisinden 2 kat fazla puan aldığını gördüm , ios gibi bir işletim sistemi için bu büyük bir avantaja dönüşüyor sanırım.Tavsiyeniz gibi düşünüyorum artık teşekkürler :) -
5 e gecmek gereksiz daha iyi bir cihas degil. Gecilecekse sinir 5s olmali
5 ıcın bende ıosa gecmezdım appleın en sorunlu kasası ve 5s olsa belkı ama 5 ıcın degmez. -
Htc One dan İphone 5 e geçersen telefonda bir daha müzik dinleyemezsin :) Çünkü HTC One 'ın ses kalitesi inanılmaz -
Ses kalitesi öyle gerçekten , kulaklığı mükemmel.Müzik dinlemese bile dinleyesi geliyor insanın. :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X