Bildirim
Htc one hangi teknoloji marketi yardımm
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
up up -
onlarca teknoloji marketimiz yok ki zaten. vatan, teknosa, bimeks, gold, electroworld, media markt falan saysan 10u geçmez zaten. hepsinin internet sitesine girip fiyatlara bakabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: kvothe6
onlarca teknoloji marketimiz yok ki zaten. vatan, teknosa, bimeks, gold, electroworld, media markt falan saysan 10u geçmez zaten. hepsinin internet sitesine girip fiyatlara bakabilirsin.
baktım ama taksit tutarları bana göre değil aveadanmı alsam diye düşünüyorum 2 grup tarife 94 tl'den 24 ayda 2256 tl yapıyor geçen gün electro wordle taksitli fiyatı sordum 2108 tl ediyodu aveadan almak daha mantıkl gibi geldi bana -
veya turkcelin hepsi300 paketi ama bu paketin içinde hem telefonun taksidi hemdee faturalının ücreti birlikte 123 tl heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus683
quote:
onlarca teknoloji marketimiz yok ki zaten. vatan, teknosa, bimeks, gold, electroworld, media markt falan saysan 10u geçmez zaten. hepsinin internet sitesine girip fiyatlara bakabilirsin.
baktım ama taksit tutarları bana göre değil aveadanmı alsam diye düşünüyorum 2 grup tarife 94 tl'den 24 ayda 2256 tl yapıyor geçen gün electro wordle taksitli fiyatı sordum 2108 tl ediyodu aveadan almak daha mantıkl gibi geldi bana
hocam vatan ve teknosada taksitli fiyatları 1800 civarı. aylık 150 lira civarına geliyor. daha ucuzunu bulamazsınız zaten teknoloji marketlerde. paralel ithalat alırım derseniz 1600 lira civarlarına bulunabiliyor
-
quote:
quote:
quote:
baktım ama taksit tutarları bana göre değil aveadanmı alsam diye düşünüyorum 2 grup tarife 94 tl'den 24 ayda 2256 tl yapıyor geçen gün electro wordle taksitli fiyatı sordum 2108 tl ediyodu aveadan almak daha mantıkl gibi geldi bana
hocam vatan ve teknosada taksitli fiyatları 1800 civarı. aylık 150 lira civarına geliyor. daha ucuzunu bulamazsınız zaten teknoloji marketlerde. paralel ithalat alırım derseniz 1600 lira civarlarına bulunabiliyor
paralel ithalat derken bilmediğim için sordum_
-
quote:
quote:
quote:
quote:
paralel ithalat derken bilmediğim için sordum_
hocam yani garantisine htc değil de aldığın yerin belirlediği bi telefon servisi bakıyor. kişisel fikrim ülkemizde garanti diye bişey zaten yok. resmi garantili alsan bile kullanıcı hatası deyip yolluyorlar. kliksa.com'un kampanyasına denk gelmeseydim ben de xperia z yi paralel alıcaktım. bizdeuygun.com var, sanalpazar.com var bu gibi yerlerde paralel ithalat bulabilirsin. nispeten daha ucuzlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X