Şimdi Ara

Htc one hangi teknoloji marketi yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar htc one veya one mini alıcam staj görüyorum kredi kartıyla en ucuz nerde bulabilirim 16 ay taksit olsa iyi olur 300 tl gibi bi miktarı peşin verip geri kalanını 16 ay taksitle fln alıcam hangi teknoloji marketinden alabilirim yardım edermisiniz

• up
  • up up
  • onlarca teknoloji marketimiz yok ki zaten. vatan, teknosa, bimeks, gold, electroworld, media markt falan saysan 10u geçmez zaten. hepsinin internet sitesine girip fiyatlara bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

onlarca teknoloji marketimiz yok ki zaten. vatan, teknosa, bimeks, gold, electroworld, media markt falan saysan 10u geçmez zaten. hepsinin internet sitesine girip fiyatlara bakabilirsin.

baktım ama taksit tutarları bana göre değil aveadanmı alsam diye düşünüyorum 2 grup tarife 94 tl'den 24 ayda 2256 tl yapıyor geçen gün electro wordle taksitli fiyatı sordum 2108 tl ediyodu aveadan almak daha mantıkl gibi geldi bana
  • veya turkcelin hepsi300 paketi ama bu paketin içinde hem telefonun taksidi hemdee faturalının ücreti birlikte 123 tl heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus683

quote:

onlarca teknoloji marketimiz yok ki zaten. vatan, teknosa, bimeks, gold, electroworld, media markt falan saysan 10u geçmez zaten. hepsinin internet sitesine girip fiyatlara bakabilirsin.

baktım ama taksit tutarları bana göre değil aveadanmı alsam diye düşünüyorum 2 grup tarife 94 tl'den 24 ayda 2256 tl yapıyor geçen gün electro wordle taksitli fiyatı sordum 2108 tl ediyodu aveadan almak daha mantıkl gibi geldi bana

hocam vatan ve teknosada taksitli fiyatları 1800 civarı. aylık 150 lira civarına geliyor. daha ucuzunu bulamazsınız zaten teknoloji marketlerde. paralel ithalat alırım derseniz 1600 lira civarlarına bulunabiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

hocam vatan ve teknosada taksitli fiyatları 1800 civarı. aylık 150 lira civarına geliyor. daha ucuzunu bulamazsınız zaten teknoloji marketlerde. paralel ithalat alırım derseniz 1600 lira civarlarına bulunabiliyor

paralel ithalat derken bilmediğim için sordum_

• quote:

quote:

quote:

quote:

paralel ithalat derken bilmediğim için sordum_

hocam yani garantisine htc değil de aldığın yerin belirlediği bi telefon servisi bakıyor. kişisel fikrim ülkemizde garanti diye bişey zaten yok. resmi garantili alsan bile kullanıcı hatası deyip yolluyorlar. kliksa.com'un kampanyasına denk gelmeseydim ben de xperia z yi paralel alıcaktım. bizdeuygun.com var, sanalpazar.com var bu gibi yerlerde paralel ithalat bulabilirsin. nispeten daha ucuzlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.