Şimdi Ara

Htc One guncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim Htc one'ımın software numarasının sonu 401.13. Ama olması gerekenin son sayısı 401.17 olması gerekiyor ve telefon güncelleme yok diye gosteriyor. Makedonyadan geldi acaba onunla mi alakalı

• Real Slim Shady kullanıcısına yanıt
    htc lerde güncelleme cid numaraları yani bölgelere göre olduğu için size henüz o versiyon gelmemiş ama bu gelmeyecek değil.Sadece bir süre aksayabilir..
  • 'Yurtdışı olduğu için root yapman gerekiyor' denmişti. Gerekmiyor heralde sadece bekleyeceğim yani
  • CID numarasını nasıl öğrenebiliriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

CID numarasını nasıl öğrenebiliriz..

Play store dan indirilebiliyormus yada bilgisayara faatboot modunda bağlayarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    play storedan nasıl indiriliyor acaba?
  • cid getter ile baktım, htc_001 çıktı..araştırdım WWE diyor.. ne demek acaba bu?

worldwide edition demekmiş

içeriği ne bilmiyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 9 Haziran 2013; 13:03:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

cid getter ile baktım, htc_001 çıktı..araştırdım WWE diyor.. ne demek acaba bu?

worldwide edition demekmiş

içeriği ne bilmiyorum ama

Sana güncelleme geldi mi? Bana hala gelmedi :D
    Yok gelmedi henüz..sıramı bekliyorum :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 18 Haziran 2013; 15:07:47 >
  • quote:

Yok gelmedi henüz..sıramı bekliyorum :P

İnternetten Htc'nin sitesinden yapılabiliyormuş yada servise gönderilebiliyormuş. Nasıl yapılacağı hakkında bilgin var mı? Ben şöyle bir yer buldum amahttp://www.htcdev.com/devcenter/downloads/P10
    Anlamam pek bu işlerden ama android sürümü ile ilgisi yok galiba bu indirmelerin..
  • quote:

Anlamam pek bu işlerden ama android sürümü ile ilgisi yok galiba bu indirmelerin..

Yazılım sürümü güncellemesi bunlar. Neyse sana gelirse söylersin :D şuan kaç sürümü var sende?
  • android 4.1.2
    yazılım 1.29.401.12
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.