Şimdi Ara

HTC mi IPHONE mu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Ama iki telefon arasında çok fena sıkıştım bi değerlendirmeye alırmısınız.

HTC SENSATİON veya Sensation XE mi ??
    İPHONE 4 16 GB mı ???

Aralarındaki farklar olumlu veya olumsuz nelerdir ??

• telefondan beklentine göre değişir, internet ve oyun hayatında çok önemliyse htc al ama uygulama,2.elde her zaman para etme,video ve ses kalitesi,ekran kalitesi gibi şeylere öenm veriyorsan iphone al ama iphone kullanırsan android sana çok yavan gelir uyarayım
  • benim için görsellik de oyunda uygulamada önemli ses ise orta seviye olsada olur çok iyi olmasına gerek yok, uygulama ve oyun zenginliği başka bi etken benim için genel olarak değerlendirirsek hangisinin artıları daha çok ?
  • XE
  • 2000 lirayı tak diye bir telefona vereceğinize, android sistemli telefon+ tablet kombinasyonu yapabilirsiniz. Ben bu şekilde kullanıyorum mesela. Tablete uygun bir de çanta almak lazım tabi. elinizde defter gibi tutup gezerseniz çaldırma riskiniz artar...
    Örneğin: duvet serisi
    http://www.more-tr.com/Duvet-Collection-for-iPad-2-Cikarilabilir-Askili-Canta,PR-1345.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 4 Ağustos 2012; 11:23:15 >
  • Android alma,alırsan pişmanlık neymiş parayı çöpe atmak neymiş,bir üretici kullanıcılarını nasıl satar,nasıl ters köşe yapar hepsini görürsün.Git iphone al hatta iphone 2g al androidden htcden iyidir.ben aldım,pişmanım güzel kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Android alma,alırsan pişmanlık neymiş parayı çöpe atmak neymiş,bir üretici kullanıcılarını nasıl satar,nasıl ters köşe yapar hepsini görürsün.Git iphone al hatta iphone 2g al androidden htcden iyidir.ben aldım,pişmanım güzel kardeşim.

Burayı yıkacaklar.

Ses kalitesi olarak XE daha iyi olabilir, Beats ile anlaşması var ya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    İphone X mi Huawei P20 Pro mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Sony mi Apple mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.