Şimdi Ara

Htc m8 yerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar htc m8 model telefona sahibim ama m7 den sonra biraz hayal kırıklığı yaşadım bu sanal tuşlar ve telefon ağır olması telefondan biraz soğuttu beni. Babama geçenlerde zenfone 2 aldık o çok hoşuma gitti ekranı çok canlı ve renkli geldi m8 e göre ayrıca telefonun boyutları çok iyi ekran boyutuna göre açıkçası çok beğendim onun dışında S5 te hoşuma gitti güzel bir romla çok rahat kullanılır gibi.

    Şimdi m8 i değistirmem doğru bir hareket olur mu? Zenfone 2 nin 64 gb lik versiyonunu düşünüyorum. Verilerimi telefonda bulundurmayı seviyorum ve geniş hafıza ve canlı büyük ekran çok cezbedici. Onun dışında S5 te fena değil gibi geldi 32 gb lik mavi modeli hoşuma gitti görüntü olarak özellikleri de gayet iyi sanırım herneyse durum şu:
    Çok oyun oynamam aşırı performans beklentim yok genelde daha basit ve eğlenceli oyunları oynarım.
    Multitasking çok önemli bir anda birden fazla uygulama açık durur telefonumda yani oyun oynarken mesajlara whatsapp a falan geçip oradan youtube a geçip takıldıktan sonra oyuna kaldığım yerden devam etmek isterim burada zenfone 2 4 gb lık ram i ile iş görür gibi geldi.
    Şarjla ilgili sorunum yok akşam eve dönüşümü görse kafi öyle 1.5 gün gitsin gibi bir derdim yok
    Ekran boyutu 5" üzeri olmalı ama aktif kullandığım alan yani m8 de 5" ama sanal tuşları düşününce aktif alan 4.7" falan biraz daha büyük olsun istiyorum.

    Yani aslında genel anlamda telefonumdan çok bir memnuniyetsizliğim yok 1 aydır kullanıyorum ama çok ısınamadım. Sizce ne yapmalıyım ne tavsiye edersiniz? Ikinci el alabilirim illaki sıfır olmak zorunda değil. Telefonumun üzerine 200 lira falan ekleyebilirim ama en fazla
    Tavsiyelerinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • M8 daha usttur zf2 den ama takozkugunu iyi bilirim,xperia c4 öneririm zenfone2 dense,zaten zf2 ekranini begendiysen c4 daha cik hosuna gidecektir,zf2 kadarda isinmiyor c4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma durumunu çok sorun eden biri değilim kılıfla kullandığım için hissetmiyorum pek. Konularda sizin tavsiyeniz üzerine c4 e bakmıştım telefon genel olarak hoş görünüyor ama genel anlamda sony ısınamadığım hoşuma gitmeyen bir marka. Kötü demiyorum tamamen zevk meselesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapasitif tuş istiyorsan samsung dışında üreten kalmadı artık, bütçede sorun yoksa note 4 öneririm
  • m8 hiç kullanmadım ama hts kalitesi bir başkadır bence. M8 kamerasında dısında bildiğim kadarıyla problemsiz bir telefon.
  • Bence değiştirmeye gerek yok. M8 çok iyi bir telefon

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha bakınca sattığım fiyata daha iyi bir cihaz alamayacağımı farkettim sağolun yinede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.