Şimdi Ara

Htc m8 *SATILDI*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar elimde forumdan aldığım verizon m8 vardır ekranın home tuşuna giden tarafta yani altta bir adet ufak çaplı kılcal çizik vardır kullanımda rahatsızlık göze batma gibi durum söz konusu değildir arkası temizdir bir iki iz dışında bir de bu htclerin rom root bootloader işlerinden anlamadığım için telefonun recovery modunu açamıyorum bir de yeniden başlarken htc kırmızı yazıda 5 dakika kadar bekliyor boot falan eksik yüklenmiş diye bir şeyler okudum bilmiyorum yapmayı şu an üzerinde 4.4.3 clean rom yüklüdür imei atılıdır şu an ilanı bu telden veriyorum o yüzden rom root işlerinden anlayan kişiyle alışveriş yapmak isterim fiyat: SATILDI bu fiyata m8 veriyorum arkadaşlar donanım da hiç bir sorun yoktur o yüzden indirim söz konusu değildir m7 lerin fiyatlarını da araştırabilirsiniz çok ucuza veriyorum sadece telefon ve slikon kılıf vardır şarj aletinin adaptörü vardır isteyene kullanmadığım philips kulaklığını da veririm takas mx4,5s,gibi teklifler olabilir sormak istediğiniz bilgileri pm den sorabilirsiniz resim isteyene akşam vakitleri whatsapp tan atarım iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kablam -- 14 Mart 2015; 13:44:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cihaz şazenuş nickli abime rezervedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz 'şazenuş' nickli abimize satılmıştır hayırlı olsun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.