Şimdi Ara

Htc M8 Açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Elimde yurt dışı cihazı M8 var. Akrabam gitmeden önce kullanıyordu sorun yoktu sonra bana verdi cihazı. Ben de denemek için açıp bakayım dedim açılmıyor. Araştırdığım kadarıyla anakart sorunu oluştu cihazda. Ben bu cihazın anakartını değiştirmek istesem randımanlı olur mu, sonradan yine sorun yaşar mıyız? Fiyat olarak ne kadar tutar? Eski bir cihaz olsa da günümüzde iyi kötü iş görür diye düşünüyorum yaptırmaya değerse yaptırıp sonra da cihazı değerlendireceğim. Teşekkür ederim.



  • hocam yazılımsalsa sizde halledebilirsiniz donanımsalsa tamir fiyatın öğrenin 200tlden aşağıysa yaptırın derim. Ama yazılımla alakalıysa boşuna para vermeyin servise basit noktaları sürekli yazmaktan yoruldum. interneti ve sayfaları güzelce araştırın derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

    hocam yazılımsalsa sizde halledebilirsiniz donanımsalsa tamir fiyatın öğrenin 200tlden aşağıysa yaptırın derim. Ama yazılımla alakalıysa boşuna para vermeyin servise basit noktaları sürekli yazmaktan yoruldum. interneti ve sayfaları güzelce araştırın derim.

    Hocam yazılımsal olup olmadığını nasıl anlarım? Telefon hiçbir şekilde tepki vermiyor. Yorumunuz için teşekkür ederim bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 16 Ekim 2017; 22:3:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    led ışığı yanmıyor veya titreşimde yoksa cihaz full brick olmuştur. Donanımsal çözüm gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.