Şimdi Ara

HTC İncredible S - Apple İphone 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangisini önerirsiniz beyler abim alacakmış bir araştır bakayim hangisi güzel dedi ben iphone diyorum ama herkesin düşüncesini almak istedim
    yanlız şöyle bir durum var incredible s garantili olacak
    iphone 4 yurtdışından gelicek burda garanti olurmu bilmiyorum kısaca garanti yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mykonos. -- 4 Mart 2012; 11:40:38 >

• quote:

hangisini önerirsiniz beyler abim alacakmış bir araştır bakayim hangisi güzel dedi ben iphone diyorum ama herkesin düşüncesini almak istedim
    iphone 4 yurtdışından gelicek burda garanti olurmu bilmiyorum kısaca garanti yok

güzel derken?
  • bence hangisini fiyatın uygunsa onu al
  • HTC Incrdible S alsın hem ekranı daha büyük , iphone ile hemen hemen aynı işleri yapıyorlar ve daha ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

quote:

hangisini önerirsiniz beyler abim alacakmış bir araştır bakayim hangisi güzel dedi ben iphone diyorum ama herkesin düşüncesini almak istedim

güzel derken?

güzel iyi kaliteli işte kısacası hangisi daha alınabilir diyelim hepsinin birleşimi yani.
    ya iphone un ben menüsünü kolay kullanımını çok seviyorum parlaklık vs android de bunlar pek yok menüsü siyah-gri kullanıldıgı için hep bunaltıyor adamı ayrıca iphone 5mega incredible s in 8inden iyi ayrıca incredible ın tasarımı pek güzel değil ve kiyas.la sitesinde iphone %40 daha net yazı video ve resim yazıyor bu baya büyük bi fark olsa gerek.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-Incredible-S-vs-Apple-iPhone-4

• abin fazla müzik dinliyor mu ya da pc den müzik atar mı çünkü ıp4 program kurmak zorundaydın galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaragücü1910

abin fazla müzik dinliyor mu ya da pc den müzik atar mı çünkü ıp4 program kurmak zorundaydın galiba

o pek dert değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone X 2 Android
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman tabi ki ıphone
  • İphone 4 her türlü iyidir ayrıca geçen gezerken görmüştüm mediamark göztepede HTC İncredible S 1000 liraydı sepete doldurmuşlardı hala geçerlimi bilmiyorum.
  • zaten 1000 civarı incredible s
  • Apple dan şaşma, Incredible S den daha iyidir bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.